Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κρίμα...

Καλά κι εγώ τελικά δεν είμαι υπερ-άνετη λόγω που θα έχουμε κόσμο εδώ, αλλά θα κάνω ότι μπορώ να κατέβω μπαμ μπαμ.

Μήπως μίλησες με Ανίτα?

Καλά είναι ε?

ειχαμε κανονισει να πιουμε καφεδακι σημερα το απογευμα αλλα τελικα κατι της ετυχε και μου το ακυρωσε:confused:... καλά ειναι.... απλα εγω δεν θα καταφερω να την δω αυτην την φορά

Διαφημίσεις

κοιτάξτε...ούτε σωματικά...αλλά ούτε ψυχικά νοιώθω έτοιμη να πάω...αλλά θα πάω για δυο λόγους...1...γιατί πρέπει να μαζέψω χρηματάκια για την εξωσω...εφόσον τα έβαλα χεράκι...και 2...ο αδερφός μου κουράστηκε...

τί κανεις μορφατ?? καλησπερα.... να πας να μαζεψεις ευρωλάκια για το παιδακι σου που θα ερθει συντομα;)

κοιτάξτε...ούτε σωματικά...αλλά ούτε ψυχικά νοιώθω έτοιμη να πάω...αλλά θα πάω για δυο λόγους...1...γιατί πρέπει να μαζέψω χρηματάκια για την εξωσω...εφόσον τα έβαλα χεράκι...και 2...ο αδερφός μου κουράστηκε...

Στην αναρρωτική όμως πληρώνεσαι απο το Ικα.

Ναι είναι πιο λιγα βέβαια αλλά. .

Anyway εσύ ξέρεις.

Αν δεν είσαι έτοιμη σωματικά, ξανά σκέψου το πριν πας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Nai vre tha ma prolavis.

Den milsa simera. Avrio tha kseroume gia ta emvriakia. Ala an htan kati kako den tha tin epernan thl simera na tis to poun?

τί κανεις Νταντα?? καλησπερα... ξεκινάς σημερα?? αντε καλή αρχή σου ευχομαι και ολα καλα να πανε και σε σένα:tongue:

ειχαμε κανονισει να πιουμε καφεδακι σημερα το απογευμα αλλα τελικα κατι της ετυχε και μου το ακυρωσε:confused:... καλά ειναι.... απλα εγω δεν θα καταφερω να την δω αυτην την φορά

Κρίμα ρε γμτ ήθελα κι εγώ να σε δω, να τα πούμε λίγο και από κοντά.

Αν θες μέσα στη βδομάδα κανονίζουμε κατι μαζί.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

NTANIELA μου, μου ειπαν οτι Δευτερα θα το εχεις το δεματακι! Τους εδωσα το κινητο σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κρίμα ρε γμτ ήθελα κι εγώ να σε δω, να τα πούμε λίγο και από κοντά.

Αν θες μέσα στη βδομάδα κανονίζουμε κατι μαζί.

και εγω ηθελα να σας δω ΟΛΕΣ αλλα δυστυχως δεν μπορω... θα το κανονισουμε απο βδομαδα

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΣΤΆΖΙΑ, ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΟΙΜΆΜΑΙ. ..

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ! !!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

τί κανεις Νταντα?? καλησπερα... ξεκινάς σημερα?? αντε καλή αρχή σου ευχομαι και ολα καλα να πανε και σε σένα:tongue:

Geia sou Natasoula mou !!! Eimai polu kala k polu enthousiamenh pou ksekinaw.

Den ekana oute ena tsigaro apo extes stis 14.00.

Ouuuffffff ...

Yv7Sp2.png

Ντάντα καλή αρχή μωρό μου...σόρυ είμαι στον κόσμο μου σήμερα...

Ευχομαι να κάνεις τέλεια ολοστρόγγυλα αυγουλάκια και να σου δώσουν πανέμορφα παιδάκια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

τί κανεις μορφατ?? καλησπερα.... να πας να μαζεψεις ευρωλάκια για το παιδακι σου που θα ερθει συντομα;)

καλά είμαι..ε τι να κάνουμε αφού είμαστε πτωχοί:lol::lol::lol::lol:..

Geia sou Natasoula mou !!! Eimai polu kala k polu enthousiamenh pou ksekinaw.

Den ekana oute ena tsigaro apo extes stis 14.00.

Ouuuffffff ...

τί ωραια.... ολα καλα θα πανε... ειμαι πολυ αισιοδοξη για ολες σας...

το τσιγαρο αστο τωρα, θελουμε καλα και ωριμα ωαριάκια... ΝΑΙ?? ναι:P

NTANIELA μου, μου ειπαν οτι Δευτερα θα το εχεις το δεματακι! Τους εδωσα το κινητο σου!

Se euxaristw polu Efaki !!! Den iparxei thema pou einai ektos psigiou?

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΣΤΆΖΙΑ, ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΟΙΜΆΜΑΙ. ..

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ! !!!!!

Se euxarstw vre mikro mou !!! Makari Panagitsa mou !!!

Ντάντα καλή αρχή μωρό μου...σόρυ είμαι στον κόσμο μου σήμερα...

Ευχομαι να κάνεις τέλεια ολοστρόγγυλα αυγουλάκια και να σου δώσουν πανέμορφα παιδάκια...

Se euxaristw omorfia mou !!! A ti les sorry vre, ola kala !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...