Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όντως είναι πολύ καλή,αλλά χρώμα δεν έχει.

Καλά μην νομίζεις τα περισσότερα μου τελειώναν κιόλας,οπότε τα πέταξα γιατί ήδη τα είχα κάποιο διάστημα.

Ε ναι αμα εχουν ανοιχτει απο καιρο...Αν και αφου πχ η δικη μου κραταει 12 μηνες αν εμενα τωρα εγκυος οριακα θα προλαβαινα να τη χρησιμοποιησω μετα γτ τωρα την ανοιξα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εδω δεν καιγομαι το καλοκαιρι θα καω το χειμωνα...:tongue:Το ξερω οτι ετσι λενε αλλα σιγα δε με ενδιαφερει και γτ ωρες ωρες μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι υπερβολη καποια πραγματα.Πχ δεικτης προστασιας πανω απο 20-30(αναλογα το δερμα) ειναι βλακεια.Ειναι σεχδον το ιδιο μονο που καμια φορα το πληρωνεις περισσοτερο:roll::roll:

σε αυτό συμφωνώ...όλες το ίδιο είναι...απλα το καλοκαίρι πρέπει να την ανανεώνουμε κάθε δυο ώρες...ποια το κάνει;καμιά

Εδω δεν καιγομαι το καλοκαιρι θα καω το χειμωνα...:tongue:Το ξερω οτι ετσι λενε αλλα σιγα δε με ενδιαφερει και γτ ωρες ωρες μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι υπερβολη καποια πραγματα.Πχ δεικτης προστασιας πανω απο 20-30(αναλογα το δερμα) ειναι βλακεια.Ειναι σεχδον το ιδιο μονο που καμια φορα το πληρωνεις περισσοτερο:roll::roll:

Εξαρτάται το δέρμα που έχει κανείς.Εγώ ας πούμε πρέπει οπωσδήποτε να φοράω.Εδώ η δερματολόγος μου είπε ότι κανονικά με το δέρμα που έχω δεν θα έπρεπε να ζω στην Ελλάδα.

σε αυτό συμφωνώ...όλες το ίδιο είναι...απλα το καλοκαίρι πρέπει να την ανανεώνουμε κάθε δυο ώρες...ποια το κάνει;καμιά

Εγώ το κάνω,αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι!!!!

Διαφημίσεις

Εξαρτάται το δέρμα που έχει κανείς.Εγώ ας πούμε πρέπει οπωσδήποτε να φοράω.Εδώ η δερματολόγος μου είπε ότι κανονικά με το δέρμα που έχω δεν θα έπρεπε να ζω στην Ελλάδα.

Βλακειες σου ειπε γτ αν δεν εμενες εδω θα ηταν χειροτερα.Θα ερχοσουν μια φορα στα 2 χρονια για διακοπες και θα γινοσουνα πατζαρι:lol::lol::lol::lol: Ελα ρε κι εγω ειμαι ασπρη αλλα εχω μελανινη και δεν καιγομαι.Δε μαυριζω και πολυ βεβαια αφου δεν ειμαι μελαχρινη...Εσυ λογικα θα εχεις και πιο ανοιχτα ματια απο μενα.Αν και τα ξαδερφια μου που εχουν γαλαζια ματια και ειναι το ιδιο λευκη η επιδερμιδα τους οπως η δικη μου κι αυτοι μια απο τα ιδια ειναι.Τι εισαι γαλανοματα;;;:P:cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

Και εγώ νομίζω έχει δίκιο η σοκολατένια...Και η παιδίατρος για το μικρό μου είπε το αντηλιακό να μη το πάρω πάνω από 30 δείκτη...

cOiVp2.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω.Αύριο πρέπει να σηκωθώ πάλι νωρίς για να πάω στο ΙΚΑ για μια ακόμη φορά!!!Δεν την παλεύω άλλο με την χαρτούρα.Παίρνει η μάνα μου σύνταξη και θα μου γράψει το μαγαζί στο όνομά μου για λίγο μέχρι να πάρει και ο πατέρας μου και μας έχουν πεθάνει στη γραφειοκρατία.Το τρέξιμο δεν λέγεται,Να δω πότε θα τελειώσουμε!!!

Καληνύχτα κούκλες και καλό ξημέρωμα!!!

Διαφημίσεις

Εγώ το κάνω,αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι!!!!

Τωρα αμα σου πω οτι εχω πρωτο μπανιο εβαλα δεικτη προστασια 4 θα με βρισεις;χαχαχ Παντως δεν καηκα...Απλα βαζω αρκετες φορες και ειμαι οκ.Η λιγες φορες που με αρπαξε ο ηλιος ηταν επειδη δεν εβαλα πανω απο 2 φορες.Αλλιως κουλ8-):cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

Και εγώ νομίζω έχει δίκιο η σοκολατένια...Και η παιδίατρος για το μικρό μου είπε το αντηλιακό να μη το πάρω πάνω από 30 δείκτη...

Ναι μωρε.Το ιδιο ειναι.Αφου θα βαζεις συνεχεια ετσι κι αλλιως.60 δεικτης προστασιας τωρα...Ο δεικτης προστασιας πολλαπλασιαζει το χρονο που μπορουμε να μεινουμε κατω απο τον ηλιο με προστασια.Αν εσυ παρεις 30 και βαζεις συχνα εισαι οκ.Αν βαζεις 60 και βαζεις συχνα το ιδιο δεν ειναι;Εκτς κι αν δεν εχεις σκοπο να ξαναβαλεις.Εκει μπορει να αλλαζει...

3231580x15ta1yz3w.gif

καλά και σε ένα χρόνο δεν θα την τελειώσεις;εγω θέλω 2 το χρόνο...μπορεί και 2,5

Κάθε μέρα βάζετε??? Εγω όλο αγοράζω και όλο τις παρατάω μετά...Δεν τις μπορώ καθόλου τις κρέμες...Μόνο όταν έρχεται η κολλητή μου με βάζει κάτω και μου κάνει όσα έχω αφήσει...:tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...