Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

σίγουρα;αν θέλεις κάτι πεσ μου...θα είμαι λίγο ακόμα εδω..;)

Καλά εσυ δεν κοιμάσαι ποτέ?

Εγώ αύριο θα κοπανιεμαι στα ντουβαρια

Πάντως ναι σίγουρα είμαι οκ. Λίγο προβληματισμενη αλλά καλά.

Πανε να ξεκουραστεις. Όλα καλά διάβασα με τα ράμματα σε σημείο που τα θες πίσω ε? άντε παει και αυτο

url]

Διαφημίσεις

Καλά εσυ δεν κοιμάσαι ποτέ?

Εγώ αύριο θα κοπανιεμαι στα ντουβαρια

Πάντως ναι σίγουρα είμαι οκ. Λίγο προβληματισμενη αλλά καλά.

Πανε να ξεκουραστεις. Όλα καλά διάβασα με τα ράμματα σε σημείο που τα θες πίσω ε? άντε παει και αυτο

γιατί είσαι προβληματισμένη...θέλεις να το συζητήσουμε;

γιατί είσαι προβληματισμένη...θέλεις να το συζητήσουμε;

Δε σε βλέπω να ψήνεται για ύπνο...

Με το όλο σημερινό θέμα αλλά δεν είναι της παρούσης... Και δεν υπάρχει και λόγος να ξανανοιξει το θέμα...

Μορφακι επειδή με αυτό το κινητό δεν πρόκειται να κοιμηθεις είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση κλεινω.

Θα τα πούμε αύριο.

Καλό ξημέρωμα και... Όνειρα γλυκά και απονηρευτα

url]

Δε σε βλέπω να ψήνεται για ύπνο...

Με το όλο σημερινό θέμα αλλά δεν είναι της παρούσης... Και δεν υπάρχει και λόγος να ξανανοιξει το θέμα...

Μορφακι επειδή με αυτό το κινητό δεν πρόκειται να κοιμηθεις είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση κλεινω.

Θα τα πούμε αύριο.

Καλό ξημέρωμα και... Όνειρα γλυκά και απονηρευτα

αν θέλεις είμαι εδώ...αν όχι καληνύχτα...

αν θέλεις είμαι εδώ...αν όχι καληνύχτα...

Κοριτσάκι ευχαριστώ αν έμπαινα από το pc θα καθομουνα αλλά με αυτή τη μπαχατελα σπάνε τα νεύρα μου.

ΕΣΥ όμως γτ δεν πας για ύπνο? έχεις κάτι?

url]

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι ευχαριστώ αν έμπαινα από το pc θα καθομουνα αλλά με αυτή τη μπαχατελα σπάνε τα νεύρα μου.

ΕΣΥ όμως γτ δεν πας για ύπνο? έχεις κάτι?

ουυυυυυυυυυ...πολλά...:lol::lol:...τίποτα δεν έχω...αυπνίες...είμαι ξεκούραστη..

πάνε στο pc.....

Έχω πρόβλημα απο το πρωί δεν με αφήνει το antivirus το προγράμματα δλδ που ελέγχει τους υιους να μπω στη σελίδα του καφέ μου το βγάζει κακόβουλη σελίδα.... Μλκιες δλδ και εκεί... Και άντε να το διόρθωσω το βλαμμενο

url]

Έχω πρόβλημα απο το πρωί δεν με αφήνει το antivirus το προγράμματα δλδ που ελέγχει τους υιους να μπω στη σελίδα του καφέ μου το βγάζει κακόβουλη σελίδα.... Μλκιες δλδ και εκεί... Και άντε να το διόρθωσω το βλαμμενο

μήπως έληξε;

μήπως έληξε;

Καλα θα ηταν αν είχε λήξει δεν θα με ζαλιζε αλλα το βλαμμενο όλο κάτι βρίσκει και μου τη δίνει... Θα το απεγκαταστησω μου φαίνεται αλλα ποιος ακούει την κολόνα μετά...

Αύριο μαρη δεν δουλεύεις?

url]

Διαφημίσεις

Καλα θα ηταν αν είχε λήξει δεν θα με ζαλιζε αλλα το βλαμμενο όλο κάτι βρίσκει και μου τη δίνει... Θα το απεγκαταστησω μου φαίνεται αλλα ποιος ακούει την κολόνα μετά...

Αύριο μαρη δεν δουλεύεις?

δεν δουλεύω ακόμα...την δευτέρα θα πάω...:-(:-(

πήγα για δουλειά δικιά μας..όχι του μαγαζιού..

Α είπα και εγώ τι σάλτσα ... Πίτσα θα κάνουν...

Μορφακι τώρα πάω να την πεσω σαν να ήρθε ο μορφεας.

Καληνύχτα τα λέμε αύριο και άντε κοιτα να την πέσεις και εσυ σε λίγο θα λαλησουν τα κοκορια

url]

Α είπα και εγώ τι σάλτσα ... Πίτσα θα κάνουν...

Μορφακι τώρα πάω να την πεσω σαν να ήρθε ο μορφεας.

Καληνύχτα τα λέμε αύριο και άντε κοιτά να την πέσεις και εσυ σε λίγο θα λαλησουν τα κοκορια

καληνύχτα...τι καληνύχτα δλδ...καλημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...