Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιατί ρε αγαπούλα δεν του το είπες κατευθείαν??? Και γιατί δεν τον πήρες τηλέφωνο σήμερα...Και γιατί δεν σκέφτεσαι να πάρεις και την υπόλοιπη άδεια που σου έγραψαν????

Μ'αρέσει ρε Ρίκα που ρωτάς λες και ύστερα από τόσα ξενύχτια δεν έχεις καταλάβει ακόμα.Γιατί είναι το Μορφάκι.

Μορφάκι δώσε μου το τηλ να τον πάρω εγώ!!!

Διαφημίσεις

Όχι βέβαια.Αυτό θα μας έλειπε!!!
τι κρεμα χρησιμοποιητε κοριτσια;;Μιας κια λεμε σχετικα;Ψαχνω για καποια με χρωμα.Ειχε παρει μια η κολλητη μου της απιβιτα που της αρεσε πολυ αλλα με χρωμα ειχαν μονο αντηλιακη και τωρα το χειμωνα δεν με ενδιαφερει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Φυσικα και ντρεπεται.Τι θα του πει;Γιατρε εκανε χθες με τον αντρα μου το αναποδο σαλτο και ενιωσα ενα τραβηγμα;:lol::lol::lol::lol:

Σκάσε μαρή!!!Έχω πεθάνει στα γέλια!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν νομίζω να γίνεται ζημιά τόσο εύκολα,αλλά επειδή και γιατρός δεν είμαι θα σου πρότεινα να τον πάρεις τηλ αύριο να τον ρωτήσεις.Και μην μου πεις πάλι ότι ντρέπεσαι!!!

και εγω έτσι λέω...θα έχουν θρέψει τόσες μέρες...αλλά με τόσα που παθαίνω αρχίζω και φοβάμαι...αν νοιώθω έτσι αυριο θα τον πάρω...

Σκάσε μαρή!!!Έχω πεθάνει στα γέλια!!!:tongue::tongue::tongue:

Μη με ρωτησεις πως γινεται δεν εχω ιδεα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω προγραμμα ενοργανης κανω μονο οταν ειναι να κανω τη πρεγκνυλ στο κωλο(βλεπε πιο πανω συζητηση με Ζεττα):lol::cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ρε συ εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία λέω θα περάσει....αν δεν με περάσει αυριο θα τον πάρω τηλ....ρε συ ρίκα...λες και δεν ξέρεις...ο άλλος τα έχει παίξει στο μαγαζί...πηγαίνει 4 ωρες μόνο για ξεκούραση..

Να πάρεις αύριο τηλ.

Να τον ρωτήσεις κιόλας αν σου επιτρέπει να πας δουλειά από Δευτέρα και αν σου πει ναι,ρώτα κιόλας μήπως χρειάζεται αρχικά μια πιο χαλαρή δραστηριότητα και όχι αμέσως πάλι 12ωρα!!

ρε συ εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία λέω θα περάσει....αν δεν με περάσει αυριο θα τον πάρω τηλ....ρε συ ρίκα...λες και δεν ξέρεις...ο άλλος τα έχει παίξει στο μαγαζί...πηγαίνει 4 ωρες μόνο για ξεκούραση..

Ναι τα έχει παίξει είκοσι μέρες τώρα, όπως τα έπαιζες εσύ όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι και δεν εχει κάνει και 8 χειρουργεία που κάποια έγιναν γιατί δεν δίνεις σημασία στο σώμα σου και κουράζεσαι συνέχεια....Οπως θα κάνεις πάλι από τη Δευτέρα και όποτε νιώθεις τράβηγμα θα το μετανιώνεις...

cOiVp2.png

Να πάρεις αύριο τηλ.

Να τον ρωτήσεις κιόλας αν σου επιτρέπει να πας δουλειά από Δευτέρα και αν σου πει ναι,ρώτα κιόλας μήπως χρειάζεται αρχικά μια πιο χαλαρή δραστηριότητα και όχι αμέσως πάλι 12ωρα!!

μπράβο ρε Νάντι, πολύ την είχαμε αφήσει στην ησυχία της...

cOiVp2.png

Να πάρεις αύριο τηλ.

με ρώτησε εχθες αν πήγα στην δουλειά και του είπα όχι και γέλασε...δεν θα δουλέψω άλλο 12 ωρα...εκτός και αν η κοπέλα που έχουμε μείνει εγκυος και δεν μπορεί....χαλαρα θα είμαι..θα πηγαίνω 3 η ώρα...που δεν έχει πολλή καθαριότητα...

Διαφημίσεις

τι κρεμα χρησιμοποιητε κοριτσια;;Μιας κια λεμε σχετικα;Ψαχνω για καποια με χρωμα.Ειχε παρει μια η κολλητη μου της απιβιτα που της αρεσε πολυ αλλα με χρωμα ειχαν μονο αντηλιακη και τωρα το χειμωνα δεν με ενδιαφερει

Εγώ χρησιμοποιώ μια που πήρα από το φαρμακείο,αλλά δεν θυμάμαι πως τη λένε.Την είχα αγοράσει όταν ήμουν έγκυος γιατί μου είχαν πει από το κέντρο να μην φοράω κρέμες με βάση τη βιαταμίνη α και επειδή μέχρι τότε χρησιμοποιούσα την πεπανθόλ που είχε μέσα βιταμίνη α,την πέταξα και πήρα άλλη.Καλά εγώ δεν είμαι και για να σου πω γιατί πρέπει απαραίτητα να βάζω φαρμακευτικές και όχι του εμπορίου(λόγω δέρματος).

με ρώτησε εχθες αν πήγα στην δουλειά και του είπα όχι και γέλασε...δεν θα δουλέψω άλλο 12 ωρα...εκτός και αν η κοπέλα που έχουμε μείνει εγκυος και δεν μπορεί....χαλαρα θα είμαι..θα πηγαίνω 3 η ώρα...που δεν έχει πολλή καθαριότητα...
Αντε ρε τωρα με τσαντιζεις!!Δλδ η αλλη αμα μεινει εγκυος δεν θα μπορει κι εσυ θα μπορεις!:evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ χρησιμοποιώ μια που πήρα από το φαρμακείο,αλλά δεν θυμάμαι πως τη λένε.Την είχα αγοράσει όταν ήμουν έγκυος γιατί μου είχαν πει από το κέντρο να μην φοράω κρέμες με βάση τη βιαταμίνη α και επειδή μέχρι τότε χρησιμοποιούσα την πεπανθόλ που είχε μέσα βιταμίνη α,την πέταξα και πήρα άλλη.Καλά εγώ δεν είμαι και για να σου πω γιατί πρέπει απαραίτητα να βάζω φαρμακευτικές και όχι του εμπορίου(λόγω δέρματος).

Αμα δεις πως λεγεται πες μου.Αυτη δεν εχει χρωμα να καλυπτει τπτ ε;Σκεφτομαι για κορρε ή κατι τετοιο φυτικο.Τωρα μπεπανθολ βαζω αλλα δεν θελω να τη χρησιμοποιω πρωι.Μου φαινεται μου αφηνει το δερμα λιπαρο...και γλιστρανε τα γυαλια μου χαχαχαχχα(χωρις πλακα τωρα...)Και της απιβιτα φυτικες ειναι αλλα δεν εχει με χρωμα :(

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...