Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

μεχρι που τον εκανα delete γιατι δεν διεγνωσε την υδροσαλπιγγα στην σαλπιγγογραφια και εριχνε το βαρος στα ορμμονολογικα μου τα οποια χρειαζοντουσαν ρυθμιση.......

zamponelaki φαινόνταν η υδροσάλπιγγα στη σαλπιγγογραφία και δεν την είδε?

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑ..:|ΟΛΑ ΣΡΑΒΑ...ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 74 ΠΗΓΕ 110 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝςΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ??ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΟ:cry::cry::cry::cry:

Ποτε δηλαδή υπάρχε ενδειξη για εξωμήτριο...δεν εχω καταλαβει...

με υπερηχο δε μπορούνε να το δουνε ακομα ε?

Τι να πω...δεν ξέρω κάτι....:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι ο μ...ας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν πηγα στον Μαστ... την ειδε αμεσως και για να ειμαι σιγουρη πηγα στο Αλεξανδρα οπου ειναι αναισθησιολογος η κουμπαρα μου και μου το επιβεβαιωσαν αλλοι 2 γιατροι............

Τωρα τα καις τα παλιοπτυχια του ? για πες μου

Ναι ο μ...ας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν πηγα στον Μαστ... την ειδε αμεσως και για να ειμαι σιγουρη πηγα στο Αλεξανδρα οπου ειναι αναισθησιολογος η κουμπαρα μου και μου το επιβεβαιωσαν αλλοι 2 γιατροι............

Τωρα τα καις τα παλιοπτυχια του ? για πες μου

Μόνο τα καις τα τιμημένα. Μπουρλότοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Τι να πω ρε γαμώτο, δε φτάνει η αγωνία μας πρέπει να μπλέκουμε και με το κάθε κακομοίρη που παίζει με την υγεία των άλλων.

cOiVp2.png

Αυτο θα ρωτούσα...δεν ήξερα οτι η σαλπιγγογραφια δειχνει την υδροσαλπιγγα...νομιζα χρειαζοταν λαπαροσκόπηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μόνο τα καις τα τιμημένα. Μπουρλότοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Τι να πω ρε γαμώτο, δε φτάνει η αγωνία μας πρέπει να μπλέκουμε και με το κάθε κακομοίρη που παίζει με την υγεία των άλλων.

Και υποτιθεται οτι ειναι και μεγαλο ονομα στο ΙΑΣΩ και ειδικος στην εξωσωματικη.

Πιστευα σε αυτον γιατι την αδερφη μου την βοηθησε να κανει την ανιψουλα μας χωρις εξωσωματικη. ειχε δυο αποβολες πριν παει σε αυτον και με την βοηθεια του ανακαλυψε οτι εχει υψηλα ΝΚ και θρομβοφιλια και για αυτο εχανε τα μωρακια της. Τις εκανε θεραπεια και τωρα εχουμε την μικρη που κοντευει τα τεσσερα!!!!!!!!!

Και υποτιθεται οτι ειναι και μεγαλο ονομα στο ΙΑΣΩ και ειδικος στην εξωσωματικη.

Πιστευα σε αυτον γιατι την αδερφη μου την βοηθησε να κανει την ανιψουλα μας χωρις εξωσωματικη. ειχε δυο αποβολες πριν παει σε αυτον και με την βοηθεια του ανακαλυψε οτι εχει υψηλα ΝΚ και θρομβοφιλια και για αυτο εχανε τα μωρακια της. Τις εκανε θεραπεια και τωρα εχουμε την μικρη που κοντευει τα τεσσερα!!!!!!!!!

Λογικό να τον εμπιστευτείς. Η ανιψούλα σου και μόνο ήταν καλή απόδειξη. Αλλά μπορεί να κάνει για απλός γυναικολόγος και τίποτα παραπάνω. Πάλι καλά που το καταλάβατε και άλλαξες γιατρό σχετικά γρήγορα.

cOiVp2.png

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑ..:|ΟΛΑ ΣΡΑΒΑ...ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 74 ΠΗΓΕ 110 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝςΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ??ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΟ:cry::cry::cry::cry:

Rodo μου συγνώμη αλλα πως τους ηρθε αυτο για το εξωμητριο;;;

Η μαμα μου που είχε πάθει, είχε αφορητους πόνους και έτσι το κατάλαβε ο γιατρός!

Ήταν διπλωμενη στα πατωματα, όχι αστεία!

Η χοριακη που δεν ανεβαίνει καλα, μπορεί να είναι λογω "κενού σακου", αυτο δηλαδη που είχα κι εγω...

Και ενω είχα πει στο γιατρο "γιατι δε διπλασιαζεται καλα, μήπως είναι εξωμητριο;" και μου απάντησε "καμια σχέση"..

Δεν είμαι γιατρός αλλα με προβληματίζει που σου είπαν έτσι..

Η ένδειξη του εξωμητριου είναι ο αφορητος πονος.

Και το λέω με σιγουροα γιατι το είχε πάθει η μαμα μου, όχι καμια ξένη...

Μη φοβάσαι καλη μου.

Δεν είναι αυτο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αυτο θα ρωτούσα...δεν ήξερα οτι η σαλπιγγογραφια δειχνει την υδροσαλπιγγα...νομιζα χρειαζοταν λαπαροσκόπηση...

κοριτσια οταν μου την εδειξε και μου εξηγησε τι σημαινει υδροσαλπιγγα μεχρι και εμεις που δεν ειμαστε γιατροι θα την αναγνωριζαμαι.

Μαλιστα με εβαλε ο Μαστρ..... να κανω και δευτερη - ειχε περασει και ενας χρονος απο την πρωτη - και οχι μονο ηταν εκει αλλα ειχε μεγαλωσει κιολας.

Και απο οτι με ενημερωσε το υγρο της οχι μονο ειναι τοξικο για τα εμβρυα και δυσκολευει την εμφυτευση αλλα οσο μεγαλωνε μπορει να μου δημιουργουσε και προβλημα στην υγεια μου!!!!!!!!

Και επαναλαμβανω πριν τον πιστεψω τα τριπλοτσεκαρα γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο να σου αφαιρουν ενα απο τα σημαντικοτερα οργανα οπου μπορεισ μονη σου να μεινεις εγκυος....

Διαφημίσεις

leuta εσύ πως πας? Όλα καλά? Αυρίο θα έχεις άλλη επίσκεψη για παρεούλα?

Οχι :(....ειχα 3 μαζεμένες το ευχαριστηθηκα...

Αυριο θα κανω αυτοσυγκρατηση για τη χοριακή.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάρες μου, μόλις μπήκα σπίτι, δηλαδή όχι μόλις πριν μισή ωρα γιατί τόσο με πήρε να διαβάσω τα κατεβατά.

Λοιπόν η κα. Πρόεδρος έναι Θεά, κούκλα και μέσα και έξω(για το μέσα το ξέραμε, διαπιστώσαμε και το απ'εξω).Είναι από τους πιο γλυκούς και ζεστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.Την φανταζόμουν βέβαια κάπως έτσι.

Κανονίστε να βρεθούμε και όλες μαζί.

Ανιτάκι μην ζηλεύεις κουκλίτσα, είσαι στο μετά την εμβρυομεταφορα και επειδή θέλουμε πολύ στην κοιλίτσα σου να είναι τα μωράκια γι' αυτο δεν σε πήραμε.

Ζεττα το μόνο που ξέρω για την οιστραδιόλη θα πρέπει την ημέρα της ωοληψίας να είναι 200 μονάδες για το κάθε ωάριο.

Ζαμπονελάκι καλως μας ήρθες πάλι πίσω.

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Ακομα σκέφτομαι το γλυκο σου και χαμογελαστό προσωπακι και χαμογελαω σα χαζη!

Είπα τα καλύτερα για σενα στη μαμα μου οσο ημασταν κομμωτηριο!

Μήπως σε ερωτευτηκα κεραυνοβολα;

:P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ολα θα πανε τελεια!!!!!!!

Ειπαμε δεν θελω αλλα αρνητικα και ευτυχως εχει αρχισει να με ακουει ο θεουλης!!!!!!!

οοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!

κοριτσια οταν μου την εδειξε και μου εξηγησε τι σημαινει υδροσαλπιγγα μεχρι και εμεις που δεν ειμαστε γιατροι θα την αναγνωριζαμαι.

Μαλιστα με εβαλε ο Μαστρ..... να κανω και δευτερη - ειχε περασει και ενας χρονος απο την πρωτη - και οχι μονο ηταν εκει αλλα ειχε μεγαλωσει κιολας.

Και απο οτι με ενημερωσε το υγρο της οχι μονο ειναι τοξικο για τα εμβρυα και δυσκολευει την εμφυτευση αλλα οσο μεγαλωνε μπορει να μου δημιουργουσε και προβλημα στην υγεια μου!!!!!!!!

Και επαναλαμβανω πριν τον πιστεψω τα τριπλοτσεκαρα γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο να σου αφαιρουν ενα απο τα σημαντικοτερα οργανα οπου μπορεισ μονη σου να μεινεις εγκυος....

Μα καλα σε αυτη την έρμη τη σαλπιγγογραφια τι εβλεπε αν δεν ειδε αυτο?

Οτι να ναι....

Αχ! Δυστυχως υπαρχουν πολλοι καλοί αλλα λογω το οτι οι εξωσωματικες εχουν φραγκα υπαρχουν και πολλοί μέτριοι και πολλοι ασχετοι..

ολοι οι γυανικολογοι μου γιναν και εξωσωματικοι με ενα δυο συνεδρια και σεμινάρια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλη επιτυχία καλη μου κοπελουδα!

Η Παρασκευή, η μεγαλη μερα είναι τόσο κοντα!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...