Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εβαλα μια βλακεια καθαριστικο στη λεκανη και τωρα βρωμαει ολο το σπιτι μπλιαχχχχ μαστουρωσα λεβαντα

τι καθαριστικό λεβάντα μαρήηηηηηη;χλωρίνη βάζουμε.....:tongue::tongue::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Γιατί???

γτ με πειραζε και αφου την εκοψα στο μπανιο (που δεν εχει παραθυρο) την εκοψα γενικα και τωρα πλεον δεν την αντεχω και καθολου.Ξεσυνηθισα και ακομα και διπλα απο κουβα με χλωρινη να περασω με ενοχλει.Καλυτερα η μαστουρα με τη λεβαντα χαχαχαχα

Καθαριζω και αντιβακτηριδιακο τη λεκανη και γενικα το σπιτι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εδώ είστε σουσουράδες ????????? ωστε σε διπλό ταμπλό το παίζετε έ ??????? χαχαχα σας έπιασα!!!!!! :tongue:

Ρουμπάκι μου γλυκό κ όμορφο σε καληνυχτω κ σε φιλώ.....:D

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κορίτσια που ξεκινούν τις προσπάθειες τους.....

διάβασα κ για την Καλέ μας κ στεναχωρήθηκα πολύ......:( ξέρω όμως πως δεν θα το βάλει κάτω..... θα συνεχίσει τον αγώνα της......

dYw9p3.png

γιατί δεν σου αρέσει η μυρωδιά;

Ε καλά ρε Μορφάκι τι να της αρέσει από αυτή την μυρωδιά???Αηδία είναι.Εγώ παίρνω για το μπάνιο χλωρίνη π.χ. με λεμόνι για να αντέχεται κάπως γιατί η κανονική δεν παλεύεται!!!

Διαφημίσεις

γιατί δεν σου αρέσει η μυρωδιά;

Οχι ρε δεν ηταν η μυρωδια.Αν και τωρα που την εκοψα δεν αντεχω ουτε τη μυρωδια της.Καθαριζα πολυ ωρα με χλωρινη στο μπανιο.Γτ οπως λελεγα και την αλλη φορα καθαριζω την αμμολεκανη της γατας εκει.Οποτε εκανα ποση ωρα να πλυνω την αμμολεκανη και μετα και το μπανιο με τη μουρη μεσα στη λωρινη.Δεν παλευοτανε.Η απο αναθυμιασεις θα πηγαινα ή θα την εκοβα.Την εκοψα και ησυχασα;)

Πλενω την αμμολεκανη με αντιμπακτερ και μετα καπακι και τη μπανιερα με το ιδιο...

3231580x15ta1yz3w.gif

Ε καλά ρε Μορφάκι τι να της αρέσει από αυτή την μυρωδιά???Αηδία είναι.Εγώ παίρνω για το μπάνιο χλωρίνη π.χ. με λεμόνι για να αντέχεται κάπως γιατί η κανονική δεν παλεύεται!!!

η φούξια είναι ωραία...

Εδώ είστε σουσουράδες ????????? ωστε σε διπλό ταμπλό το παίζετε έ ??????? χαχαχα σας έπιασα!!!!!! :tongue:

Ρουμπάκι μου γλυκό κ όμορφο σε καληνυχτω κ σε φιλώ.....:D

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κορίτσια που ξεκινούν τις προσπάθειες τους.....

διάβασα κ για την Καλέ μας κ στεναχωρήθηκα πολύ......:( ξέρω όμως πως δεν θα το βάλει κάτω..... θα συνεχίσει τον αγώνα της......

Γειά σου βροχερούλα μου!!!!Τι κάνει το μπεμπάκι σου???

Οχι ρε δεν ηταν η μυρωδια.Αν και τωρα που την εκοψα δεν αντεχω ουτε τη μυρωδια της.Καθαριζα πολυ ωρα με χλωρινη στο μπανιο.Γτ οπως λελεγα και την αλλη φορα καθαριζω την αμμολεκανη της γατας εκει.Οποτε εκανα ποση ωρα να πλυνω την αμμολεκανη και μετα και το μπανιο με τη μουρη μεσα στη λωρινη.Δεν παλευοτανε.Η απο αναθυμιασεις θα πηγαινα ή θα την εκοβα.Την εκοψα και ησυχασα;)

Πλενω την αμμολεκανη με αντιμπακτερ και μετα καπακι και τη μπανιερα με το ιδιο...

να μην είχες γάτες...:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

της Μορφουλας της αρεσει.Αφου κυκλοφορει με αρωμα κλινεξ λεμονι χαχαχαχαχχα δεν βαζει αλλο αποσμητικο ή eau de toilet:lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...