Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εφάκι πόσο πήγε ο καρυοτυπος? πολλά?

150 + 150 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τον δικο μου τον ειχα πληρώσει με τις αλλες εξετασεις..του μωρου εμεινε.

Εγω ειχα κλεισει ραντεβου τον ιουλιο να στειλω αιμα στην αθηνα θα μου τον εκαναν τζαμπα..στο αγιας σοφιας αν θυμαμαι καλα...η Ντανιελα με ειχε ενημερωσει..

Αλλα χτυπησε το μωρο με τα ραμματα μια μερα πριν και δεν το καναμε...

αρα εσεις που ειστε αθηνα συμφερει να τον κανετε τζαμπα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σημερα θα παρω φαγητο απο τη μαμα μου.....το αγαπημενο μου!!! Ντολμαδακια αυγολεμονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!;);)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΤΑ 2...!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2...!!!!!!!!!!!:D:D:D

Συγχαρητηρια Αννιτακι μου μπραβο δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα γιουπι!!!! τι καλα ποτε πατε για εμβρυομεταφορα? Θα το παλεψω για Σαββατο γιατι εχω συσπασουλες και τα χω δει ολα, αλλα πανω απο ολα εσυ με νοιαζει να μεινεις εγκυουλα και τα υπολοιπα κοριτσια . Τι καλα τρα λα λα πολυ χαρηκα! Μπραβοοοο!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλησπέρα....μπράβο ανίτα μια χαρά τα εμβρυάκια σου...πάει ένα αγχος...με το καλό να φύγει και το άλλο...

πηνελόπη σήμερα που έχεις γιατρό...μπες να μας πεις τα νέα σου,ναι;ΝΑΙ....θα περιμένω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

έφαγες τίποτα;
Variemai kai nystazw.

Apo thn enesi einai h zalada pistevw. Kourazesai poly?

Εφαγα το πρωι μια τυρόπιτα και ένα μήλο....

Σήμερα ναι κουράστηκα πάρα πολύ επειδή λείπανε τα δυο παιδιά σε ρεπό....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...