Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! Αντε με το καλο να γινει και ο προεμφυτευτικος ελεγχος και να κανεις την εμβρυομεταφορα!!! Σε φιλω!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου σε σκεφτομαι! Ελπιζω να ξυπνησες με λιγο καλυτερη διαθεση σημερα....Συνεχιζουμε! Μονο αυτο ξερουμε!!!! ;)

ΖΕΤΤΑΚΙ και Αναστασουλα αντε με το καλο να κανετε και σεις τους πρωτους υπερηχους...Το Ζεττακι κανει καταστολη αν θυμαμαι καλα αρα θα αργησει λιγο...

Σας φιλω ολες τις υπολοιπες που δεν αναφερθηκα προσωπικα! Δινω ομως απο ακομα ενα φιλι extra σε ΝΑΝΤΙΑ + ΑΘΑΝΑΣΙΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ναι δουλεύω.Και μέχρι μέσα Νοέμβρη δουλέυω και Κυριακές!!!Βράσε όρυζα!!!

Αρα μαλλον δε θα σε δω οταν ερθω....:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλέ τί χορούς και πανηγύρια λέτε???

Οπου να ΄ναι έρχονται οι σπόροι και θα σας

χορέψουν όλες....στο ταψί:P:p:p

Φανταστείτε τμήμα λάτιν χορού από φουσκοκοιλίτσες...πολύ γέλιο:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kalimera Athanasia mou!!

E katse na rthoun kai vlepoume tote ti tha ginei.

MExri tote xorossssss kai gymnastikh!! The power of now!!

κοριτσια φευγω...παω στον φαρμακευτικο συλλογο να δωσω φαρμακα για το κοινωνικο φαρμακειο...περα απο τα φαρμακα που μας αφησε ο κοσμος (αυτα που τους περισσευουν αλλα δεν εχουν ληξει) μαζεψαμε και μεις με το μωρο πολλα κουτια απο το φαρμακειο και θα τα δωσουμε στο κοινωνικο φαρμακειο..Ειμαι πολυ χαρουμενη οποτε τα πηγαινω! Σας χαιρετω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! Αντε με το καλο να γινει και ο προεμφυτευτικος ελεγχος και να κανεις την εμβρυομεταφορα!!! Σε φιλω!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου σε σκεφτομαι! Ελπιζω να ξυπνησες με λιγο καλυτερη διαθεση σημερα....Συνεχιζουμε! Μονο αυτο ξερουμε!!!! ;)

ΖΕΤΤΑΚΙ και Αναστασουλα αντε με το καλο να κανετε και σεις τους πρωτους υπερηχους...Το Ζεττακι κανει καταστολη αν θυμαμαι καλα αρα θα αργησει λιγο...

Σας φιλω ολες τις υπολοιπες που δεν αναφερθηκα προσωπικα! Δινω ομως απο ακομα ενα φιλι extra σε ΝΑΝΤΙΑ + ΑΘΑΝΑΣΙΑ!

Εφάκι τί έγινε ζουζούνα μου?

Πλακώθηκες στις δουλειές??

Έλα κάτω να μου κάνεις καμιά δουλειά γιατί όσο σκέφτομαι τη γενική πριν στρώσουμε με πιάνει πυρετος...........:lol:

Φιλάκια

Υ.Γ. Αύριο θα γίνει ΚΥΣΔΕ αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν οι ειδικότητες .

Σκ...ά:mad::x:x

Διαφημίσεις

Καλέ τί χορούς και πανηγύρια λέτε???

Οπου να ΄ναι έρχονται οι σπόροι και θα σας

χορέψουν όλες....στο ταψί:P:p:p

Φανταστείτε τμήμα λάτιν χορού από φουσκοκοιλίτσες...πολύ γέλιο:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kalhmeraaaaa omorfes !!!!

Yv7Sp2.png

Kalimera Athanasia mou!!

E katse na rthoun kai vlepoume tote ti tha ginei.

MExri tote xorossssss kai gymnastikh!! The power of now!!

Αννούλα και εγώ προσπαθώ να ασκούμαι όσο μπορώ!!!

Εχω διάδρομο σπίτι και τώρα που κρυωσε ο καιρός ξεκίνησα

γιατί το καλοκαίρι τα τσάκωσα τα κιλάκια μου...

Ο χορός είναι τέλεια άσκηση αλλά ρε γαμ..το είναι ακριβά τα μαθήματα.

Έχει και ο δήμος μας προγράμματα αλλά εκτός του ότι δεν προχωράς σε επίπεδα, λόγω οικονομικής κρίσης δεν λειτούργησαν περσι.

Αννούλα και εγώ προσπαθώ να ασκούμαι όσο μπορώ!!!

Εχω διάδρομο σπίτι και τώρα που κρυωσε ο καιρός ξεκίνησα

γιατί το καλοκαίρι τα τσάκωσα τα κιλάκια μου...

Ο χορός είναι τέλεια άσκηση αλλά ρε γαμ..το είναι ακριβά τα μαθήματα.

Έχει και ο δήμος μας προγράμματα αλλά εκτός του ότι δεν προχωράς σε επίπεδα, λόγω οικονομικής κρίσης δεν λειτούργησαν περσι.

Einai krima pou oi dhmoi prospathoun na kanoun kapoia programata alla den exoun xrhmatodotish.

E me to diadromo mia xara. Kai 45 lepta th mera na kaneis perpatima se elafria klish super askhsh einai! Apla to vadhn thelei kathimerina.

Einai krima pou oi dhmoi prospathoun na kanoun kapoia programata alla den exoun xrhmatodotish.

E me to diadromo mia xara. Kai 45 lepta th mera na kaneis se elafria klish super askhsh einai! Apla to vadhn thelei kathimerina.

Να σου πώ. Ξεκίνησα 40 λεπτά χωρίς κλίση με κάποια ένταση Δευτέρα και Τρίτη αλλά χθές δεν έκανα.

Σήμερα ευελπιστώ να κάνω καθώς και αύριο.

Τα Σαβ/κα κάνω δουλειές και μετά είμαι off, οπότε το περιορίζω μόνο καθημερινές. Πάντως βλέπω πως αμέσως "παίρνουν" τα πόδια..

Να σου πώ. Ξεκίνησα 40 λεπτά χωρίς κλίση με κάποια ένταση Δευτέρα και Τρίτη αλλά χθές δεν έκανα.

Σήμερα ευελπιστώ να κάνω καθώς και αύριο.

Τα Σαβ/κα κάνω δουλειές και μετά είμαι off, οπότε το περιορίζω μόνο καθημερινές. Πάντως βλέπω πως αμέσως "παίρνουν" τα πόδια..

E kai 4-5 fores thn evdomada super einai!!

Nai kai tha deis pou tha arpaxei ki o popos amesws. xixixixi

Διαφημίσεις

Μία ψυχολόγος βρισκόταν μέσα σε μία αίθουσα διδασκαλίας, και μιλούσε για τη διαχείριση του άγχους σε ένα ακροατήριο. Κάποια στιγμή σήκωσε ένα ποτήρι νερό, και όλοι υπέθεσαν ότι θα τους απευθύνει την κλασική ερώτηση "μισοάδειο ή μισογεμάτο". Αντʼ αυτού, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, ρώτησε: «Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι νερό;"

Οι απαντήσεις που ακουστήκαν κυμαίνονταν από 250 σε 600 γραμμάρια.

Εκείνη όμως απάντησε: «Το απόλυτο βάρος δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόσο διάστημα το κρατάω. Εάν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι ένα πρόβλημα. Εάν το κρατήσω για μια ώρα, θα έχω έναν πόνο στον βραχίονά μου. Αν το κρατήσω για μία μέρα, το χέρι μου θα μουδιάσει και θα αρχίσει να παραλύει. Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του γυαλιού δεν αλλάζει, αλλά όσο πιο πολύ το κρατάω, τόσο πιο βαρύ γίνεται.»

Η ψυχολόγος συνέχισε λέγοντας, "Τα άγχη και οι ανησυχίες της ζωής είναι σαν το ποτήρι του νερού. Αν τα σκέφτεστε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δεν συμβαίνει τίποτα κακό. Αν τα σκεφτείτε λίγο περισσότερο, αρχίζουν να σας βλάπτουν. Και αν τα σκέφτεστε όλη την ημέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αισθανθείτε ότι σας παραλύουν και ότι σας καθιστούν ανίκανους να κάνετε οτιδήποτε άλλο".

Είναι σημαντικό να θυμάστε να διώχνετε τα άγχη και τους φόβους σας. Όσο πιο νωρίς μέσα στην ημέρα, αφήστε όλα τα βάρη σας κάτω. Μην τα κουβαλάτε όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ μαζί σας. Θυμηθείτε να αφήσετε το ποτήρι!

Μία ψυχολόγος βρισκόταν μέσα σε μία αίθουσα διδασκαλίας, και μιλούσε για τη διαχείριση του άγχους σε ένα ακροατήριο. Κάποια στιγμή σήκωσε ένα ποτήρι νερό, και όλοι υπέθεσαν ότι θα τους απευθύνει την κλασική ερώτηση "μισοάδειο ή μισογεμάτο". Αντʼ αυτού, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, ρώτησε: «Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι νερό;"

Εκείνη όμως απάντησε: «Το απόλυτο βάρος δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόσο διάστημα το κρατάω. Εάν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι ένα πρόβλημα. Εάν το κρατήσω για μια ώρα, θα έχω έναν πόνο στον βραχίονά μου. Αν το κρατήσω για μία μέρα, το χέρι μου θα μουδιάσει και θα αρχίσει να παραλύει. Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του γυαλιού δεν αλλάζει, αλλά όσο πιο πολύ το κρατάω, τόσο πιο βαρύ γίνεται.»

Η ψυχολόγος συνέχισε λέγοντας, "Τα άγχη και οι ανησυχίες της ζωής είναι σαν το ποτήρι του νερού. Αν τα σκέφτεστε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δεν συμβαίνει τίποτα κακό. Αν τα σκεφτείτε λίγο περισσότερο, αρχίζουν να σας βλάπτουν. Και αν τα σκέφτεστε όλη την ημέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αισθανθείτε ότι σας παραλύουν και ότι σας καθιστούν ανίκανους να κάνετε οτιδήποτε άλλο".

Είναι σημαντικό να θυμάστε να διώχνετε τα άγχη και τους φόβους σας. Όσο πιο νωρίς μέσα στην ημέρα, αφήστε όλα τα βάρη σας κάτω. Μην τα κουβαλάτε όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ μαζί σας. Θυμηθείτε να αφήσετε το ποτήρι!

ΣΩΣΤΟ!!!!!!

Teleioooooo !!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!;);)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΤΑ 2...!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2...!!!!!!!!!!!:D:D:D

Ανιτάκι μου συγχαρητήρια κοπελάρα μου!!!!

Εύχομαι να συνεχίσουν όλα καλά και να τα υποδεχθείς με το καλό στην κοιλίτσα σου!!

Για το Σάββατο εγώ είμαι οκ, 11 στο Θησείο.

Αν αλλάξει κάτι, μιλάμε και στο τηλέφωνο!

Φιλάκιαααααα******

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ανιτάκι μου συγχαρητήρια κοπελάρα μου!!!!

Εύχομαι να συνεχίσουν όλα καλά και να τα υποδεχθείς με το καλό στην κοιλίτσα σου!!

Για το Σάββατο εγώ είμαι οκ, 11 στο Θησείο.

Αν αλλάξει κάτι, μιλάμε και στο τηλέφωνο!

Φιλάκιαααααα******

Geia sou Mimitrou mou !!!!

Kai egw eimai ok gia savato.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...