Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εφάκι τί έγινε ζουζούνα μου?

Πλακώθηκες στις δουλειές??

Έλα κάτω να μου κάνεις καμιά δουλειά γιατί όσο σκέφτομαι τη γενική πριν στρώσουμε με πιάνει πυρετος...........:lol:

Φιλάκια

Υ.Γ. Αύριο θα γίνει ΚΥΣΔΕ αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν οι ειδικότητες .

Σκ...ά:mad::x:x

Ax και γω το σκεφτομαι τη γενικη...ευτυχως θα με βοηθησει η μαμα μου...

Μία ψυχολόγος βρισκόταν μέσα σε μία αίθουσα διδασκαλίας, και μιλούσε για τη διαχείριση του άγχους σε ένα ακροατήριο. Κάποια στιγμή σήκωσε ένα ποτήρι νερό, και όλοι υπέθεσαν ότι θα τους απευθύνει την κλασική ερώτηση "μισοάδειο ή μισογεμάτο". Αντʼ αυτού, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, ρώτησε: «Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι νερό;"

Οι απαντήσεις που ακουστήκαν κυμαίνονταν από 250 σε 600 γραμμάρια.

Εκείνη όμως απάντησε: «Το απόλυτο βάρος δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόσο διάστημα το κρατάω. Εάν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι ένα πρόβλημα. Εάν το κρατήσω για μια ώρα, θα έχω έναν πόνο στον βραχίονά μου. Αν το κρατήσω για μία μέρα, το χέρι μου θα μουδιάσει και θα αρχίσει να παραλύει. Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του γυαλιού δεν αλλάζει, αλλά όσο πιο πολύ το κρατάω, τόσο πιο βαρύ γίνεται.»

Η ψυχολόγος συνέχισε λέγοντας, "Τα άγχη και οι ανησυχίες της ζωής είναι σαν το ποτήρι του νερού. Αν τα σκέφτεστε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δεν συμβαίνει τίποτα κακό. Αν τα σκεφτείτε λίγο περισσότερο, αρχίζουν να σας βλάπτουν. Και αν τα σκέφτεστε όλη την ημέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αισθανθείτε ότι σας παραλύουν και ότι σας καθιστούν ανίκανους να κάνετε οτιδήποτε άλλο".

Είναι σημαντικό να θυμάστε να διώχνετε τα άγχη και τους φόβους σας. Όσο πιο νωρίς μέσα στην ημέρα, αφήστε όλα τα βάρη σας κάτω. Μην τα κουβαλάτε όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ μαζί σας. Θυμηθείτε να αφήσετε το ποτήρι!

ΤΕΛΕΙΟ! Κια πολυ σωστο...εγω τωρα τελευταια δεν αφηνω το ποτηρι....

ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ax και γω το σκεφτομαι τη γενικη...ευτυχως θα με βοηθησει η μαμα μου...

ΤΕΛΕΙΟ! Κια πολυ σωστο...εγω τωρα τελευταια δεν αφηνω το ποτηρι....

ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ!

Efoula pos tha mou stileis ta farmaka?

Yv7Sp2.png

Efoula pos tha mou stileis ta farmaka?

Τελικα σου κανει η gonal?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Utro των 200, cyclacur, gonal και arvecap ποιες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Arvekap exo. Menopur thelw.
Gonal-f den einai? Apla einai pio poles monades etsi?

Menopur θα τις χρειαστω :( λογικα, πρεπει να ρωτησεις για τη gonal...ισως δε σου κανει.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Giatti na min kanei? Einai to idio farmako apla exei pio poli farmako apo to 900.

Αρα θα σου στειλω gonal, utro & cyclacur?

Θελεις κατι αλλο?

Θα στα στειλω με acs...σπιτι σου! Στειλε μου με πμ στοιχεια και διευθυνση και σε μια μερα θα τα εχεις! Μαλλον αυριο θα στα στειλω! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αρα θα σου στειλω gonal, utro & cyclacur?

Θελεις κατι αλλο?

Θα στα στειλω με acs...σπιτι σου! Στειλε μου με πμ στοιχεια και διευθυνση και σε μια μερα θα τα εχεις! Μαλλον αυριο θα στα στειλω! ;)

Oxi mia xara einai kai ayta. Se euxaristw polu ...

Se periptosi pou den mporeso na perasw tin epitropi 3/10 na exo na ksekinisw. Sou stelnw pm.

SE EUXARISTWWWWWW PARA POLUUUU !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Giatti na min kanei? Einai to idio farmako apla exei pio poli farmako apo to 900.

Εγω θα λεγα ρωτα καλυτερα μην κανουμε καμια πατατα...ειναι σοβαρο το θεμα του φαρμακου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Oxi mia xara einai kai ayta. Se euxaristw polu ...

Se periptosi pou den mporeso na perasw tin epitropi 3/10 na exo na ksekinisw. Sou stelnw pm.

SE EUXARISTWWWWWW PARA POLUUUU !!!!!

Μακαρι να σου φερουν γουρι κοριτσι μου!!!!!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Με πηραν απο locus...βγηκε ο καρυοτυπος....μολις βαλουμε και τα χρηματα για τον καρυοτυπο του μωρου θα μας στειλουν τα αποτελεσματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Με πηραν απο locus...βγηκε ο καρυοτυπος....μολις βαλουμε και τα χρηματα για τον καρυοτυπο του μωρου θα μας στειλουν τα αποτελεσματα...

Εφάκι πόσο πήγε ο καρυοτυπος? πολλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...