Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν ακούστε.Σήμερα μιλούσα με την μητέρα μου για το φόρεμα αυτό και μου είπε ότι είναι επάνω μου σαν τσουβάλι και είναι απαίσιο.Ξαφνικά σκέφτηκα "μα κάλα είναι τόσο απαίσιο και εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα???.Τι έχω πάθει δεν βλέπω πια???".Από την άλλη επειδή η μητέρα μου είναι πολύ καυστική και αιχμηρή στα σχόλιά της όταν πάρω κανένα κιλό μου γ@@@σε και την ψυχολογία.

κόλλησε το μαμημένο...

οχι ρε συ μια χαρά ήτανε επάνω σου....μόνο η δικιά μου δεν τολμάει να πει τέτοια...γιατι ξέρει θα τα ακούσει....μην ακούς...είναι υπερβολική...αχ αυτες οι μάνες...

Διαφημίσεις

Καλα οι μαναδες μας ξερουν τι μας ποναει και πετανε τα καρφακια τους οταν εχουν κεφια...Κι εμενα μου λεει διαφορα ακυρα που με κανουν και τσαντιζομαι.Οκ για τα κιλα δεν μπορει να πει αλλα λεει αλλα...Και καπως ετσι νομιζω δημιουργουν οι γονεις τις ανασφαλειες στα παιδια τους...

Sorry Για τις καθυστερημένες απαντήσεις,αλλά κάτι έχει πάθει και κολλάει το ρημάδι.

Τι να πω.Δεν ξέρω.Πάντα τα ίδια έκανε.Πίστευα πως κάποια στιγμή θα τελείωνε όλο αυτό,αλλά μπα.Ειδικά με την ενφάνισή μου ασχολείται συνέχεια.Τέλος πάντων.Στην ουσία εγώ φταίω που τα παίρνω τόσο άσχημα.Κανονικά θα έπρεπε να έχω συνηθίσει και να μην δίνω σημασία.

Sorry Για τις καθυστερημένες απαντήσεις,αλλά κάτι έχει πάθει και κολλάει το ρημάδι.

Τι να πω.Δεν ξέρω.Πάντα τα ίδια έκανε.Πίστευα πως κάποια στιγμή θα τελείωνε όλο αυτό,αλλά μπα.Ειδικά με την ενφάνισή μου ασχολείται συνέχεια.Τέλος πάντων.Στην ουσία εγώ φταίω που τα παίρνω τόσο άσχημα.Κανονικά θα έπρεπε να έχω συνηθίσει και να μην δίνω σημασία.

Κι εγω το ιδιο λεω αλλα τελικα καθε φορα χαλιεμαι....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μάλλον επειδή την δίνεις σημασία γιαυτό στα λέει...τις δίνεις τροφή...;);)

κόλλησε το μαμημένο...

οχι ρε συ μια χαρά ήτανε επάνω σου....μόνο η δικιά μου δεν τολμάει να πει τέτοια...γιατι ξέρει θα τα ακούσει....μην ακούς...είναι υπερβολική...αχ αυτες οι μάνες...

Και εγώ συνήθως αντιδρώ σε αυτά,αλλά παρ'όλα αυτά με ενοχλεί.Τώρα που αποφάσισα να κάνω διατροφή κάθε μέρα με ρωτάει αν πάει καλά και αν έχασα κλπ.Με κάνει και νιώθω σαν να είμαι ο πιο υπέρβαρος άνθρωπος του κόσμου.Οκ δεν είμαι αδύνατη και πρέπει να χάσω,αλλά αυτή η υπερβολή της με ρίχνει πολύ ψυχολογικά.Κάθε φορά που με βλέπει με κόβει από πάνω μέχρι κάτω.Λες και περνάω εξετάσεις.

Διαφημίσεις

Και εγώ συνήθως αντιδρώ σε αυτά,αλλά παρ'όλα αυτά με ενοχλεί.Τώρα που αποφάσισα να κάνω διατροφή κάθε μέρα με ρωτάει αν πάει καλά και αν έχασα κλπ.Με κάνει και νιώθω σαν να είμαι ο πιο υπέρβαρος άνθρωπος του κόσμου.Οκ δεν είμαι αδύνατη και πρέπει να χάσω,αλλά αυτή η υπερβολή της με ρίχνει πολύ ψυχολογικά.Κάθε φορά που με βλέπει με κόβει από πάνω μέχρι κάτω.Λες και περνάω εξετάσεις.

Εγω δεν θα της ελεγα τιποτα για διατροφες κλπ.Θα την αφηνα να νομιζει οτι γουρουνιαζω και να σκαει αποο το κακο της.

3231580x15ta1yz3w.gif

μάλλον επειδή την δίνεις σημασία γιαυτό στα λέει...τις δίνεις τροφή...;);)

Μπορεί να έχεις δίκιο.Έχει αναδειχτεί πια σε μείζον οικογενειακό θέμα τα κιλά μου.Λες και δεν είχαμε άλλα προβήματα.

Εγω δεν θα της ελεγα τιποτα για διατροφες κλπ.Θα την αφηνα να νομιζει οτι γουρουνιαζω και να σκαει αποο το κακο της.

Δεν είχα σκοπό να της πω τίποτα,αλλά με έπρηξε και έτσι της το είπα.Σκέφτηκα ότι θα σταμάταγε και θα με άφηνε ήσυχη να κάνω την προσπάθειά μου!!!

Μπορεί να έχεις δίκιο.Έχει αναδειχτεί πια σε μείζον οικογενειακό θέμα τα κιλά μου.Λες και δεν είχαμε άλλα προβήματα.

να της το κόψεις...μην την αφήνεις να σε χαλάει......

Δεν είχα σκοπό να της πω τίποτα,αλλά με έπρηξε και έτσι της το είπα.Σκέφτηκα ότι θα σταμάταγε και θα με άφηνε ήσυχη να κάνω την προσπάθειά μου!!!

Πες της ψεματα οτι σταματησες εξαιτιας της να νιωθει και τυψεις χαχαχχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

να της το κόψεις...μην την αφήνεις να σε χαλάει......

Αυτό πρέπει να κάνω.Αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.Θα τον βρω όμως.Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Να χαλιέμαι συνέχεια.

Πες της ψεματα οτι σταματησες εξαιτιας της να νιωθει και τυψεις χαχαχχαχα

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Με τίποτα!!!!!!!!!!Δεν φαντάζεσαι τι θα ακούσω!!!!Σιγά μην νιώθει τύψεις!!!!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Με τίποτα!!!!!!!!!!Δεν φαντάζεσαι τι θα ακούσω!!!!Σιγά μην νιώθει τύψεις!!!!!

Ναι ε;;;Κατα βαθος ομως θα νιωθει τυψεις...Απλα θα σε πρηζει ταυτοχρονα....Λες να αρχισει να λεει οτι δεν μπορεις να καταφερεις να χασεις ουτε ενα κιλο και τετοια;Καλυτερα να σε πρηζει για το ποσο εχασες ισως...

3231580x15ta1yz3w.gif

δεν νοιώθει τύψεις για αυτά που λέει...αν ένοιωθε δεν θα τα έλεγε...

Ναι ε;;;Κατα βαθος ομως θα νιωθει τυψεις...Απλα θα σε πρηζει ταυτοχρονα....Λες να αρχισει να λεει οτι δεν μπορεις να καταφερεις να χασεις ουτε ενα κιλο και τετοια;Καλυτερα να σε πρηζει για το ποσο εχασες ισως...

εντωμεταξύ η ρουμπι...είναι τόσο καλό παιδί...που δεν σου πάει η καρδιά να την πείς τίποτα...απορώ με την μαμά της...

να έλεγα οτι λέει η δικιά μου εντάξει...εγω είμαι και λίγο διάβολος..

:rolleyes::rolleyes:...;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...