Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ....

ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΡΑ....

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ....

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙ ΤΟΥ....ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.???:(:(

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: " ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ....ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ..."

ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ...

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΕΠΙΣΗΣ...ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ Γ@ΜΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ....

ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΣΧΗΜΑ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ...

ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ....ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ....ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "Α, ΜΟΝΟ ΕΝΑ.??? ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.."

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ανιτάκι μου καλημέρα.

Θα τα πούμε όλα στον καφέ μας, μη μου στεναχωριέσαι.

Είδα τα μαύρα γράμματα και σκιάχτηκα..

Το ένα σημαίνει ένα!

Δε σημαίνει κανένα. ..

Άλλο ένα και άλλο κανένα.

Οπότε γιατί να απελπιζομαστε?

Πίστεψε στο μωρακι σου και κάνε προσευχή.

Θα σε δω σε λίγο.

Φιλάκια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ανίτα μου μια χαρά τα νεάκια σου...ένα εμβρυάκι θα γίνει το τέλειο παιδάκι σου αυριο...μη μου στεναχωριέσαι...

Να περάσετε πολύ καλά σήμερα...σας φιλω

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου καλημέρα!

Αννιτάκι μου εγώ νομίζω ότι αυτό το ένα για να είναι δυνατό και να προχώρησαν και οι διαιρέσεις τους είναι και καλό! Να είσαι αισιόδοξη και τη Δευτέρα να έχεις το τηλεφώνημα για την εμβρυομεταφορά! είμαι σίγουρη ότι οι φουλίτσες μας θα σε κάνουν να ξεχαστείς...

Λινάκι που βρίσκεστε? όλα καλά?

Ντανιέλα μου καλή αρχή!

Αναστασία μου περιμένω με αγωνία τα θετικά νέα και της Δευτέρας

Ζεττάκι να μου είσαι χαρούμενο γιατί μόνο χαμόγελα ταιριάζουν στο γλυκό σου προσωπάκι...

Πατριωτάκι σούπερ τα νεάκια σας...

ναντιούλα (θα είσαι κουκλα σήμερα όπως ήσουν και τη βραδιά της μιμιτρούλας), ρικάκι (σέξυ μελαχροινό άντε να σε δούμε....), βροχερούλα (γλυκιά μας φουσκίτσα), μορφάκι (καλά κουράγια τη δευτέρα), σοκολατένια, άμαζον (τρελοκόριτσο) και νατασούλα (πριγκηπέσσα μινιόν) ευχαριστώ για τη συμπαράσταση... εύχομαι

Λαμπρινούλα με το καλό και Νελάκι κράτα γερά στη ζεστή κοιλίτσα σου τα μπεμπεδίνια μας! Μιμιτρούλα να γίνει σούπερ το δωματιάκι!

Εφάκι μου γλυκό θα σε δούμε δλδ αυτή τη φορά?

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις σκέψεις και τη ζεστή αγκαλιά σας.... να ξέρετε πως τα αισθανόμουν.... είμαι πολύ καλύτερα, σιγά σιγά μου φεύγει το "μούδιασμα" από το σοκ και κοιτάμε μπροστά... δεν έχω διάθεση να μοιραστώ λεπτομέρειες για τα "γιατί" και τα "πώς" θα σας πω όμως ότι συναντήσαμε το γιατρό και έχουμε χαράξει ήδη πλάνο για την επόμενη φορά... η ευτυχία είναι μονόδρομος

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Σας ευχαριστω πολυ για την υπεροχη μερα! Αφηστε που η Αννιτα μας γεμισε με δωρα για τα μωρα. Αχ Αννιτακι μου θα προσευχομαι συνεχεια για το μωρακι σου να ειναι γερο και καλοστεργιωμενο να φερει το παιδακι σου εισαι υπεροχη και το αξιζεις οπως ολες! Και φυσικα τα ειπαμε μην μασας εχεις εμας!

Ντανιελλα μου εισαι μια κουκλα οπως παντα και αυτη ειναι η τυχερη σου φορα.

Αθανασια το χεις τσακωσει μόνη σου ως τα Χριστουγεννα,

Δημητρουλα πενταμορφη εγκυουλα μου οσο πας και ομορφαινεις εσυ.

Αναστασια μου περιμενω τα καλα σου νεα.

Και φυσικα την Δευτερα θα γιορτασουμε την εμβρυομεταφορα της Αννιτουλας μας.

Ειρηνουλα μου οπως τα λες η ευτυχια ειναι μονοδρομος θα τα καταφερετε σιγουρα γλυκεια μου.

Σας περιμενω στο μαιευτηριο!

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ανιτάκι μου έχε πίστη!!!Εύχομαι από καρδιάς αυτό το εμβρυάκι να είναι υγιές και να έρθει το παιδάκι σου!!!!Μην δίνεις σημασία σε όσους σε ρίχνουν.Απέφυγε όσους σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.Να ξέρεις πάντα ότι θα έχεις εμάς δίπλα σου!!!Καλή επιτυχία λοιπόν!!!

Ειρηνάκι μου χαίρομαι που έγραψες.Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο σοκ,αλλά χαίρομαι πολύ που έχετε καταστρώσει με τον γιατρό τα επόμενα σχέδιά σας!!!Όπως τα λες είναι,η ευτυχία είναι μονόδρομος!!!

Περάσατε όμορφα λοιπόν ε???Δεν είχα καμία αμφιβολία!!!!Μου λείψατε πολύ!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Αγαπούλες καλησπέρα!

Ειρηνάκι μου χάρηκα πολύ που έγραψες και ακόμα πιο πολύ που ακούω για τα επόμενα σχέδια σου!

Οτι έγινε έγινε, το αφήνουμε πίσω. Η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή!

Να περνάς καλά καρδιά μου, σου στέλνω αγάπη.

Αναστασία έχω ντελίιιιιβερι για σένα! Μου έδωσε γλυκίσματα για σένα η ζακυνθινοανίτα μας και η Λαμπρινή μας τη ζώνη από την Αγία Ειρήνη.

Σε έναν από τους υπερηχους σου, θα πεταχτώ τσουπ με ένα ταξί να στα δώσω!

Γενικά περάσαμε πάλι πολύ όμορφα και κανονίσαμε και ραντεβού την Τετάρτη για να πάμε στη Λαμπρινούλα μας!

Θα ανεβάσω τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook!

Φιλάκιαααααααα*****

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ααααααα επίσης, δε σας είπα!

Η Ανίτα μου έφερε μια φόρμα για το μπεμπούλη και ένα σάκο για να μπαίνει μέσα.

Θα βρω φώτο στο ίντερνετ να δείτε.

Εχει πολύ πλάκα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ααααααα επίσης, δε σας είπα!

Η Ανίτα μου έφερε μια φόρμα για το μπεμπούλη και ένα σάκο για να μπαίνει μέσα.

Θα βρω φώτο στο ίντερνετ να δείτε.

Εχει πολύ πλάκα!

Pes k pos pigame apo Thiseio mexri to Avenue !!!

Yv7Sp2.png

Pes k pos pigame apo Thiseio mexri to Avenue !!!

Α καλά. ...

Ανοίγει η Νταντα το πορτπαγκαζ και λεω ε θα θέλει να βάλει την τσάντα της μέσα.

Και βάζει την Ανίτα! !!!:shock::shock::shock:

Τόϊνγκ! !!!

Και η τρελοΑνιτα πρόθυμη, λέει α δεν εχω πρόβλημα και τσουπ κλείνει και την πόρτα του πορτπαγκαζ!!

Ελα Παναγία μου λέω εγώ!

Θα μας πιάσουν ρουφιανες και να δω πως θα βγούμε απο το αυτόφωρο που είναι και Σάββατο! :tongue::tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...