Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Βλακειες σου ειπε γτ αν δεν εμενες εδω θα ηταν χειροτερα.Θα ερχοσουν μια φορα στα 2 χρονια για διακοπες και θα γινοσουνα πατζαρι:lol::lol::lol::lol: Ελα ρε κι εγω ειμαι ασπρη αλλα εχω μελανινη και δεν καιγομαι.Δε μαυριζω και πολυ βεβαια αφου δεν ειμαι μελαχρινη...Εσυ λογικα θα εχεις και πιο ανοιχτα ματια απο μενα.Αν και τα ξαδερφια μου που εχουν γαλαζια ματια και ειναι το ιδιο λευκη η επιδερμιδα τους οπως η δικη μου κι αυτοι μια απο τα ιδια ειναι.Τι εισαι γαλανοματα;;;:P:cool:

Βασικά έχω πολύ κακή κατασκευή δέρματος.Δεν είναι ιδιαίτερα το χρώμα που παίζει ρόλο.Και από κληρονομικής πλευράς μας τελειώνει η μελανίνη!!!!Ο πατέρας μου το έχει πάθει και αυτό.Είναι βέβαια καλύτερα τώρα το απόθεμα γιατί μπορεί να ξαναπαραχθεί,αλλά έχουμε πολύ λίγη.Παθαίνουμε τρελά εγκαύματα αν δεν προσέξουμε και εγώ ακόμα και να προσέχω μπορεί να πάθω φωτοφοβία!!!Σκάτα δέρμα σου λέω!!!!

Διαφημίσεις

Κάθε μέρα βάζετε??? Εγω όλο αγοράζω και όλο τις παρατάω μετά...Δεν τις μπορώ καθόλου τις κρέμες...Μόνο όταν έρχεται η κολλητή μου με βάζει κάτω και μου κάνει όσα έχω αφήσει...:tongue::tongue::tongue:

Κι εγω το ιδιο.Παλιοτερα εβαζα ειχα φαει κολλημα αλλα τωρα δεν πολυβαζω.Θελω ομως να ξεκινησω γτ στο τελος θα ρυτιδιασω και θα γινω κωλογρια πριν την ωρα μου...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια μου σας αφήνω.Αύριο πρέπει να σηκωθώ πάλι νωρίς για να πάω στο ΙΚΑ για μια ακόμη φορά!!!Δεν την παλεύω άλλο με την χαρτούρα.Παίρνει η μάνα μου σύνταξη και θα μου γράψει το μαγαζί στο όνομά μου για λίγο μέχρι να πάρει και ο πατέρας μου και μας έχουν πεθάνει στη γραφειοκρατία.Το τρέξιμο δεν λέγεται,Να δω πότε θα τελειώσουμε!!!

Καληνύχτα κούκλες και καλό ξημέρωμα!!!

καληνύχτα νάντι..καλή ξεκούραση..

Κάθε μέρα βάζετε??? Εγω όλο αγοράζω και όλο τις παρατάω μετά...Δεν τις μπορώ καθόλου τις κρέμες...Μόνο όταν έρχεται η κολλητή μου με βάζει κάτω και μου κάνει όσα έχω αφήσει...:tongue::tongue::tongue:

και εγω τις βαριέμαι....

Ναι μωρε.Το ιδιο ειναι.Αφου θα βαζεις συνεχεια ετσι κι αλλιως.60 δεικτης προστασιας τωρα...Ο δεικτης προστασιας πολλαπλασιαζει το χρονο που μπορουμε να μεινουμε κατω απο τον ηλιο με προστασια.Αν εσυ παρεις 30 και βαζεις συχνα εισαι οκ.Αν βαζεις 60 και βαζεις συχνα το ιδιο δεν ειναι;Εκτς κι αν δεν εχεις σκοπο να ξαναβαλεις.Εκει μπορει να αλλαζει...

Στο μικρό δεν ξαναβάζω γιατί ούτως η άλλως δεν καθόμαστε πολύ στην παραλία...Εγω δεν βάζω ποτέ, ο ήλιος δε με πιάνει, είμαι μελαχρινή και όσο κάθομαι(ποτέ πολύ) είμαι πάντα στη σκιά...Δεν τη μπορώ την ηλιοθεράπεια, παρόλαυτά φαίνομαι λες και είμαι όλη μέρα στην ξαπλώστρα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Βασικά έχω πολύ κακή κατασκευή δέρματος.Δεν είναι ιδιαίτερα το χρώμα που παίζει ρόλο.Και από κληρονομικής πλευράς μας τελειώνει η μελανίνη!!!!Ο πατέρας μου το έχει πάθει και αυτό.Είναι βέβαια καλύτερα τώρα το απόθεμα γιατί μπορεί να ξαναπαραχθεί,αλλά έχουμε πολύ λίγη.Παθαίνουμε τρελά εγκαύματα αν δεν προσέξουμε και εγώ ακόμα και να προσέχω μπορεί να πάθω φωτοφοβία!!!Σκάτα δέρμα σου λέω!!!!

Πλακα κανεις!!!:shock::shock::shock:Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα...Μενουμε ποτε απο μελανινη;;Πως λεγεται αυτο;Εγω ειμαι πολυ ασπρη.Αν δεν βγω και καθολου στον ηλιο για ενα καλοκαιρι ξασπριζω κι αλλο...Αλλα δεν καιγομαι ευκολα.Εκτος κι αν δεν προσεξω καθολου πια...

3231580x15ta1yz3w.gif

Στο μικρό δεν ξαναβάζω γιατί ούτως η άλλως δεν καθόμαστε πολύ στην παραλία...Εγω δεν βάζω ποτέ, ο ήλιος δε με πιάνει, είμαι μελαχρινή και όσο κάθομαι(ποτέ πολύ) είμαι πάντα στη σκιά...Δεν τη μπορώ την ηλιοθεράπεια, παρόλαυτά φαίνομαι λες και είμαι όλη μέρα στην ξαπλώστρα...

Εγω κανω γτ αλλιως δεν θα μαυρισω καθολου:D

Οταν ημουνα μικρη θυμαμαι που η μαμα μου στη θαλασσα μας εβαζε baby oil.Δεν εβαζαν αντιηλιακα.Και πως δεν τσουρουφλιομασταν που ημουνα και κατασπρη;;;:cool: Μετα αρχισαμε να βαζουμε τα κοπερτον που μυριζανε και ωραια:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εγω το ιδιο.Παλιοτερα εβαζα ειχα φαει κολλημα αλλα τωρα δεν πολυβαζω.Θελω ομως να ξεκινησω γτ στο τελος θα ρυτιδιασω και θα γινω κωλογρια πριν την ωρα μου...
και εγω τις βαριέμαι....

Αααα εντάξει γιατί έτσι όπως τα λέγατε νόμιζα ότι δεν κάνετε τίποτα άλλο όλη μερά...Καλά εγώ πρέπει να ξεκινήσω και από το να ξεβάφομαι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις!!!:shock::shock::shock:Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα...Μενουμε ποτε απο μελανινη;;Πως λεγεται αυτο;Εγω ειμαι πολυ ασπρη.Αν δεν βγω και καθολου στον ηλιο για ενα καλοκαιρι ξασπριζω κι αλλο...Αλλα δεν καιγομαι ευκολα.Εκτος κι αν δεν προσεξω καθολου πια...

Δεν ξέρω πως λέγεται,αλλά το έχει πάθει ο πατέρας μου.Είχε πολλά χρόνια να πάει για μπάνιο στην παραλία.Τώρα πια πάει,αλλά πολύ πρωί ή αργά το απόγευμα.Έχει βελτιωθεί δηλαδή,αλλά με κρέμες και δερματολόγους.Εγώ δεν έχω πάθει κάτι τέτοιο ευτυχώς,αλλά προσέχω πολύ γιατί του έχω μοιάσει!!!

Καληνύχτα κορίτσια!!!!

Αααα εντάξει γιατί έτσι όπως τα λέγατε νόμιζα ότι δεν κάνετε τίποτα άλλο όλη μερά...Καλά εγώ πρέπει να ξεκινήσω και από το να ξεβάφομαι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:confused::confused::confused: Πως το κανεις αυτο;Εγω αν δεν ξεβαφτω το ματι εχει βαρεσει διαλυση...μη σου πω πως και μονο που θα βαφτω βαραει:lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ξέρω πως λέγεται,αλλά το έχει πάθει ο πατέρας μου.Είχε πολλά χρόνια να πάει για μπάνιο στην παραλία.Τώρα πια πάει,αλλά πολύ πρωί ή αργά το απόγευμα.Έχει βελτιωθεί δηλαδή,αλλά με κρέμες και δερματολόγους.Εγώ δεν έχω πάθει κάτι τέτοιο ευτυχώς,αλλά προσέχω πολύ γιατί του έχω μοιάσει!!!

Καληνύχτα κορίτσια!!!!

Καποιο ειδος φωτοευαισθησιας;;;Απλα νομιζα οτι οταν το εχεις αυτο δεν κανει να σε δει καθολου ο ηλιος.Μη σε νοιαζει Ρουμπι αμα παω Στοκχολμη θα ερθεις μαζι μου ;) να εχω και παρεα:cool::D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Καληνύχτα κορίτσια!!!!

Να προσέχεις λοιπόν κοριτσάκι...

Καληνύχτα και πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...