Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

έλα μωρέ ... μην πληρώσεις ...

τις αιματολογικές τις κάνετε εκτός κέντρου ????

Ναι ολα εκτος γινονται και το τεστ παπ και οι καλλιεργειες και οι αιματολογικες...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εσυ πως πας;

ξέρω και εγώ ...

πεινάω ... τρώω ... και μετά ανακατεύομαι ... σε δυο ώρες ξανά το ίδιο ... και πεινάω συνέχεια ...

εχω κάνει και κάτι μελανιές ... κούκλα έγινα ... :tongue:

url]

Ναι ολα εκτος γινονται και το τεστ παπ και οι καλλιεργειες και οι αιματολογικες...

και μετά τα πας εσύ τα αποτελέσματα ή τα παίρνει το κέντρο απο το μικροβιολογικό ???

εγώ τις κάνω στο κέντρο ... αλλά τώρα κάτι μου είπαν πως το μικροβιολογικό τους είναι πλέον εκτός εοππυ ... και οπότε μάλλον θα πρέπει και εγώ να τις κάνω αλλού ...

url]

και μετά τα πας εσύ τα αποτελέσματα ή τα παίρνει το κέντρο απο το μικροβιολογικό ???

εγώ τις κάνω στο κέντρο ... αλλά τώρα κάτι μου είπαν πως το μικροβιολογικό τους είναι πλέον εκτός εοππυ ... και οπότε μάλλον θα πρέπει και εγώ να τις κάνω αλλού ...

Οχι τις παιρνεις απο το γιατρο.Εκει ειχα κανει και το προγεννητικο για aids κλπ και τα πηρα απο το γιατρο μου.Αυτο ελλειπε να τρεχω δεξια κι αριστερα:tongue: αλλιως πηγαινα καπου αλλου απο μονη μου.

Γτ μελανιασες;;;Κανουν μελανιες οι ενεσεις αυτες;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Οχι τις παιρνεις απο το γιατρο.Εκει ειχα κανει και το προγεννητικο για aids κλπ και τα πηρα απο το γιατρο μου.Αυτο ελλειπε να τρεχω δεξια κι αριστερα:tongue: αλλιως πηγαινα καπου αλλου απο μονη μου.

Γτ μελανιασες;;;Κανουν μελανιες οι ενεσεις αυτες;

α πάλι καλά ... βλακεία να τρέχεις απο εδώ και εκεί ... εγώ τώρα μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω ...

Δεν ξέρω αν φταίνε οι ενέσεις ή αν κάνω κάτι λάθος εγώ ...

έχω κάνει 3 δεξιά και έκανα 2 μελανιές και έχω κάνει και 2 αριστερά με καμία μελανιά ... :confused::confused:

και τις άλλες φορές δεν μελάνιαζα πάντα ... κάποιες φορές μελάνιαζα και κάποιες οχι ..

url]

α πάλι καλά ... βλακεία να τρέχεις απο εδώ και εκεί ... εγώ τώρα μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω ...

έχω κάνει 3 δεξιά και έκανα 2 μελανιές και έχω κάνει και 2 αριστερά με καμία μελανιά ... :confused::confused:

και τις άλλες φορές δεν μελάνιαζα πάντα ... κάποιες φορές μελάνιαζα και κάποιες οχι ..

καντες μονο αριστερα:tongue::D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

γειά .....

εσύ να ξέρεις πως έτσι και βγάλω εξωγήινο ... εσύ θα τα ακούσεις ...

Λογω του 1% ???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζεττακι το μακρυ δε θα κανεις???? Κια γω μαλλον....:rolleyes::rolleyes: οταν αποφασισω γιατρο θα μαθω...

Ζεττακι στο κεντρο που εισαι εχεις τον αντρα ή τη γυναικα? Γιατι τη γυναικα δεν την εχω δει και σκεφτομουν αν την εχεις εσυ να την εβλεπα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:tongue::tongue:

κάνει άραγε ??? απο το κέντρο μου είπαν εναλλάξ κάθε μέρα .... :confused::confused:

Ναι σιγα...Εγω που θα εκανα 3 καθε μερα μου ειπαν οτι δε πειραζει οι 2 στο ιδιο σημειο.Ε τριτο σημειο δεν εχω χαχχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εμενα μου τις κανει το μωρο που εχει ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΧΕΡΙ και καποιες φορες και πονουσα και μελανιαζα..εξαρταται μωρε το σημειο, ποσο σφιγμενη εισαι..ειναι και πολλες ολο και καποιες θα γινουν μελανιτσες..

Εγω παντως ειχα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ στην 1η εξωσω...δεν μπορουσα ρε παιδι μου...αληθεια...πονουσα...φρικαρα...

Στην 3η εξωσω που εφτασα να κανω 3 τη μερα...εγινα αρχηγοπουλο..η βασιλισσα της ενεσης!:tongue: Αλλα παντα το μωρο μου τις κανει..δε μπορω να τις κανω εγω..εχω πλυ λεπτη επιδερμιδα κια τα νευρα βρισκονται πολυ πανω με αποτελεσμα σαν ανθρωπος να ποναω παντα πολυ..αρα αν παω να την κανω μονη στανταρ θα πονεσω αμεσως και θα σταματησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Λογω του 1% ???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζεττακι το μακρυ δε θα κανεις???? Κια γω μαλλον....:rolleyes::rolleyes: οταν αποφασισω γιατρο θα μαθω...

Ζεττακι στο κεντρο που εισαι εχεις τον αντρα ή τη γυναικα? Γιατι τη γυναικα δεν την εχω δει και σκεφτομουν αν την εχεις εσυ να την εβλεπα...

ναι μαρή ... λόγω του 1% ... άκου εξωγήινοι ... όλα τα είχαμε οι παρεμβολές απο τα τρολ μας έλειπαν ...

ναι το μακρύ κάνω ... μη σου πω πως κάνω το 3ο το μακρύτερο ...

Τους έχω όλους ... είναι 2 άντρες και μια γυναίκα ... η γυναίκα μου είχε κάνει την εμβρυομεταφορα την προηγούμενη φορά ... είναι πολύ ήρεμη ... εγώ πάντως προτιμώ τον γνωστό ... κατάλαβες ...

url]

ΝΤΑΝΙΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σου ετοιμασα δεματακι σπεσιαλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););)

Θα στο στειλω αυριο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εμενα μου τις κανει το μωρο που εχει ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΧΕΡΙ και καποιες φορες και πονουσα και μελανιαζα..εξαρταται μωρε το σημειο, ποσο σφιγμενη εισαι..ειναι και πολλες ολο και καποιες θα γινουν μελανιτσες..

Εγω παντως ειχα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ στην 1η εξωσω...δεν μπορουσα ρε παιδι μου...αληθεια...πονουσα...φρικαρα...

Στην 3η εξωσω που εφτασα να κανω 3 τη μερα...εγινα αρχηγοπουλο..η βασιλισσα της ενεσης!:tongue: Αλλα παντα το μωρο μου τις κανει..δε μπορω να τις κανω εγω..εχω πλυ λεπτη επιδερμιδα κια τα νευρα βρισκονται πολυ πανω με αποτελεσμα σαν ανθρωπος να ποναω παντα πολυ..αρα αν παω να την κανω μονη στανταρ θα πονεσω αμεσως και θα σταματησω...

Παντως εκει που μου εκαναν τη πρωτη μερα εγω γαργαλιομουνα χαχχαχαχα στο κοσμο μου.Ενα τσιμπημα το ενιωσα στη πρεγκνυλ αλλα οχι και πολα πραγματα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...