Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

να πάρεις να ρωτήσεις για την καλλιέργεια εμένα μέσα σε 3 μέρες ήταν έτοιμη ...

δεν την έκανες σε μικροβιολογικό ???

οχι στο γιατρο μαζι με το τεστ παπ.Θα παρω αυριο γτ θα ειμαι εκει κοντα μηπως και εχουν τα αποτελεσματα να περασω να τα παρω-πληρωσω...Μου ειχαν πει εκει οτι τα κρατανε στο εργαστηριο καμποσο δεν ξερω...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Να σου πω την αληθεια περισσοτερο το εχω στο μυαλο μου για να ξεμπερδευω και μ αυτο.Δεν πιστευω να δειξει τπτ...ποτε δεν ξερεις βεβαια.Απο τη στιγμη ομως που σταματησα σ αυτο το κυκλο δεν εχω τοση αγωνια γι αυτο

3231580x15ta1yz3w.gif

οχι στο γιατρο μαζι με το τεστ παπ.Θα παρω αυριο γτ θα ειμαι εκει κοντα μηπως και εχουν τα αποτελεσματα να περασω να τα παρω-πληρωσω...Μου ειχαν πει εκει οτι τα κρατανε στο εργαστηριο καμποσο δεν ξερω...

ε μπορεί να άργησε και αυτός να τα στείλει ... απο το παπ το πήρες το αποτέλεσμα ???

url]

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια περισσοτερο το εχω στο μυαλο μου για να ξεμπερδευω και μ αυτο.Δεν πιστευω να δειξει τπτ...ποτε δεν ξερεις βεβαια.Απο τη στιγμη ομως που σταματησα σ αυτο το κυκλο δεν εχω τοση αγωνια γι αυτο

ναι δεν σημαίνει πως κάτι θα υπάρχει ... απλά μωρέ να κλείνει σαν εκκρεμότητα και να είσαι πιο χαλαρή μετά.

Δεν χρειάζεται αγωνία, οπότε καλά κάνεις, εγώ πιο πολύ θα έλεγα προετοιμασία για τον επόμενο κύκλο.

url]

ναι δεν σημαίνει πως κάτι θα υπάρχει ... απλά μωρέ να κλείνει σαν εκκρεμότητα και να είσαι πιο χαλαρή μετά.

Δεν χρειάζεται αγωνία, οπότε καλά κάνεις, εγώ πιο πολύ θα έλεγα προετοιμασία για τον επόμενο κύκλο.

Θελω και να τα πληρωσω θα τα χαλασω τα λεφτα στο τελος:tongue: Δεν ειχα οταν πηγα και τωρα ειναι να πληρωσω και τις αιματολογικες που μου εκαναν οταν ξεκινησα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Θελω και να τα πληρωσω θα τα χαλασω τα λεφτα στο τελος:tongue: Δεν ειχα οταν πηγα και τωρα ειναι να πληρωσω και τις αιματολογικες που μου εκαναν οταν ξεκινησα...

έλα μωρέ ... μην πληρώσεις ...

τις αιματολογικές τις κάνετε εκτός κέντρου ????

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...