Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ποιά λύπη καλέ???Όχι άλλες λύπες!!!Μόνο χαρές από εδώ και μπρος!!!!

Με έκανες πολύ χαρούμενη σήμερα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!

Πήζω από το πρωί και τώρα είδα τα ευχάριστα!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Περάσαμε το 1ο στάδιο με επιτυχία!!!!!

Υπομονή και πίστη αγάπη και θα δεις ο Θεούλης θα σου δώσει 2 υπέροχα γλυκα Δημητροανιτάκια!!!!

(Μην ξεχνάμε και τον πατέρα ε?):D:D:D:p:p:p

Ειρηνάκι μου ελπίζω να είσαι κάπως καλα σήμερα!!

Δεν το βάζουμε κάτω, θα το παλέψουμε έως τέλους!!!

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!

Ζέττα τί νυχτοπούλι είσαι εσύ???

Οχι ότι η Νάντια πάει πίσω αλλά εσύ τις ξεπέρασες όλες.:!:

Μαρή κοιμήθηκες καθόλου???

Πρόσεχε μαντάμ , να ξεκουράζεσαι και να τρώς καλά τώρα που άρχισες τις ενέσεις.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! Αντε με το καλο να γινει και ο προεμφυτευτικος ελεγχος και να κανεις την εμβρυομεταφορα!!! Σε φιλω!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου σε σκεφτομαι! Ελπιζω να ξυπνησες με λιγο καλυτερη διαθεση σημερα....Συνεχιζουμε! Μονο αυτο ξερουμε!!!! ;)

ΖΕΤΤΑΚΙ και Αναστασουλα αντε με το καλο να κανετε και σεις τους πρωτους υπερηχους...Το Ζεττακι κανει καταστολη αν θυμαμαι καλα αρα θα αργησει λιγο...

Σας φιλω ολες τις υπολοιπες που δεν αναφερθηκα προσωπικα! Δινω ομως απο ακομα ενα φιλι extra σε ΝΑΝΤΙΑ + ΑΘΑΝΑΣΙΑ!

Ανιτάκι μου συγχαρητήρια κοπελάρα μου!!!!

Εύχομαι να συνεχίσουν όλα καλά και να τα υποδεχθείς με το καλό στην κοιλίτσα σου!!

Για το Σάββατο εγώ είμαι οκ, 11 στο Θησείο.

Αν αλλάξει κάτι, μιλάμε και στο τηλέφωνο!

Φιλάκιαααααα******

Συγχαρητηρια Αννιτακι μου μπραβο δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα γιουπι!!!! τι καλα ποτε πατε για εμβρυομεταφορα? Θα το παλεψω για Σαββατο γιατι εχω συσπασουλες και τα χω δει ολα, αλλα πανω απο ολα εσυ με νοιαζει να μεινεις εγκυουλα και τα υπολοιπα κοριτσια . Τι καλα τρα λα λα πολυ χαρηκα! Μπραβοοοο!!!!

καλησπέρα....μπράβο ανίτα μια χαρά τα εμβρυάκια σου...πάει ένα αγχος...με το καλό να φύγει και το άλλο...

πηνελόπη σήμερα που έχεις γιατρό...μπες να μας πεις τα νέα σου,ναι;ΝΑΙ....θα περιμένω...

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ...!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ....

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ...ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ..!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΦΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ...!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Γεια σας κοριτσάρες μου, ευχάριστα νέα στο παρεάκι σήμερα..

Είδες Ανιτάκι μου η καλή αρχή έγινε, τα 2 εμβρυάκια σου τώρα θα κάνουν σούπερ διαιρέσεις και θα είναι υγιέστατα για να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου...Υπομονή καρδιά μου...Τα καλύτερα έρχονται...

Αναστασάκι μου καλή επιτυχία αύριο, περιμένουμε με ανυπομονησία....

Ειρηνάκι μου σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλάκια....

Alter ego μου πολύ σε ταλαιπωρούν οι ενεσούλες, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι αυτά τα ζόρια τα τελευταία...Να σε προετοιμάζουν οι αναγούλες για τα καλά της εγκυμοσύνης....

Λινάκι έχεις ξεκινήσει ή σε λίγες μέρες??? Όλα να πάνε κατ' ευχήν...

Σε όλα τα κοριτσάκια μου στέλνω πολλά πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου, ευχάριστα νέα στο παρεάκι σήμερα..

Είδες Ανιτάκι μου η καλή αρχή έγινε, τα 2 εμβρυάκια σου τώρα θα κάνουν σούπερ διαιρέσεις και θα είναι υγιέστατα για να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου...Υπομονή καρδιά μου...Τα καλύτερα έρχονται...

Αναστασάκι μου καλή επιτυχία αύριο, περιμένουμε με ανυπομονησία....

Ειρηνάκι μου σου στέλνω πολλές αγκαλιές και φιλάκια....

Alter ego μου πολύ σε ταλαιπωρούν οι ενεσούλες, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι αυτά τα ζόρια τα τελευταία...Να σε προετοιμάζουν οι αναγούλες για τα καλά της εγκυμοσύνης....

Λινάκι έχεις ξεκινήσει ή σε λίγες μέρες??? Όλα να πάνε κατ' ευχήν...

Σε όλα τα κοριτσάκια μου στέλνω πολλά πολλά φιλάκια...

γειά σου ρίκα,που εξαφανίστηκες εχθές;πήγες να κάνεις πράξη τις συμβουλές της ανίτας;:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...