Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

I farmakopios einai fili mou. Tis eipa na mou etoimasei katharo inopnevma, megales kai mikres velones kai sirigges.

Thelw kati alo?

οχι οκ είσαι με αυτά, απλά για τις ινσουλίνης στο είπα επειδή οι σύριγγες η βελόνα που έχουν είναι κάπως μεγάλη ... θα κάνεις την αναρρόφηση του υγρού με την μεγάλη θα το αδειάσεις στη σκόνη ξανά αναρρόφηση και μετά θα αλλάξεις τη βελόνα γτ η μικρή δεν φτάνει μέχρι κάτω στο φιαλίδιο ...

α και αυτό που σίγουρα το ξέρεις είναι να προσέξεις να μην έχεις φουσκίτσες ...

url]

Διαφημίσεις

Πολύ χαίρομαι που ξεκινάς και εσύ.Άντε κοριτσάρες μου να γεμίσουμε εγκυούλες και γερά μωράκια!!!!

μακάρι Ναντιάκι, μακάρι ...

Emena me enoxli ligo pou mou edose to makri ala an einai na kanw kalitera oaria tha antekso.

Nantia ksekinises kapnisma pali?

και εμένα μου την έσπασε ... οχι γτ κάνω ενέσεις ... αλλα γτ με άργησε ... αν είχα κάνει κοντό ... τώρα θα είχα πάρει και αποτέλεσμα χοριακής ...

url]

Emena me enoxli ligo pou mou edose to makri ala an einai na kanw kalitera oaria tha antekso.

Nantia ksekinises kapnisma pali?

Κάνε υπομονή κοριτσάρα μου!!!Τι να κάνεις,άμα είναι να κάνεις καλύτερα ωάρια έτσι,μια χαρά θα είναι και με το σπέρμα που έχετε!!!!

Τι ερώτηση είναι τώρα αυτή μπροστά στη Ζέττα???Ναι.Τώρα παλεύω το μέτωπο της διατροφής και της κίνησης να χάσω κανένα κιλό.Σε λίγο θα παλέψω και το μέτωπο του καπνίσματος ξανά.

οχι οκ είσαι με αυτά, απλά για τις ινσουλίνης στο είπα επειδή οι σύριγγες η βελόνα που έχουν είναι κάπως μεγάλη ... θα κάνεις την αναρρόφηση του υγρού με την μεγάλη θα το αδειάσεις στη σκόνη ξανά αναρρόφηση και μετά θα αλλάξεις τη βελόνα γτ η μικρή δεν φτάνει μέχρι κάτω στο φιαλίδιο ...

α και αυτό που σίγουρα το ξέρεις είναι να προσέξεις να μην έχεις φουσκίτσες ...

Den to hksera gia fouskitses, pali kala pou mou to eipes.

Einai ena me ugro kai ena skoni kathe fora?

Yv7Sp2.png

και εμένα μου την έσπασε ... οχι γτ κάνω ενέσεις ... αλλα γτ με άργησε ... αν είχα κάνει κοντό ... τώρα θα είχα πάρει και αποτέλεσμα χοριακής ...

Mpori na einai taleporia ala nomizo oti tha kanoume pio kala kai pio pola oaria.

Pote pas gia E2?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι Ζεττάκι μου να πάρουμε το αποτέλεσμα της χοριακής που θέλουμε.Άρα θα κάνεις και εσύ λίγη υπομονή!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου σε σκεφτομαι συνεχεια...

ΕΙΡΗΝΗ σε στελνω ενα μεγαλο φιλι!

ΖΕΤΤΑΚΙ προχωραμε!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! Το μεσημερι θα στο στειλω!!! ;) Μπορει και αυριο να στο φερουν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Den to hksera gia fouskitses, pali kala pou mou to eipes.

Einai ena me ugro kai ena skoni kathe fora?

εμένα ναι, ενα με ένα, δεν ρωτάς όμως τον γιατρό σου γι αυτό μήπως σου πει για άλλη δοσολογία

το κουτί έχει 7 σκόνες και 7 διαλύτες ... εγώ κάνω κάθε μέρα 1+1 .. και μετά μάλλον θα κάνω το μισο ...

ρώτησε τον ντοκ πάντως για τη δοσολογία να είσαι σίγουρη

url]

NTANIELA το σπερμα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΖΕΤΤΑΚΙ προχωραμε!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! Το μεσημερι θα στο στειλω!!! ;) Μπορει και αυριο να στο φερουν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Kalhmera Efoula !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΖΕΤΤΑΚΙ προχωραμε!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλησπέρα διδυμάκι μου τι κάνεις???

εμένα ναι, ενα με ένα, δεν ρωτάς όμως τον γιατρό σου γι αυτό μήπως σου πει για άλλη δοσολογία

το κουτί έχει 7 σκόνες και 7 διαλύτες ... εγώ κάνω κάθε μέρα 1+1 .. και μετά μάλλον θα κάνω το μισο ...

Tha ton rotiso. Mou eipe 0.1.

Na ipotheso oti ena ugro kai mia skoni kanei 0.1.

Yv7Sp2.png

Vgazo kai ton aera????

Yv7Sp2.png

Mpori na einai taleporia ala nomizo oti tha kanoume pio kala kai pio pola oaria.

Pote pas gia E2?

εγώ πιο πολλά δεν νομίζω να κάνω ... ίσως να είναι πιο καλά ... με την ελόνβα είχα κάνει πιο πολλά απο οτι με αυτά ...

Δεν ξέρω... θα περιμένω περίοδο και μετά ... πότε θα μου έρθει ??? άγνωστο με τον δικό μου οργανισμό ...

Το θέμα είναι Ζεττάκι μου να πάρουμε το αποτέλεσμα της χοριακής που θέλουμε.Άρα θα κάνεις και εσύ λίγη υπομονή!!!

ναι μωρέ ... αλλά τώρα θα ήμουν ... ήσυχη ... ή χαρούμενη ή λυπημένη ... ή τελος πάντων δεν θα ήμουν έτσι ...

Δεν πειράζει τι να κάνουμε ...

Η υπομονή είναι αρετή ...

ΖΕΤΤΑΚΙ προχωραμε!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

καλημέρα Εφάκι ...

χαχα ναι προχωράμε μια μπρος μια πίσω ...

μαρή στο ξαναλέω ... αμα δω εξωγήινο ... θα τα ακούσεις για τα καλα ...

url]

Kalhmera Efoula !!!!!
Καλησπέρα διδυμάκι μου τι κάνεις???

Οπως ειπε και η σοφη Δημητρα "Η ΣΠΑΡΙΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΠΑΡΙΛΑ"! :lol::lol::lol:

Ξυπνησα 11 παρα....:oops::oops::oops: επλυνα κατι πιατα που ειχα, εβαλα ενα πλυντηριο και τελος! Δεν εχω και δουλειες..ειμαι καθε μερα σπιτι και τις κανω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...