Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα Ανιτάκι, καλή επιτυχία λολίτσα μου, εύχομαι να είναι τα παιδάκια σου αυτά τα εμβρυάκια.

Συνέχισε έτσι με πίστη και δύναμη.

Πολλά φιλάκια κοριτσάκι ...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!:P:p

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ!!!!!;);)

Καλημέρα Ανιτάκι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!Τέλεια νέα!!!!!!!!!!!

Άντε να σου τα βάλουν στην κοιλίτσα σου και καλοστέργιωτα!!!!!

Πότε πας για εμβρυομεταφορά????

ΕΧΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΝΤΙ ΜΟΥ....

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ....

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΥΘΕΩΣ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ....ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Nai ki egwww :P:p

Kala eimai edw grafeio. Nystazwwwww

Και εγώ σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω.Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Εκεί που πήγαινε να με πάρει ο ύπνος την ίδια στιγμή άνοιγε το μάτι μου.Δεν ξέρω τι με έπιασε!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω.Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Εκεί που πήγαινε να με πάρει ο ύπνος την ίδια στιγμή άνοιγε το μάτι μου.Δεν ξέρω τι με έπιασε!!!

δεν ήρθες και εσύ εχθές που ξενυχτούσαμε με τη Μόρφω ... και εγώ σήμερα κουτουλάω ...

url]

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!:P:p

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ!!!!!;);)

ΕΧΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΝΤΙ ΜΟΥ....

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ....

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΥΘΕΩΣ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ....ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ..!!!!

Ναι Ανιτάκι μου το ξέρω,όμως είμαι τόσο αισιόδοξη σήμερα!!!!Προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!!Που θα πάει θα μπουν στην κοιλίτσα σου και θα έρθουν τα τρελοανιτάκια μας!!!

Διαφημίσεις

και λίγα λες ... θα το δώσω μια κλωτσιά ... απο κινητό μπαίνω στη σελίδα του καφέ ...

τι κάνεις ??

Είναι πολύ σπαστικό αυτό το πράγμα όταν συμβαίνει.Και με το κινητό δεν είναι καθόλου εύκολο!!!Χώστου μια να μάθει!!!:tongue:

Egw xypnhsa stis 5 kai den me xanapairne me tipota o ypnos!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...