Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ναι μαρή ... λόγω του 1% ... άκου εξωγήινοι ... όλα τα είχαμε οι παρεμβολές απο τα τρολ μας έλειπαν ...

ναι το μακρύ κάνω ... μη σου πω πως κάνω το 3ο το μακρύτερο ...

Τους έχω όλους ... είναι 2 άντρες και μια γυναίκα ... η γυναίκα μου είχε κάνει την εμβρυομεταφορα την προηγούμενη φορά ... είναι πολύ ήρεμη ... εγώ πάντως προτιμώ τον γνωστό ... κατάλαβες ...

Καλα λες..ολοι ειναι εκει....σωστα ;)

Ζεττακι μου για διεγερση ποιες θα κανεις?

Παντως ζεττακι να ξερεις οτι η καταστολη βοηθαει εμας με ΟΧΙ ΠΟΛΥ παχυ ενδομητριο να γινει παχυ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ναι μαρή ... λόγω του 1% ... άκου εξωγήινοι ... όλα τα είχαμε οι παρεμβολές απο τα τρολ μας έλειπαν ...

Τους έχω όλους ... είναι 2 άντρες και μια γυναίκα ... η γυναίκα μου είχε κάνει την εμβρυομεταφορα την προηγούμενη φορά ... είναι πολύ ήρεμη ... εγώ πάντως προτιμώ τον γνωστό ... κατάλαβες ...

Ποιος τρολαρει;;Εγω το εχασα αυτο με τον εξωγηινο:confused::confused::confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Παντως εκει που μου εκαναν τη πρωτη μερα εγω γαργαλιομουνα χαχχαχαχα στο κοσμο μου.Ενα τσιμπημα το ενιωσα στη πρεγκνυλ αλλα οχι και πολα πραγματα

Η πρεγκνυλ η ατιμη ποναει...αυτη ποναει τελος!!! :(:(:(:( ειναι και στον ποπο...παναγια μου!

Την 3η φορα που μου εδωσαν ovitrelle αντι πρεγκνυλ ημουν μεσα στη χαρα γιατι αυτη γινεται στην κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Τα καλυτερα χανεις...θα το βρω και θα στο στειλω

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Η πρεγκνυλ η ατιμη ποναει...αυτη ποναει τελος!!! :(:(:(:( ειναι και στον ποπο...παναγια μου!

Την 3η φορα που μου εδωσαν ovitrelle αντι πρεγκνυλ ημουν μεσα στη χαρα γιατι αυτη γινεται στην κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα αυτη στη κοιλια μου την εκαναν.Κι εγω δλδ εκει θα πρεπει να την κανω.Και να βλεπω και τις μοναδες κιολας χαχαχαχ εεε ρε γελια που εχουμε να ριξουμε:lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι σιγα...Εγω που θα εκανα 3 καθε μερα μου ειπαν οτι δε πειραζει οι 2 στο ιδιο σημειο.Ε τριτο σημειο δεν εχω χαχχαχα
Ουπςς ιδια μερια ηθελα να γραψω

:tongue::tongue::tongue: αη μαρή ... και εγώ μετά που θα κάνω 3 έτσι θα είναι αλλά δεν ξέρω ρε γμτ ... κωλύομαι ...

Εμενα μου τις κανει το μωρο που εχει ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΧΕΡΙ και καποιες φορες και πονουσα και μελανιαζα..εξαρταται μωρε το σημειο, ποσο σφιγμενη εισαι..ειναι και πολλες ολο και καποιες θα γινουν μελανιτσες..

Εγω παντως ειχα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ στην 1η εξωσω...δεν μπορουσα ρε παιδι μου...αληθεια...πονουσα...φρικαρα...

Στην 3η εξωσω που εφτασα να κανω 3 τη μερα...εγινα αρχηγοπουλο..η βασιλισσα της ενεσης!:tongue: Αλλα παντα το μωρο μου τις κανει..δε μπορω να τις κανω εγω..εχω πλυ λεπτη επιδερμιδα κια τα νευρα βρισκονται πολυ πανω με αποτελεσμα σαν ανθρωπος να ποναω παντα πολυ..αρα αν παω να την κανω μονη στανταρ θα πονεσω αμεσως και θα σταματησω...

τι λες ???????? δεν υπάρχει περίπτωση να μου τις κάνει άλλος ...

την προηγούμενη φορά που χεζόμουν και εγώ είχαμε ξεκινήσει να μου τις κάνει η κολόνα ... αλλά δεν μπορώ προτιμώ μόνη μου ...

εγώ δεν πονάω αλλά σχεδόν πάντα όταν βγάζω τη βελόνα τρέχει και λίγο αίμα ... νορμάλ είναι αυτό ???

url]

Φευγοντας θα σας πω τη σοφη μου γνωμη...:P

Πιστευω οτι μια κακη διεγερση/γονιμοποιηση/εμβρυομεταφορα ειναι:

33% θεμα οργανισμου/συγκεκριμενου κυκλου

33% θεμα θεου/τυχης/στατιστικης

33% θεμα γιατρου...που απλα δεν εδωσε σημασια σε 1-2 πραγματακια και προχωρησε σα ντουγανι :tongue: σε μια απο τα ιδια...ειτε προκειται για φαρμακα, ειτε για δοσεις, ειτε για ενδομητριο, ειτε για μικροβια..

1% θεμα εξωγηινων :tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

antimatter_alien.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

:tongue::tongue::tongue: αη μαρή ... και εγώ μετά που θα κάνω 3 έτσι θα είναι αλλά δεν ξέρω ρε γμτ ... κωλύομαι ...

Κι εσυ τρεις θα κανεις;;;Ζηλιαραααα:tongue:Εγω ομως λιγο αργοτερα θα κανω τεσσερις.Σε τρωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλα λες..ολοι ειναι εκει....σωστα ;)

Ζεττακι μου για διεγερση ποιες θα κανεις?

Παντως ζεττακι να ξερεις οτι η καταστολη βοηθαει εμας με ΟΧΙ ΠΟΛΥ παχυ ενδομητριο να γινει παχυ! ;)

πουρεγκον

τώρα πόσο πρέπει να είναι τελικά αυτό το ενδομ ... δεν κατάλαβα ... είχα φτάσει στο 9 ή 9,5 αν θυμάμαι καλά ....

η Εφη ....

η πρεγκνυλ γίνεται και στην κοιλιά ...

url]

Κι εσυ τρεις θα κανεις;;;Ζηλιαραααα:tongue:Εγω ομως λιγο αργοτερα θα κανω τεσσερις.Σε τρωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι γι αυτό είπα το 3ο το μακρύτερο ...

αρβεκαπ ... πουρεγκον και κλεξαν και τα 3 μαζί ... και να μου λείπει η 4η ... δε σε ζηλεύω καθόλου .... :tongue::tongue: σου χαρίζω την 1η θέση ... :D

εσύ γτ 4 ????

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...