Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Την Δευτέρα και μάλλον την Τετάρτη ωοληψία...λογικά θα μεγαλώσουν κι αλλο ... δεν νομίζω να μείνουν έτσι..

ε ναι ρε θα μεγαλώσουν....απο ενέσεις θα κάνεις κιάλλες;

Διαφημίσεις

Λαμπρινουλα μου αντε με το καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

κοριτσάρα...πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε..τι κάνεις;κοντεύουν οι μέρες να δεις τον αγόραρο....με το καλό λαμπρινούλα....να πάνε όλα κατευχήν...φιλιά..

Αγαπουλα μου την Τριτη πρωτα ο θεος θα τον εχω αγκαλιτσα, σε ευχαριστω πολυ! Εσυ να προσεχεις μην ξεθαρευεις εισαι φρεσκοχειρουργημενη ε! Αντε και συντομα να ακουσουμε και τα δικα σου ευχαριστα! Σαγαπω πολυ πολυ!:rolleyes:

Αναστασια μου φυσικα και θα μεγαλώσουν κι αλλο περιπου 20αρια θα ειναι οταν θα τα παρει! με το καλο γλυκουλα θα τα πουμε και τηλεφωνικα!:lol:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Δεν είναι πολλά ρε Εφη...αλλά από το τίποτα μια χαρά μου φαίνεται...

αναστασια μου μια χαρα ειναι! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εννοειται να με παρεις οποτε θες!!!!
Αγαπουλα μου την Τριτη πρωτα ο θεος θα τον εχω αγκαλιτσα, σε ευχαριστω πολυ! Εσυ να προσεχεις μην ξεθαρευεις εισαι φρεσκοχειρουργημενη ε! Αντε και συντομα να ακουσουμε και τα δικα σου ευχαριστα! Σαγαπω πολυ πολυ!:rolleyes:

Αναστασια μου φυσικα και θα μεγαλώσουν κι αλλο περιπου 20αρια θα ειναι οταν θα τα παρει! με το καλο γλυκουλα θα τα πουμε και τηλεφωνικα!:lol:

Λαμπρινούλα θα σε πάρω την Κυριακή γιατί θέλω να σου ευχηθώ από το τηλέφωνο....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

και τι κούκλος που θα είναι!σαν την μαμά του!γενικώς είμαι ήσυχο κορίτσι....τώρα που θα αρχίσω την δουλειά δεν ξέρω...εκεί χαλάω...:rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν 5...εκ των οποίων τα 4 14mm και το 1 έτσι και έτσι...όλα από την δεξία ωοθήκη, η αριστερή κανένα..

Αναστασία μου καλή αρχή, εύχομαι καλοστέργιωτα τα μωράκια σου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες! Ειμαι καλήτερα σήμερα αν και δεν ξεκουραζομαι ιδιαιτερα, μαλλον θα τα καταφερω να ερθω αυριο στις 11 θησειο ε?

Αναστασια μου περιμενω με αγωνια πες μας τα καλα σου νεα!!!!

Αννιτακι μου γλυκο αντε ευχομαι αυριο ζουζουνα να εχουμε τα ωραιοτερα νεα απο τα εμβρυακια σου.

Ντανιελα τελειο το σπερμα παμε δυναμικα καλη αρχη ολα θα ειναι τελεια αυτη τη φορα!

Δημητρα θα εισαι αυριο να σε δω κι εσενα κι οποια προλαβω γιατι μετα θα κανω ενα μήνα να ββγω και να προσαρμοστω.

Εφακι μου τι ψυχη εισαι εσυ βρε αχ αντε συντομα μανουλα.

Ζεττακι πως παμε ολά καλα ευχομαι.

Ναντιουλα κριμα ηθελα να σε δω.

Αθανασια τι καλα θα εισαι αυριο σε περιμενω.

Φιλια πολλα!!!

Λαμπρινούλα μου προέκυψε κάτι στο σπίτι και πρέπει να είμαι εδώ ως τις 10:30 τουλάχιστον.

Αν όλα πάνε καλά και μπορέσω να φύγω 10:30, θα πάρω ενα ταξί και θα έρθω.

Αλλιώς.... το Ιασω δίπλα είναι, έλεγα να σου κάνω μια επίσκεψη την Τετάρτη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...