Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

βαριέμαιιιιιιιι...εσύ;

Πριν λιγο γυρισα.Ελειπα απο το πρωι.Τωρα ηθελα να βαλω πλυντηριο και εκανα μια βλακεια.Ξεβιδωσα αυτο το λαστιχο που παιρνει νερο γτ απο οταν μπηκαμε εδω το ειχαν βαλει χαλια απορω πως περνουσε το νερο.Ειχε στριφωγυρισει σαν καλωδιο τηλεφωνου σπιλαρ:shock:

Αλλα τωρα δεν ξερω αν το εσφιξα πολυ καλα ρε γαμωτο.Εχω την εντυπωση οτι δεν πηρε πολυ νερο μεσα.Λες να ειναι η ιδεα μου;Δεν θα ετρεχε νερο απ εξω απο το βρυσακι αν ηταν;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Πριν λιγο γυρισα.Ελειπα απο το πρωι.Τωρα ηθελα να βαλω πλυντηριο και εκανα μια βλακεια.Ξεβιδωσα αυτο το λαστιχο που παιρνει νερο γτ απο οταν μπηκαμε εδω το ειχαν βαλει χαλια απορω πως περνουσε το νερο.Ειχε στριφωγυρισει σαν καλωδιο τηλεφωνου σπιλαρ:shock:

Αλλα τωρα δεν ξερω αν το εσφιξα πολυ καλα ρε γαμωτο.Εχω την εντυπωση οτι δεν πηρε πολυ νερο μεσα.Λες να ειναι η ιδεα μου;Δεν θα ετρεχε νερο απ εξω απο το βρυσακι αν ηταν;

Και πονανε και τα χερια μου απο το σφιξε ξεσφιξε:(:(:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

βάζεις και πλυντήριο;:shock::shock:...αν δεν το είχες βάλει καλά θα έτρεχε νερό......

Οχι τα πλενω στο χερι.Τι λες μωρε;;;

Ετσι λεω κι εγω απλα επειδη το εκανα εγω εχω τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο το νερο παει κανονικα μεσα:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Οχι τα πλενω στο χερι.Τι λες μωρε;;;

Ετσι λεω κι εγω απλα επειδη το εκανα εγω εχω τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο το νερο παει κανονικα μεσα:tongue:

ρώτησα τον δικό μου και λέει οτι θα έτρεχε νερό...το έπιασες ;είναι στεγνό;

ρώτησα τον δικό μου και λέει οτι θα έτρεχε νερό...το έπιασες ;είναι στεγνό;

ρε εχω αμφιβολιες γτ οταν εκλεισα το βρυσακι φια να το βγαλω και μετα το ξεβιδωσα εβγαλε λιγο νερο.Και τωρα δεν καταλαβαινω αν βγαζει ελαχιστο νερο ή αν ειναι απο πιο πριν.Μαλλον απο πιο πριν θα ειναι.Θα παρω αυριο κανενα εργαλειο απο το πατερα μου γτ με τα χερια δε μπορω να το σφιξω αλλο..Τρεμουν τα χερια μου τωρα..φαντασου ενταση που εβαλα

3231580x15ta1yz3w.gif

ρε εχω αμφιβολιες γτ οταν εκλεισα το βρυσακι φια να το βγαλω και μετα το ξεβιδωσα εβγαλε λιγο νερο.Και τωρα δεν καταλαβαινω αν βγαζει ελαχιστο νερο ή αν ειναι απο πιο πριν.Μαλλον απο πιο πριν θα ειναι.Θα παρω αυριο κανενα εργαλειο απο το πατερα μου γτ με τα χερια δε μπορω να το σφιξω αλλο..Τρεμουν τα χερια μου τωρα..φαντασου ενταση που εβαλα

σκούπιστω παιδάκι μου...και δες αν τρέχει...

σκούπιστω παιδάκι μου...και δες αν τρέχει...

Εχει πολυ λιγο μαλλον θα ειναι απο πιο πριν...Αυριο θα το βιδωσω κι αλλο:D:D Κι αυτοι τι βλακες...και συνεχεια ηθελα να το φτιαξουμε γτ δεν πηγαινε πολυ πισω στο τοιχο το πλυντηριο ετσι και τελικα εμεινε και το εκανα μονη μου:(

Καλα ε;;Μαστορας εχω γινει.Και μπριζες εχω αλλαξει:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ειχαμε παει σε παιδικο παρτυ και μολις γυρισα. Ολα καλα ωραια αυριο θα βρεθουμε Αννιτακι μου και θα το γιορτασουμε παρεα μια χαρα θα ειναι τα μωρακια σου.

Αναστασια τι καλα πολυ χαιρομαι που και εσυ πας τελεια.

Πηνελοπη που εισαι ολα καλα?

Δημητρα μακαρι να σε δω αυριο, αλλιως σε περιμενω στο Ιασω και οποια αλλη θελει απο Τεταρτη που θα σηκωνομαι!

Ντανιελλα εσυ θα εισαι ειπαμε αχ τι καλα ξεκινησες κι ολας και τα πας και καλα χωρις τσιγαρο αντε ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα.

Ζεττα εσυ σε ποιο σταδιο εισαι?

Λινακι εχουμε νεα?

Νασταζια μακαρι να ερχοσουν.

Μορφουλα εχεις δικιο αλλα δες το χαλαρα στην αρχη την δουλεια πανω απο ολα η υγεια ειπαμε.

Εφακι κι εγω στην αρχη που δεν ειχα χρηματα ημουν καπως αλλα μετα συνηθισα εξ αλλου οικογενεια ειμαστε κοινο ταμειο εχουμε δεν χρειαζεται να ζηταμε υπαρχει ενα συρταρι κοινο. :wink:

Πολλα φιλια παω για υπνο ειμαι πτωμα.:cool:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε????

Αναστασούλα μου μπράβο!!!Πολύ χάρηκα με τα νεάκια σου.Θα κάνεις και 2 ακόμα και θα είσαι μια χαρά.Τέλεια!!Έρχονται τα μωρά μας!!!

Αχ ρε κορίτσια πόσο ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω αύριο!!!

Να περάσετε τέλεια και να γιορτάσετε όλες μαζί και τα ευχάριστα νέα της Ανιτούλας μας!!!

Μορφάκι δεν θα είσαι μόνη σου.Εμείς οι δύο θα είμαστε οι τελευταίες στην προσπάθεια!!!

Ειχαμε παει σε παιδικο παρτυ και μολις γυρισα. Ολα καλα ωραια αυριο θα βρεθουμε Αννιτακι μου και θα το γιορτασουμε παρεα μια χαρα θα ειναι τα μωρακια σου.

Αναστασια τι καλα πολυ χαιρομαι που και εσυ πας τελεια.

Πηνελοπη που εισαι ολα καλα?

Δημητρα μακαρι να σε δω αυριο, αλλιως σε περιμενω στο Ιασω και οποια αλλη θελει απο Τεταρτη που θα σηκωνομαι!

Ντανιελλα εσυ θα εισαι ειπαμε αχ τι καλα ξεκινησες κι ολας και τα πας και καλα χωρις τσιγαρο αντε ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα.

Ζεττα εσυ σε ποιο σταδιο εισαι?

Λινακι εχουμε νεα?

Νασταζια μακαρι να ερχοσουν.

Μορφουλα εχεις δικιο αλλα δες το χαλαρα στην αρχη την δουλεια πανω απο ολα η υγεια ειπαμε.

Εφακι κι εγω στην αρχη που δεν ειχα χρηματα ημουν καπως αλλα μετα συνηθισα εξ αλλου οικογενεια ειμαστε κοινο ταμειο εχουμε δεν χρειαζεται να ζηταμε υπαρχει ενα συρταρι κοινο. :wink:

Πολλα φιλια παω για υπνο ειμαι πτωμα.:cool:

Καλή ξεκούραση Λαμπρινούλα μου!!!

Με το καλό να πάρεις τον γιό σου αγκαλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...