Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ που άργησα να πάρω λεφτά απο το ΙΚΑ για την αναρρωτική, ντρεπόμουν πολύ να ζητήσω λεφτά απο το Σ.

Στην αρχή.

Γιατί μετά απο λίγο το συνήθισα.

Μετά μπήκαν τα λεφτά μου οπότε οκ.

Κια γω νιωθω αβολα να ζηταω...

σαν ανεργη σε καταλαβαινω απολυτα ως προς το οικονομικο....

και εμενα ολοι μου λεγανε ποσο ηρεμησα και ποσο ομορφυνα.... τζαμπα μποτοξ χρυση μου:lol:

;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καληνύχτα από εμένα πάω στον άντρα να τον δω λίγο γιατί όλη τη βδομάδα δεν έχουμε βρεθεί καθόλου.

Φιλάκια σε όλες- καλό ΣΚ να έχουμε!

Καλο σκ κοριτσι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καληνύχτα από εμένα πάω στον άντρα να τον δω λίγο γιατί όλη τη βδομάδα δεν έχουμε βρεθεί καθόλου.

Φιλάκια σε όλες- καλό ΣΚ να έχουμε!

καλό βράδυ κούκλα....φιλάκι στον μπεμπούλη...

Εχω πολλη ασχημη διαθεση...δεν ξερω τον λογο...

ισως με κουρασε η ρουτινα...συνεχεια τα ιδια...τιποτα συγκλόνιστικο....:(

Οκ! Ευχαριστω και χαιρομαι που εχουμε την υγεια μας αλλα ολα ειναι τοσο flat....

Τα παντα τριγυρω μου τα νιωθω ακινητα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!:P:p

Σε ευχαριστώ πολύ Ανιτάκι μου!!!!Δεν ήταν ανάγκη ρε αγαπούλα μου!!!Να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πάντα.Το καλύτερο δώρο θα είναι η θετική χοριακή σου!!!!Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!!
καλημέρα σε όλες ....

Αναστασία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ..... όλα καλά να πάνε μπέμπα ....

Ανιτάκι περιμένουμε και απο σένα τα νεα σου, καλές διαιρέσεις λολίτσα μου.

Νταντάκι , καλή αρχη και σε εσένα, αν έχεις καμιά απορία με τις αρβεκαπ ρώτα με.

φιλιά σε όλες.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!:P:p:P

Kalhmera koritsakia mou !!!!

Piga stin eklisia tin Agias Paraskevis simera to proi kai anapsa ena keraki. Einai kai paraskevi simera.

Apofasisa oti den tha kapnizo apo simera (Zetta akous ???)

Vgike kai spermodiagrama kai kaliergies. Ola kala.

Ogkos: 2.7ml

Arithmos: 48.860.000/ml

Sinolikos arithmos: 131.922.000

Fisiologika: 20%

Anomala: 80%

Ti alo prepei na prosekso?

Proti fora vlepo spermodiagramma !!! Xaxaxaxax !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ..!!!!!;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου σε σκεφτομαι συνεχεια...

ΕΙΡΗΝΗ σε στελνω ενα μεγαλο φιλι!

ΖΕΤΤΑΚΙ προχωραμε!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! Το μεσημερι θα στο στειλω!!! ;) Μπορει και αυριο να στο φερουν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!!!!!:P:p

Καλησπερα κοριτσαρες! Ειμαι καλήτερα σήμερα αν και δεν ξεκουραζομαι ιδιαιτερα, μαλλον θα τα καταφερω να ερθω αυριο στις 11 θησειο ε?

Αναστασια μου περιμενω με αγωνια πες μας τα καλα σου νεα!!!!

Αννιτακι μου γλυκο αντε ευχομαι αυριο ζουζουνα να εχουμε τα ωραιοτερα νεα απο τα εμβρυακια σου.

Ντανιελα τελειο το σπερμα παμε δυναμικα καλη αρχη ολα θα ειναι τελεια αυτη τη φορα!

Δημητρα θα εισαι αυριο να σε δω κι εσενα κι οποια προλαβω γιατι μετα θα κανω ενα μήνα να ββγω και να προσαρμοστω.

Εφακι μου τι ψυχη εισαι εσυ βρε αχ αντε συντομα μανουλα.

Ζεττακι πως παμε ολά καλα ευχομαι.

Ναντιουλα κριμα ηθελα να σε δω.

Αθανασια τι καλα θα εισαι αυριο σε περιμενω.

Φιλια πολλα!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!:P:p:p

Α θα προλάβω λες? Μακάρι.

Με την Ανίτα μίλησες?

Καλά είναι? Τα μωρά της?

Είχαμε κανένα νέο? Ή από βδομάδα?

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΟΥ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...!!!!!:P:p:p

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!

ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΑΥΡΙΟ Ή ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ...!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...