Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια....

Ανίτα καλή επιτυχία για σήμερα εύχομαι να γονιμοποιηθούν και τα δυο....

Ειρηνάκι εύχομαι σήμερα να ξημέρωσε για σένα μια πιο αισιόδοξη μέρα....σε σκέφτομαι πάρα πολύ να ξέρεις...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε????Ελπίζω όλα καλά....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Ανίτα καλή επιτυχία για σήμερα εύχομαι να γονιμοποιηθούν και τα δυο....

Ειρηνάκι εύχομαι σήμερα να ξημέρωσε για σένα μια πιο αισιόδοξη μέρα....σε σκέφτομαι πάρα πολύ να ξέρεις...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε????Ελπίζω όλα καλά....

καλημέρα

Ανίτα καλή επιτυχία και απο μένα, περιμένουμε νέα.

Ειρήνη, σε περιμένουμε και σε αγαπάμε.

καλημέρα και στις υπόλοιπες

url]

καλημέρα

Ανίτα καλή επιτυχία και απο μένα, περιμένουμε νέα.

Ειρήνη, σε περιμένουμε και σε αγαπάμε.

καλημέρα και στις υπόλοιπες

Το εφτιαξες το πρόβλημα???

Καλημέρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημερα! Σημερα ειναι μια νεα πιο αισιοδοξη μερα! ευχομαι Αννιτακι μου να εχουμε δυο γερα εμβρυακια γλυκεια μου!

Αναστασια μου μπραβο ετσι σε θελω δυνατη και αισιοδοξη κι ολα θα πανε καλα.

Ειρηνουλα μου γλυκεια σε σκεφτομαι και ηθελα πολυ να σε στηριξω, ομως ξερω ποσο δυνατη εισαι και θα τα καταφερεις συντομα.

Πηνελοπη μου στο Ιασω hotel γενναω την Τριτη το πρωι 5:30 θα παω για προεγχειρητικο ελεγχο και 7:30 θα ερθει ο γιατρος το αργοτερο ως της 9:00 θα εχω γεννησει πρωτα ο θεος αν ολα πανε καλα. Μια εχω αγχος μια προσπαθω να μην το σκεφτομαι γενικα νιωθω λίγο περιεργα αλλα ειμαι αισιοδοξη καθοτι διδυμος στο ζωδιο χιχι, χαιρομαι πολυ που η γυναικα φαινεται οκ και πιο πολυ που εχεις φτασει σε αυτη την εβδομαδα και που θα ξεπερασεις και την 34η οπως σου ειχα πει.

Dadaki τι καλα που βρεθηκατε με το Αννιτακι δωστης πολλα φιλια της παραπονιαρας μας. Εσυ πως εισαι?

Παω για βαφη και κουρεμα γιατι μου ειπαν καλήτερα τωρα πριν τον θηλασμο να μην ειμαι και χαλια στο μαιαευτηριο.

Μορφω τι σαλτσα ειναι αυτη θελω κι εγω!

Ζεττακι μου πως πας ομορφια μου ολα καλα?

Φιλια σε ολες Σας αγαπω και σας σκεφτομαι!

Ας φυσηξω και μπεμπεδοσκονη να μας φερει γουρι. ΦΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥ!!!!:-)

Τελος δεν θελω εντασεις νομίζω τα ειπαμε ολα η περιοδος ειναι ακαταλληλη για να λεμε τετοια πραγματα ο καθε γιατρος εχει τις επιτυχιες του και τις αποτυχιες του ειναι ποιος ταιριαζει σε ποιον και οι γιατροι δεν ειναι θεοι, αρκει να προσπαθουν για το καλήτερο και νομίζω αυτοι που εχουμε επιλεξει το προσπαθούν.!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλημερα! Σημερα ειναι μια νεα πιο αισιοδοξη μερα! ευχομαι Αννιτακι μου να εχουμε δυο γερα εμβρυακια γλυκεια μου!

Αναστασια μου μπραβο ετσι σε θελω δυνατη και αισιοδοξη κι ολα θα πανε καλα.

Ειρηνουλα μου γλυκεια σε σκεφτομαι και ηθελα πολυ να σε στηριξω, ομως ξερω ποσο δυνατη εισαι και θα τα καταφερεις συντομα.

Πηνελοπη μου στο Ιασω hotel γενναω την Τριτη το πρωι 5:30 θα παω για προεγχειρητικο ελεγχο και 7:30 θα ερθει ο γιατρος το αργοτερο ως της 9:00 θα εχω γεννησει πρωτα ο θεος αν ολα πανε καλα. Μια εχω αγχος μια προσπαθω να μην το σκεφτομαι γενικα νιωθω λίγο περιεργα αλλα ειμαι αισιοδοξη καθοτι διδυμος στο ζωδιο χιχι, χαιρομαι πολυ που η γυναικα φαινεται οκ και πιο πολυ που εχεις φτασει σε αυτη την εβδομαδα και που θα ξεπερασεις και την 34η οπως σου ειχα πει.

Dadaki τι καλα που βρεθηκατε με το Αννιτακι δωστης πολλα φιλια της παραπονιαρας μας. Εσυ πως εισαι?

Παω για βαφη και κουρεμα γιατι μου ειπαν καλήτερα τωρα πριν τον θηλασμο να μην ειμαι και χαλια στο μαιαευτηριο.

Μορφω τι σαλτσα ειναι αυτη θελω κι εγω!

Ζεττακι μου πως πας ομορφια μου ολα καλα?

Φιλια σε ολες Σας αγαπω και σας σκεφτομαι!

Ας φυσηξω και μπεμπεδοσκονη να μας φερει γουρι. ΦΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥ!!!!:-)

Τελος δεν θελω εντασεις νομίζω τα ειπαμε ολα η περιοδος ειναι ακαταλληλη για να λεμε τετοια πραγματα ο καθε γιατρος εχει τις επιτυχιες του και τις αποτυχιες του ειναι ποιος ταιριαζει σε ποιον και οι γιατροι δεν ειναι θεοι, αρκει να προσπαθουν για το καλήτερο και νομίζω αυτοι που εχουμε επιλεξει το προσπαθούν.!

καλημέρα Λαμπρινούλα, όλα καλά κοριτσάκι μου.

αντε με το καλό η βαφή και το κούρεμα καλά θα είσαι κουκλαρα στη γέννα.

url]

Ζεττακι μου ας γεννησω να πανε ολα καλα και το μαλλι το κανω ετσι να ξεχαστω λιγακι, η πρωτη μερα θα ειναι δύσκολη ορους καθετήρες θηλασμος αυτα βαριεμαι αλλα ευτυχως δεν ποναει καθολου απο οτι θυμαμαι.

Φιλια πολλα χαιρομαι που ολα πανε καλα και σε σενα!:-) Παω

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Ζεττακι μου ας γεννησω να πανε ολα καλα και το μαλλι το κανω ετσι να ξεχαστω λιγακι, η πρωτη μερα θα ειναι δύσκολη ορους καθετήρες θηλασμος αυτα βαριεμαι αλλα ευτυχως δεν ποναει καθολου απο οτι θυμαμαι.

κοριτσάρα μου, όλα καλά θα πάνε και θα κάνεις έναν αντρακλα ... να μετα συγχωρήσεως ... τώρα για πόνους δεν ξέρω αλλά εύχομαι με έναν πόνο κοριτσάκι μου.

ε και τα υπόλοιπα θα τα ξαναθυμηθείς ... ;)

url]

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!;);)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΤΑ 2...!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2...!!!!!!!!!!!:D:D:D

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Mpravo re Annitakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ade didymakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa erxodaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!!!!

ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ε.?? ΚΑΝΟΝΙΣΕ...!!!!:P:p:p

Mpravo re Annitakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ade didymakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa erxodaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΟΡΦΟΝΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!;););)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kalhmera Anitaki !!!!!

Mpravooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!

Proxorameeeeeeeeeeeeee, einai dinata ta emvriakia sou !!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

κοριτσάρα μου, όλα καλά θα πάνε και θα κάνεις έναν αντρακλα ... να μετα συγχωρήσεως ... τώρα για πόνους δεν ξέρω αλλά εύχομαι με έναν πόνο κοριτσάκι μου.

ε και τα υπόλοιπα θα τα ξαναθυμηθείς ... ;)

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Καλημέρα Λαμπρινή με το καλό το μπεμπέ σου...με ένα πόνο σου εύχομαι...

Ζεττάκι...πέτα το ρημάδι και πάρε άλλο...

Πάω να δουλέψω τα λέμε μετά...

Kalhmeraaaa koukles !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...