Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αααααα τώρα πρόσφατα, εντάξει μωρέ κουράγιο, δεν είναι και πολύς καιρός...:tongue::tongue::tongue: Νόμιζα ότι ο Σεπτεμβρης ήταν πιο δύσκολος...

Ναι ήταν γιατί ήμουν συνέχεια από το πρωί,ενώ τώρα φεύγω από το σπίτι 12.30 ή 13.00.Αλλά και πάλι κουρασμένη νιώθω.

Διαφημίσεις

Εμένα η κοπέλα που μου κάνει καμία φορά μανικιούρ μου έχει πει ότι σπάνε γιατί είναι πολύ σκληρά.Οπότε οποιαδήποτε δουλειά τα οδηγεί στο σπάσιμο γιατί δεν είναι ελαστικά.Και τα ριμάδια σπάνε και μέσα όχι πάνω πάνω να τα λιμάρω να τελειώνουμε.Τι καημός και αυτός!!!

Εμενα σπανε γτ ειναι λεπτα..Ρε τι αλλο θα μας πουνε;Σε σενα λεει ειναι σκληρα σε μενα μαλακα χαχαχχα ελεοςςςς:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Παλια.Αλλα δεν θυμαμαι να μου χαλαγε το μανικιουρ:tongue:

Ε μάλλον δεν θα το έιχες καλλιεργημένο πολύ ακόμα...Εμένα με πείραζε άλλα μου αρέσει πολύ όποτε βρίσκω ευκαιρία οπότε χαλάλι...Θα ξαναφυτρώσουν...

cOiVp2.png

είμαι λίγο στεναχωρημένη σήμερα:-(..εχθες που πήγα στον γιατρό όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι ξάπλωσα άτσαλα...και με τράβηξε λίγο...και πονούσα μετα..είπα θα κοιμηθώ και θα περάσει αλλά δεν πέρασε..λέτε να έγινε καμιά ζημιά;

Ναι ήταν γιατί ήμουν συνέχεια από το πρωί,ενώ τώρα φεύγω από το σπίτι 12.30 ή 13.00.Αλλά και πάλι κουρασμένη νιώθω.

Α ναι σώστα γλίτωσες το πρωινό...Σε καταλαβαίνω η απογευματινη δουλεια είναι η χειρότερη...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ε μάλλον δεν θα το έιχες καλλιεργημένο πολύ ακόμα...Εμένα με πείραζε άλλα μου αρέσει πολύ όποτε βρίσκω ευκαιρία οπότε χαλάλι...Θα ξαναφυτρώσουν...

Καλα δε τρελαινομαι κιολας αλλιως θα πηγαινα συνεχεια.Πηγαιναμε απο πολυ παλια που δεν ειχε και πολλα μποουλιγκ εδω.Αααα αμα ειναι να χαλασω τα νυχια μου δεν παω...:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Μου ειχε βαψει μια βλαμμενη το καλοκαιρι τα νυχια (απο την οριφλειμ...) και μου λεει εχεις πολυ λεπτα νυχια ειχες βαλει ψευτικα;Οχι της λεω.Αα σου λειπουν βιταμινες.Ξερεις απο την εμφανιση του καθενος καταλαβαινουμε και την υγεια του.Ρε αντε απο κει πηγα να της πω.Ηλιθια.Ετσι ηταν τα νυχια μου μια ζωη.Και τωρα που εχω πλακωσει τις βιταμινες το ιδιο ειναι...

Μετα αρχισε να μου λεει για τα μαλλια....:roll::roll:

Αυτές οι ηλίθιες πολύ μου τι σπάνε.Όλο κουσούρια μας βρίσκουν για να πουλάνε προιόντα να φτάξουμε.Μια φορά είχα πάει για καθαρισμό προσώπου και είπα στην κοπέλα "πρόσεχε τι θα μου βάλεις γιατί το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο και παθαίνει διάφορα","μην ανησυχείς,το βλέπω" μου απαντάει.Και αφού μου είπε ένα κάρο ψυχοπλακωτικά πράγματα για το πόσο απαίσιο είναι το πρόσωπό μου και εντωμεταξύ μου έβαζε και διάφορα στη μούρη,άρχιζω να νιώθω ένα τρελό κάψιμο.Φρίκαρα!!!"Βγάλε μου ό,τι έχει βάλει στο πρόσωπό μου τώρα" της φώναζα.Το έβγαλε αμέσως,είχα γίνει σαν τον κώλο της μαιμούς και έφυγα με πεπανθόλ από εκεί μέσα!!!Κατά τ'άλλα αυτή ήξερε και έβλεπε και ήθελε να μου πουλήσει και αυτά τα προιόντα!!!!

είμαι λίγο στεναχωρημένη σήμερα:-(..εχθες που πήγα στον γιατρό όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι ξάπλωσα άτσαλα...και με τράβηξε λίγο...και πονούσα μετα..είπα θα κοιμηθώ και θα περάσει αλλά δεν πέρασε..λέτε να έγινε καμιά ζημιά;

Ναι στον εγκεφαλο.Αλλωστε εχεις ξαναπαθει δεν ειναι τιποτα το σοβαρο:lol::lol::lol::lol::lol:

Πες οτι εκανες οργια χθες και σε τραβηξε:tongue::tongue::tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτές οι ηλίθιες πολύ μου τι σπάνε.Όλο κουσούρια μας βρίσκουν για να πουλάνε προιόντα να φτάξουμε.Μια φορά είχα πάει για καθαρισμό προσώπου και είπα στην κοπέλα "πρόσεχε τι θα μου βάλεις γιατί το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο και παθαίνει διάφορα","μην ανησυχείς,το βλέπω" μου απαντάει.Και αφού μου είπε ένα κάρο ψυχοπλακωτικά πράγματα για το πόσο απαίσιο είναι το πρόσωπό μου και εντωμεταξύ μου έβαζε και διάφορα στη μούρη,άρχιζω να νιώθω ένα τρελό κάψιμο.Φρίκαρα!!!"Βγάλε μου ό,τι έχει βάλει στο πρόσωπό μου τώρα" της φώναζα.Το έβγαλε αμέσως,είχα γίνει σαν τον κώλο της μαιμούς και έφυγα με πεπανθόλ από εκεί μέσα!!!Κατά τ'άλλα αυτή ήξερε και έβλεπε και ήθελε να μου πουλήσει και αυτά τα προιόντα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ελεος.Μη μου πεις οτι τους πληρωσες κιολας

3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατί ρε αγαπούλα δεν του το είπες κατευθείαν??? Και γιατί δεν τον πήρες τηλέφωνο σήμερα...Και γιατί δεν σκέφτεσαι να πάρεις και την υπόλοιπη άδεια που σου έγραψαν????

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να γίνεται ζημιά τόσο εύκολα,αλλά επειδή και γιατρός δεν είμαι θα σου πρότεινα να τον πάρεις τηλ αύριο να τον ρωτήσεις.Και μην μου πεις πάλι ότι ντρέπεσαι!!!

Καλα εμενα αυτη που σου λεω ηταν και ασχετη.Πηγαινε να μου πουλησει μανο και ελεγε ποσο πολυ κραταει κλπ και δεν εκανε τα νυχια απο πανω με τη λιμα που κανει απολεπιση, δεν εβαλε βαση, δεν εβαλε τοπ κοατ τιποτα!Πως να κρατησει ρε χριστιανη μου καλοκαιριατικα που πηγαινα και για μπανια;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν νομίζω να γίνεται ζημιά τόσο εύκολα,αλλά επειδή και γιατρός δεν είμαι θα σου πρότεινα να τον πάρεις τηλ αύριο να τον ρωτήσεις.Και μην μου πεις πάλι ότι ντρέπεσαι!!!

Φυσικα και ντρεπεται.Τι θα του πει;Γιατρε εκανε χθες με τον αντρα μου το αναποδο σαλτο και ενιωσα ενα τραβηγμα;:lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατί ρε αγαπούλα δεν του το είπες κατευθείαν??? Και γιατί δεν τον πήρες τηλέφωνο σήμερα...Και γιατί δεν σκέφτεσαι να πάρεις και την υπόλοιπη άδεια που σου έγραψαν????

ρε συ εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία λέω θα περάσει....αν δεν με περάσει αυριο θα τον πάρω τηλ....ρε συ ρίκα...λες και δεν ξέρεις...ο άλλος τα έχει παίξει στο μαγαζί...πηγαίνει 4 ωρες μόνο για ξεκούραση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...