Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Christine1012 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εύχομαι με το καλό να γεννηθούν τα παιδάκια σου-το διπλό θαυματάκι σου!!!

Αντιβίωση πήρα και εγώ κοριτσάκι την γνωστή vibramycin και κολπικά υπόθετα αλλά μόνο για 12 μέρες. O άντρας μου πήρε για 16 μέρες vibramycin + rulid 300mg. Συγγνώμη ρε κορίτσια δεν τα έγραψα αναλυτικά για να μην σας κουράζω. Τα χλαμύδια τα ανακαλυψαμε με μοριακή εξέταση του σπέρματος, εγώ ήμουν καθαρή. Τις εξετάσεις τις κάναμε στο locus medicus με τον Τσιλ.... Εκανα και ορμονικές -επειδή στα φάρμακα της εξωσωματικής δεν ανταποκρίθηκα ως έπρεπε. Έκανα μόνο 3 ωάρια -τα 2 άριστα.Επίσης επειδή η μαμά και η γιαγιά μου τελείωσαν με το θέμα της περιόδου στα 44, αλλά είμαι εντάξει για την ηλικία μου-37 στα 38 τον ιούνιο. Ωστόσο αγχώνομαι και φοβάμαι. Θα δούμε τί θα μας πεί ο Τσιλι..

Κατ'αρχήν δεν μας κουράζεις!!!!Εμείς είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε η μια την άλλη,μην αγχώνεσαι!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

βρε και για μισή ώρα αν μπορούσα θα ερχόμουν! τα παιδιά παντρεύονται στο εξωτικό Διακοπτό!:?

αχχχχχχ σας ευχαριστώ που στις 21 κάποιες θα ξυπνήσετε αξημέρωτα για μένα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

κοριτσακια μου γλυκα!!!!

συγνωμη που μπαινω στη συζητηση με της συναντησης σιγουρα δεν εγω λογο να μιλησω αφου ειμαι απο χιο αν και θα το ηθελα παρα πολυ αλλα κανω υπομονη οταν ερθω για την προσπαθεια να σας γνωρισω με μεγαλη μου χαρα!!!

δεν υπαρχει λογος για τσακωμους οπως λετε, σιγουρα θα βρεθουμε ολες απο κοντα!!!!

τα φιλια μου και την αγαπη μου σε ολες σας!!!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

βρε και για μισή ώρα αν μπορούσα θα ερχόμουν! τα παιδιά παντρεύονται στο εξωτικό Διακοπτό!:?

αχχχχχχ σας ευχαριστώ που στις 21 κάποιες θα ξυπνήσετε αξημέρωτα για μένα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Α μάλιστα έχεις ταξίδι!!!!Ε τι να κάνουμε κορίτσι.Δεν πειράζει.Να περάσετε όμορφα στο πάρτυ και εμείς θα τα πούμε στις 21/4.

Malon epeidi ekana mia lista gia sinadisi 14/4, ksero kai egw ...

Egw eimai Geraka konta eimaste.

christine29 tha ertheis ;;;

Labrini tha ertheis ;;;

mimitra tha ertheis ;;;

pink hat tha ertheis ;;;

Εγώ θα έρθω 14/04!

Απλά πείτε μου που.

Όσο για την Ανίτα μας, είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα και λογω αυτού πληγωνεται κάποιες φορές. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ θα έρθω 14/04!

Απλά πείτε μου που.

Όσο για την Ανίτα μας, είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα και λογω αυτού πληγωνεται κάποιες φορές. .

Τέλεια πολύ χαίρομαι!!!!

Άντε ρε κορίτσια,έχετε καμιά καλή ιδέα????

Εσύ πρόεδρε που μένεις???

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...