Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εντωμεταξύ η ρουμπι...είναι τόσο καλό παιδί...που δεν σου πάει η καρδιά να την πείς τίποτα...απορώ με την μαμά της...

να έλεγα οτι λέει η δικιά μου εντάξει...εγω είμαι και λίγο διάβολος..

:rolleyes::rolleyes:...;

Ετσι θα γινουμε κι εμεις;;;:confused::confused::confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ξέρω τι θα κάνω.Κάθε φορά που θα συναντιόμαστε θα φοράω αυτό το φόρεμα για να της μπω στο μάτι.:tongue::tongue::tongue:

Αύριο που θα πάμε στο γάμο είμαι σίγουρη ότι θα με κοιτάει πάλι από πάνω μέχρι κάτω.Και η αλήθεια είναι πως άμα φοράω κάτι που της αρέσει μου το λέει.Ή όταν ήμουν πιο αδύνατη μου έλεγε πολλά κομπλιμέντα.Να πω και αυτήν τη πλευρά για να μην την αδικώ.Όμως ότι δεν της αρέσει το κάνει μεγάλο θέμα και δεν έχει καν τον τρόπο να μου το πει με τακτ με αποτέλεσμα να με αποτελειώνει.

Θυμάμαι σαν σήμερα διάλογο που είχαμε και μια άλλη φορά που είχα πάρει κιλά μετά τις πανελλήνιες.

"Παιδί μου πρέπει να αδυνατίσεις,δεν θα σε θέλει κανένας άντρας"

"Μάνα τον άντρα που θα με θέλει μόνο και μόνο επειδή έχω ωραίο κ@λο τον έχω χ...νο.Αυτός ύστερα από κάποιο διάστημα θα με παρατήσει γιατί θα βρει έναν ωραιότερο.Εγώ τους άντρες που θέλω τους κερδίζω με το μυαλό μου."

Και τότε μάλιστα είχα γκόμενο,αλλά δεν το ήξερε!!!Βρήκε και αυτή επιχείρημα.Τι να πω.

Ετσι θα γινουμε κι εμεις;;;:confused::confused::confused:

Παναγία μου,ελπίζω όχι!!!Πάντως θα το προσπαθήσω πολύ να μην δημιουργώ ανασφάλειες στο παιδί μου και να του λέω τα αρνητικά του με τρόπο.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω,αλλά θα προσπαθήσω.

εντωμεταξύ η ρουμπι...είναι τόσο καλό παιδί...που δεν σου πάει η καρδιά να την πείς τίποτα...απορώ με την μαμά της...

να έλεγα οτι λέει η δικιά μου εντάξει...εγω είμαι και λίγο διάβολος..

:rolleyes::rolleyes:...;

Εσύ το λες αυτό???Εσύ είσαι ψυχάρα!!!!

Ξέρω τι θα κάνω.Κάθε φορά που θα συναντιόμαστε θα φοράω αυτό το φόρεμα για να της μπω στο μάτι.:tongue::tongue::tongue:

Αύριο που θα πάμε στο γάμο είμαι σίγουρη ότι θα με κοιτάει πάλι από πάνω μέχρι κάτω.Και η αλήθεια είναι πως άμα φοράω κάτι που της αρέσει μου το λέει.Ή όταν ήμουν πιο αδύνατη μου έλεγε πολλά κομπλιμέντα.Να πω και αυτήν τη πλευρά για να μην την αδικώ.Όμως ότι δεν της αρέσει το κάνει μεγάλο θέμα και δεν έχει καν τον τρόπο να μου το πει με τακτ με αποτέλεσμα να με αποτελειώνει.

Θυμάμαι σαν σήμερα διάλογο που είχαμε και μια άλλη φορά που είχα πάρει κιλά μετά τις πανελλήνιες.

"Παιδί μου πρέπει να αδυνατίσεις,δεν θα σε θέλει κανένας άντρας"

"Μάνα τον άντρα που θα με θέλει μόνο και μόνο επειδή έχω ωραίο κ@λο τον έχω χ...νο.Αυτός ύστερα από κάποιο διάστημα θα με παρατήσει γιατί θα βρει έναν ωραιότερο.Εγώ τους άντρες που θέλω τους κερδίζω με το μυαλό μου."

Και τότε μάλιστα είχα γκόμενο,αλλά δεν το ήξερε!!!Βρήκε και αυτή επιχείρημα.Τι να πω.

Η μαμα σε θελει στυλακι:D αλλα να σου πω κατι;Παλι κατι μπορει να εβρισκε να σου πει αν ησουν οπως ηθελε εμφανισιακα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν νοιώθει τύψεις για αυτά που λέει...αν ένοιωθε δεν θα τα έλεγε...

Δεν νοιώθει καλέ.Στο μυαλό της νομίζει ότι με βοηθάει.Και της το έχω πει ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος της και ότι αυτό με κάνει και νοιώθω άσχημα.Αλλά μάλλον δεν έχει άλλον τρόπο.Τι να πω.

εγώ με τίποτα δεν θέλω να γίνω σαν την μάνα μου....ευτυχώς είμαι απο τώρα λίγο διαφορετική...

ναι κι εγω αλλα λες να καταληξουμε ετσι τελικα;Το συζητουσαμε ε μια φιλη μου.Μου λεει μετα που μουρμουραγε στη κορη της...ιδια η μανα μου εγινα ασε...

3231580x15ta1yz3w.gif

Η μαμα σε θελει στυλακι:D αλλα να σου πω κατι;Παλι κατι μπορει να εβρισκε να σου πει αν ησουν οπως ηθελε εμφανισιακα

Μπορεί,αλλά δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε τόσο πολύ.

Διαφημίσεις

ναι κι εγω αλλα λες να καταληξουμε ετσι τελικα;Το συζητουσαμε ε μια φιλη μου.Μου λεει μετα που μουρμουραγε στη κορη της...ιδια η μανα μου εγινα ασε...

Κοίτα ορισμένα πράγματα που μου λέγαν οι γονείς μου π.χ. στην εφηβεία και εγώ τότε τα θεωρούσα άδικα,τώρα βλέπω ότι καλώς τα κανανε.Αλλά σε άλλα θέματα όπως αυτό της δημιουργίας ανασφάλειας θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσω στην ίδια λούμπα.Ελπίζω τουλάχιστον.

αυριο τη θα φορέσεις;εκείνο το φόρεμα;:lol::lol:

Όχι.Βασικά είμαι ανάμεσα σε δύο.Θα δούμε.Απλά το ένα το έχω φορέσει και στο γάμο της αδερφής του ξαδέρφου μου που παντρεύεται αύριο.Αυτός ο γάμος έγινε πριν 4 χρόνια περίπου,αλλά η ξαδέρφη μου χώρισε.Οπότε από τη μια δεν θέλω να το φορέσω γιατί το φορούσα και τότε,από την άλλη μου αρεσει πολύ και λέω ποιός θα το θυμάται????Και σιγά μην κάθονται να βλέπουν τις φωτογραφίες του γάμου που δεν υπάρχει πια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...