Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν ακούστε.Σήμερα μιλούσα με την μητέρα μου για το φόρεμα αυτό και μου είπε ότι είναι επάνω μου σαν τσουβάλι και είναι απαίσιο.Ξαφνικά σκέφτηκα "μα κάλα είναι τόσο απαίσιο και εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα???.Τι έχω πάθει δεν βλέπω πια???".Από την άλλη επειδή η μητέρα μου είναι πολύ καυστική και αιχμηρή στα σχόλιά της όταν πάρω κανένα κιλό μου γ@@@σε και την ψυχολογία.

Οχι είπα...εχω αγωνία να μας πεις για το φόρεμα

Ε καλά δεν είναι δα και τόσο τρομερό.Απλά η μητέρα μου βρίσκει πάντα το τρόπο να με κάνει να νιώθω χάλια ώρες ώρες και αναρωτιόμουν μήπως έχει δίκιο.

Λοιπόν ακούστε.Σήμερα μιλούσα με την μητέρα μου για το φόρεμα αυτό και μου είπε ότι είναι επάνω μου σαν τσουβάλι και είναι απαίσιο.Ξαφνικά σκέφτηκα "μα κάλα είναι τόσο απαίσιο και εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα???.Τι έχω πάθει δεν βλέπω πια???".Από την άλλη επειδή η μητέρα μου είναι πολύ καυστική και αιχμηρή στα σχόλιά της όταν πάρω κανένα κιλό μου γ@@@σε και την ψυχολογία.

Καλε μη την ακους.Αν ηταν θα στο ελεγαν και τα κοριτσια:)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλε μη την ακους.Αν ηταν θα στο ελεγαν και τα κοριτσια:)

Ρε παιδί μου επειδή έχω πάρει κιλά είπα μήπως έχει δίκιο.Αφού ρώτησα και τον άντρα μου.Μου δημιούργησε τρελή ανασφάλεια!!!Ηλίθιο είναι το ξέρω,αλλά δεν ξέρω με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα!!!!

Ρε παιδί μου επειδή έχω πάρει κιλά είπα μήπως έχει δίκιο.Αφού ρώτησα και τον άντρα μου.Μου δημιούργησε τρελή ανασφάλεια!!!Ηλίθιο είναι το ξέρω,αλλά δεν ξέρω με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα!!!!

Καλα οι μαναδες μας ξερουν τι μας ποναει και πετανε τα καρφακια τους οταν εχουν κεφια...Κι εμενα μου λεει διαφορα ακυρα που με κανουν και τσαντιζομαι.Οκ για τα κιλα δεν μπορει να πει αλλα λεει αλλα...Και καπως ετσι νομιζω δημιουργουν οι γονεις τις ανασφαλειες στα παιδια τους...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...