Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Yoga ektos apo th gnwsth proponhsh.

Εμένα μου αρέσει πολύ ο χορός,αλλά ρε γαμώτο δεν βρίσκω εύκολα πρωινά τμήματα.Το απόγευμα είμαι δουλειά και δεν μπορώ.Πόσο θα ήθελα να χορεύω!!!

Εμένα μου αρέσει πολύ ο χορός,αλλά ρε γαμώτο δεν βρίσκω εύκολα πρωινά τμήματα.Το απόγευμα είμαι δουλειά και δεν μπορώ.Πόσο θα ήθελα να χορεύω!!!

Ade re perirergo pou den exei pouthena prwina mathimata.

Ti xoros sou aresei?

Des sto DANCE ACTION tis Annas Polizou stin Agia Paraskevi. Nomizo oti exei.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ade re perirergo pou den exei pouthena prwina mathimata.

Ti xoros sou aresei?

Έχω βρει μόνο ένα και αυτό τελειώνει στις 12.Οπότε μέχρι να έρθω σπίτι,να κάνω μπάνιο και να φάω δυστυχώς δεν προλαβάινω.Όλες οι άλλες σχολές έχουν μόνο απόγευμα.Μου αρέσουν όλοι οι χοροί,αλλά θα ήθελα περισσότερο να κάνω λάτιν!!!

Des sto DANCE ACTION tis Annas Polizou stin Agia Paraskevi. Nomizo oti exei.

Πράγματι αυτό είναι το μόνο που έχει πρωί,αλλά τα λάτιν αρχίζουν στις 12 οπότε δεν προλαβαίνω και πάλι.Θα ξανακοιτάξω μήπως άλλαξε κάτι στο πρόγραμμα.

Πράγματι αυτό είναι το μόνο που έχει πρωί,αλλά τα λάτιν αρχίζουν στις 12 οπότε δεν προλαβαίνω και πάλι.Θα ξανακοιτάξω μήπως άλλαξε κάτι στο πρόγραμμα.

Sis 11 ksekinaei lei.

http://www.danceaction.gr/program.php

Yv7Sp2.png

Τώρα είδα το λάτιν 2.Θα πρέπει να πάρω πληροφορίες αν το 2 είναι τμήμα δεύτερο ή αν είναι οι προχωρημένοι ας πούμε.Γιατί αν είναι οι προχωρημένοι και μπω σ'αυτό το τμήμα θα έχει πολύ πλάκα.Τις Δευτέρες εντωμεταξύ που είναι το ένα τμήμα πρέπει στις 12.45 να είμαι σχολείο,οπότε και πάλι δεν θα προλαβαίνω.Αλλά θα δω μήπως μπορώ να πηγαίνω έστω και μια μέρα.Χέσε μέσα με το πρόγραμμα που έχω!!!

Τώρα είδα το λάτιν 2.Θα πρέπει να πάρω πληροφορίες αν το 2 είναι τμήμα δεύτερο ή αν είναι οι προχωρημένοι ας πούμε.Γιατί αν είναι οι προχωρημένοι και μπω σ'αυτό το τμήμα θα έχει πολύ πλάκα.Τις Δευτέρες εντωμεταξύ που είναι το ένα τμήμα πρέπει στις 12.45 να είμαι σχολείο,οπότε και πάλι δεν θα προλαβαίνω.Αλλά θα δω μήπως μπορώ να πηγαίνω έστω και μια μέρα.Χέσε μέσα με το πρόγραμμα που έχω!!!

Grafei apo kato.

Group 1 = Beginners , Group 2 = intermediate

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!

Πήζω από το πρωί και τώρα είδα τα ευχάριστα!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Περάσαμε το 1ο στάδιο με επιτυχία!!!!!

Υπομονή και πίστη αγάπη και θα δεις ο Θεούλης θα σου δώσει 2 υπέροχα γλυκα Δημητροανιτάκια!!!!

(Μην ξεχνάμε και τον πατέρα ε?):D:D:D:p:p:p

Ειρηνάκι μου ελπίζω να είσαι κάπως καλα σήμερα!!

Δεν το βάζουμε κάτω, θα το παλέψουμε έως τέλους!!!

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!

Ζέττα τί νυχτοπούλι είσαι εσύ???

Οχι ότι η Νάντια πάει πίσω αλλά εσύ τις ξεπέρασες όλες.:!:

Μαρή κοιμήθηκες καθόλου???

Πρόσεχε μαντάμ , να ξεκουράζεσαι και να τρώς καλά τώρα που άρχισες τις ενέσεις.

Grafei apo kato.

Group 1 = Beginners , Group 2 = intermediate

Α αυτό δεν το είδα.Καλά λέει ο άντρας μου ότι κοιτάω,αλλά δεν βλέπω!!!Χιχιχιχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια σας αφήνω.Πάω να ετοιμαστώ να πάω δουλειά!!!

Τα λέμε αργότερα!!!

Eida oti exei kai Savata. Opote mia mes sthn evdomada kai 1 Savato mia xara eisai 2 fores thn evdomada.

Ta Savata douleveis?.

Καλέ τί χορούς και πανηγύρια λέτε???

Οπου να ΄ναι έρχονται οι σπόροι και θα σας

χορέψουν όλες....στο ταψί:P:p:p

Φανταστείτε τμήμα λάτιν χορού από φουσκοκοιλίτσες...πολύ γέλιο:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...