Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

xaxaxa ναι kale μου τα αλμυράααααααα! και οι μακαρονάδες και οι πατάτες οι τηγανιτές και όλα αυτά! 1,67 μια χαρά είσαι όπως τις κουμπάρες μου τέλεια! Άντε άρχισε δίαιτα και γω θα θηλάζω 2, να μή σε φτάσω??? ;)

labrinipo μου περαστικά στην κορούλα σου! Αντε να δουμε με αυτές τις αρρώστιες πότε θα περάσουν επιτέλους!

αγου του μωρού dadaki! Με τα κεράκια! χαχαχα

Δεν πειράζει όμως πλάκα έχει. (Για να πω την αλήθεια και μένα μου αρέσουν τα κεράκια χιχιχιχι) Πάτε κάθε σ-κ καλαμάτα στην μαμά του??? Εμείς δε χάνουμε Λεμεσό... Άσε που στις γιορτές πάντα γίνεται μάχη πού θα πάμε Λευκωσία-Λεμεσό!

ναι ναι ακούω roubies μου!!! Θα τους βάλω ττερπιέ (που λέμε εδώ), δηλ, θα τους σκληραγωγήσω από μωρά! Να μη βασανίζουν τις νύφες τους! χαχαχα

marathn μου είναι φυσιολογικό να αγχώνεσαι και να φοβάσαι. όλες περάσαμε από τουλάχιστο μία αποτυχία και αυτό που λέμε όλες είναι ότι αυτή η διαδικασία θέλει υπομονή και επιμονή, και αυτό δυστυχώς απαιτεί και πολλές εξετάσεις αναλύσεις και χρήματα. Αξίζει όμως! Η επιστήμη κάνει θαύματα και πολλές κοπέλες απόκτησαν το παιδάκι τους μετά τα 40.

pink hat καλή επιτυχία στον υπέρηχο. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματά σου!!!!! Να μας πεις μόλις ξέρεις. :)

ΛΙN να μας πεις και συ μόλις ξέρεις τα αποτελέσματα σου!

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου γλυκά πείτε μου στις 21-4 τί ώρα και πού?

Αχ ωραία πόσο πολύ χαίρομαι...για τις 21 δεν έχουμε κανονίσει ακόμα το μέρος άλλα έχουμε μπροστά μας παραπάνω από βδομάδα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

μαλλον σε μενα παει αυτο. Ναι απο εγωισμο δεν μπηκα να σε νταντεψω οχι επειδη εχω μικρο παιδακι με πυρετο και βηχα.

Που είσαι κοπελάρα μου????Τι έγινε με τον υπέρηχο????

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...