Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

με ρώτησε εχθες αν πήγα στην δουλειά και του είπα όχι και γέλασε...δεν θα δουλέψω άλλο 12 ωρα...εκτός και αν η κοπέλα που έχουμε μείνει εγκυος και δεν μπορεί....χαλαρα θα είμαι..θα πηγαίνω 3 η ώρα...που δεν έχει πολλή καθαριότητα...

Μακάρι να μείνει έγκυος το κορίτσι,αλλά μην ξεχνάς ότι και εσύ θα μείνεις σε λίγο καιρό.Οπότε ούτε να σου περνάει από το μυαλό να κάνεις τις ίδιες ταλιμπανιές,γιατί θα έρθω Σαλόνικα και θα γίνει χαμός!!!!

Ο γιατρός γιατί γέλασε που δεν πήγες ακόμα δουλειά?

τι κρεμα χρησιμοποιητε κοριτσια;;Μιας κια λεμε σχετικα;Ψαχνω για καποια με χρωμα.Ειχε παρει μια η κολλητη μου της απιβιτα που της αρεσε πολυ αλλα με χρωμα ειχαν μονο αντηλιακη και τωρα το χειμωνα δεν με ενδιαφερει

να πάρεις της AVENE..που έχει χρώμα...και έχει και με χαμηλό δείκτη για τον χειμώνα...ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΊΡΝΩ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ...δεν μυρίζει άσχημα...και στρώνει καλά....

Αντε ρε τωρα με τσαντιζεις!!Δλδ η αλλη αμα μεινει εγκυος δεν θα μπορει κι εσυ θα μπορεις!:evil::evil::evil:

Έλα ντε????

Πωπω Μορφάκι τώρα από 2 γίναμε 3!!!Να μας χαίρεσαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μακάρι να μείνει έγκυος το κορίτσι,αλλά μην ξεχνάς ότι και εσύ θα μείνεις σε λίγο καιρό.Οπότε ούτε να σου περνάει από το μυαλό να κάνεις τις ίδιες ταλιμπανιές,γιατί θα έρθω Σαλόνικα και θα γίνει χαμός!!!!

Ο γιατρός γιατί γέλασε που δεν πήγες ακόμα δουλειά?

γιατί ήθελε να πάω στις δυο εβδομάδες...

Διαφημίσεις

να πάρεις της AVENE..που έχει χρώμα...και έχει και με χαμηλό δείκτη για τον χειμώνα...ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΊΡΝΩ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ...δεν μυρίζει άσχημα...και στρώνει καλά....

Ποσο παει το μαλλι;Αυτη δεν ειναι φυτικη ε;Εγω δεν θελω με δεικτη βρε.Τι να τον κανω;Μηπως θα στηθω να κανω ηλιοθεραπεια;Σιγα...Για δες εχει κι αυτη βιταμινη α;;

Περασα εξω απο καταστημα κορρε σημερα και δε ρωτησα το ξεχασα:(

Και μανο προσεχω πλεον να μην εχουν φορμαλδευνη και φθαλιο και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι τωρα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αμα δεις πως λεγεται πες μου.Αυτη δεν εχει χρωμα να καλυπτει τπτ ε;Σκεφτομαι για κορρε ή κατι τετοιο φυτικο.Τωρα μπεπανθολ βαζω αλλα δεν θελω να τη χρησιμοποιω πρωι.Μου φαινεται μου αφηνει το δερμα λιπαρο...και γλιστρανε τα γυαλια μου χαχαχαχχα(χωρις πλακα τωρα...)Και της απιβιτα φυτικες ειναι αλλα δεν εχει με χρωμα :(

Λοιπόν την έχω τώρα μπροστά μου.Είναι LA ROCHE-POSAY,HYDRAPHASE INTENSE RICHE.Και με το καλό όταν μείνεις έγκυος δεν θα χρειαστεί να την αλλάξεις κιόλας.Εγώ τα είχα πετάξει όλα.Κρέμες,μεικαπ κλπ και είχα πάρει καινούργια.

Ποσο παει το μαλλι;Αυτη δεν ειναι φυτικη ε;Εγω δεν θελω με δεικτη βρε.Τι να τον κανω;Μηπως θα στηθω να κανω ηλιοθεραπεια;Σιγα...Για δες εχει κι αυτη βιταμινη α;;

Περασα εξω απο καταστημα κορρε σημερα και δε ρωτησα το ξεχασα:(

Και μανο προσεχω πλεον να μην εχουν φορμαλδευνη και φθαλιο και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι τωρα...

και τον χειμώνα πρέπει να φοράμε με δείκτη....δεν θυμάμαι πόσο έχει...και δεν σηκώνομαι να δω γιατί βαριέμαι...όταν σηκωθώ θα σου πω..

Λοιπόν την έχω τώρα μπροστά μου.Είναι LA ROCHE-POSAY,HYDRAPHASE INTENSE RICHE.Και με το καλό όταν μείνεις έγκυος δεν θα χρειαστεί να την αλλάξεις κιόλας.Εγώ τα είχα πετάξει όλα.Κρέμες,μεικαπ κλπ και είχα πάρει καινούργια.

Δε χρειαζεται να τις πεταξω...νομιζω κρατανε για αρκετο διαστημα απο οταν ανοιχτουν.18 μηνες νομιζω...δεν ειμαι και σιγουρη.

Η La Roche εχει πολυ καλα προιοντα.Εχω ξεβαφτικο για τα ματια που ειναι ειδικο γιατι εχω ευαισθησια και με το παραμικρο γινονται χαλια.Ειναι και για οσους χρησιμοποιουν φακους κλπ.

Δεν εχει χρωμα ομως το ειχα τσεκαρει ονλαιν.Εκτος κι αν δεν ηταν ολα τα προιοντα.Εχει;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

και τον χειμώνα πρέπει να φοράμε με δείκτη....δεν θυμάμαι πόσο έχει...και δεν σηκώνομαι να δω γιατί βαριέμαι...όταν σηκωθώ θα σου πω..

Σωστό και το χειμώνα πρέπει.Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν το συζητώ,αλλά και εσείς!!!

Δε χρειαζεται να τις πεταξω...νομιζω κρατανε για αρκετο διαστημα απο οταν ανοιχτουν.18 μηνες νομιζω...δεν ειμαι και σιγουρη.

Η La Roche εχει πολυ καλα προιοντα.Εχω ξεβαφτικο για τα ματια που ειναι ειδικο γιατι εχω ευαισθησια και με το παραμικρο γινονται χαλια.Ειναι και για οσους χρησιμοποιουν φακους κλπ.

Δεν εχει χρωμα ομως το ειχα τσεκαρει ονλαιν.Εκτος κι αν δεν ηταν ολα τα προιοντα.Εχει;;;

τις κρέμες ένα χρόνο πρέπει να τις κρατάμε...μη σου πω και πιο λίγο...

Εδω δεν καιγομαι το καλοκαιρι θα καω το χειμωνα...:tongue:Το ξερω οτι ετσι λενε αλλα σιγα δε με ενδιαφερει και γτ ωρες ωρες μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι υπερβολη καποια πραγματα.Πχ δεικτης προστασιας πανω απο 20-30(αναλογα το δερμα) ειναι βλακεια.Ειναι σεχδον το ιδιο μονο που καμια φορα το πληρωνεις περισσοτερο:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Όντως είναι πολύ καλή,αλλά χρώμα δεν έχει.

Καλά μην νομίζεις τα περισσότερα μου τελειώναν κιόλας,οπότε τα πέταξα γιατί ήδη τα είχα κάποιο διάστημα.

τις κρέμες ένα χρόνο πρέπει να τις κρατάμε...μη σου πω και πιο λίγο...

Πανω σε καθε προιον εχει ενα σηματακι σαν καπακι.Εκει γραφει.Αναλογα το προιον και την εταιρεια...παω να δω τη μπεπανθολ να σου πω...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...