Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

puregon menopur cetrotide και pregnyl αυτες τι λιγες:tongue:

Σοκολατενια μου στον επομενο κυκλο ξαναξεκινας? Σου ειπαν τιποτα για τη lh? Θα κανεις κατι ή ηταν τυχαιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και τις μοναδες πως τις βλεπεις;Εγω θα κανω 10 τη μερα

ΘΑ γεμιζεις απο πριν μια αδεια συρριγα με 10 μονο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

οχι:confused::confused::confused: πως καθομαι στη καρεκλα με το ποδι κατω απο το πωπουλη;:lol::lol::lol::lol: Ασε προτιμω το σπαγγατο με καμψη πισω χαχαχαχαχ

Και τις μοναδες πως τις βλεπεις;Εγω θα κανω 10 τη μερα

μαρή πες πως κάθεσαι οκλαδόν αλλά με το ένα πόδι απο κάτω ...

και πες μου τώρα πως δεν βλέπεις τις γραμμές στη σύριγγα ... θα με τρελάνεις μικρό κορίτσι ....

url]

ΘΑ γεμιζεις απο πριν μια αδεια συρριγα με 10 μονο..

10cc ειναι 2 σταγονιτσες...φανταζεσαι;Θα γεμιζω 10 σιριγγες με 2-3 σταγονιτσες μεσα;:tongue:

Δεν μου ειπαν τπτ.Περιμενουμε τον αλλο κυκλο και βλεπουμε...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

μαρή πες πως κάθεσαι οκλαδόν αλλά με το ένα πόδι απο κάτω ...

και πες μου τώρα πως δεν βλέπεις τις γραμμές στη σύριγγα ... θα με τρελάνεις μικρό κορίτσι ....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμα ειναι να μη βλεπω βρε γυρναω μια και τη βαραω:tongue: καλα αυτη δεν θα χρειαστει στο πωπο η αλλη που κανω η προγεστερονη να δω πως θα τις κανω...Ρε κοριτσια τη τελευταια φορα ημουνα με αιμοραγια και γυρνουσα τα φαρμακεια να μου κανουν την ενεση και κανενας δεν την εκανε.Απο απογνωση μπηκα σε ενα διαγνωστικο και τους παρακαλεσα και μου την εκαναν.Ουτε ενδοφλεβια να βαρουσα πια...Ειχα την αγωνια μου και το πονο μου ειχα κι αυτα τα ζωα:evil::evil::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμα ειναι να μη βλεπω βρε γυρναω μια και τη βαραω:tongue: καλα αυτη δεν θα χρειαστει στο πωπο η αλλη που κανω η προγεστερονη να δω πως θα τις κανω...Ρε κοριτσια τη τελευταια φορα ημουνα με αιμοραγια και γυρνουσα τα φαρμακεια να μου κανουν την ενεση και κανενας δεν την εκανε.Απο απογνωση μπηκα σε ενα διαγνωστικο και τους παρακαλεσα και μου την εκαναν.Ουτε ενδοφλεβια να βαρουσα πια...Ειχα την αγωνια μου και το πονο μου ειχα κι αυτα τα ζωα:evil::evil::roll:

αυτό σου λέω βρε μπέμπα ... πως βλέπεις έτσι ... δεν χρειάζεται εντελώς πίσω ... κέντρο δλδ ...

καλά γτ κανένας δεν σου την έκανε ??? τόσο μλκς ??? είναι δυνατόν ρε γμτ ... τι σου τυχαίνει μωρέ και σένα ...

url]

Διαφημίσεις

αυτό σου λέω βρε μπέμπα ... πως βλέπεις έτσι ... δεν χρειάζεται εντελώς πίσω ... κέντρο δλδ ...

καλά γτ κανένας δεν σου την έκανε ??? τόσο μλκς ??? είναι δυνατόν ρε γμτ ... τι σου τυχαίνει μωρέ και σένα ...

γτ ειναι ηλιθιοι.Ο ενας που μου πουλησε την ενεση μο9υ ειπε δεν κανοει ενεσεις...η αλλη δεν κανει σε ξενους και ολο κατι τετοιες βλακειες.Ευτυχως που μου την εκαναν στο διαγνωστικο...Αλλιως θα ερχομουν εδω κοντα στο σπιτι αλλα δεν ηθελα να το διακυνδινευσω να ερθω κατευθειαν γτ κι εδω τα ιδια μπορει να μου ελεγαν και να επρεπε να ξαναφυγω παλι για να ψαξω αλλου...ελεοςςςς Βοδια...

3231580x15ta1yz3w.gif

α ωραία ευτυχώς ... οπότε μένεις στις 4... δεν πας για πεντάδα ...

Θα κανω τις προγεστερονες εγω προς το τελος μην ανυσηχεις θα βαρεσω κι αλλες:lol::lol: ασε που το αλλο ειναι και σε ορο να δω τι αλλο θα παρω:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

γτ ειναι ηλιθιοι.Ο ενας που μου πουλησε την ενεση μο9υ ειπε δεν κανοει ενεσεις...η αλλη δεν κανει σε ξενους και ολο κατι τετοιες βλακειες.Ευτυχως που μου την εκαναν στο διαγνωστικο...Αλλιως θα ερχομουν εδω κοντα στο σπιτι αλλα δεν ηθελα να το διακυνδινευσω να ερθω κατευθειαν γτ κι εδω τα ιδια μπορει να μου ελεγαν και να επρεπε να ξαναφυγω παλι για να ψαξω αλλου...ελεοςςςς Βοδια...

Αίσχος ρε γμτ ...

κοίτα τωρα να αποκτήσεις καλές σχέσεις με καμιά φαρμακοποιό ... αχρείαστη να είναι ... αλλά δεν ξέρεις ... εγώ πήγαινα σε μια φαρμακοποιό στη γειτονιά μου.

url]

Θα κανω τις προγεστερονες εγω προς το τελος μην ανυσηχεις θα βαρεσω κι αλλες:lol::lol: ασε που το αλλο ειναι και σε ορο να δω τι αλλο θα παρω:roll:

:confused::confused::confused::confused:

σε ορό ???? πως θα το κάνεις αυτό ???

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...