Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εκτος κι αν πεσεις σε γνωστο πχ:wink:

Και σε γνωστό να πέσω(γιατί το έχω σκεφτεί και αυτό)εμένα δεν με νοιάζει να ξέρει ότι έχω θέμα υπογονιμότητας ή ότι απέβαλα ή ότι είχα θέματα με την πεθερά μου.Αφού τέτοια λέμε εδώ.

Συμφωνώ και πάλι.Αυτά που λέω εδώ θα τα έλεγα και αλλού.Τώρα άλλα πράγματα είτε θα τα πω από κοντά με τα κορίτσια ή από το τηλέφωνο.Θέλω να πω πως η θεματολογία δεν είναι τίποτα τρομερό.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Πχ εμενα με λενε Μαριτσα.Εχω μια πεθερα που δεν την αντεχω αλλα κανω τη παπια.Με τον αντρα μου τα παμε χαλια και τη νυφη μου θιελω να την τσουρομαδισω.Καθομαι ωραια και καλα και τα γραφω εδω.Μαριτσα κιολας.Απο τη Κρητη στην ταδε πολη τοσο χρονων το γιο μου τον λενε δημητρακη και ειναι 5 χρονων.Δουλευω σε πολυκαταστημα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.Ε ρε συ θελει πολυ να καταλαβεις αν ειναι η Μαριτσα η γυναικα του ξαδερφου σου;χαχχαχαχ Παει η Μαριτσα χαντακωθηκε.Τσουρομαδιθηκε με η νυφη τους αποκληρωσε η πεθερα και με τον αντρα της μαλωνει καθε βραδυ.Αυτα τα λιγα χαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

το φορουμ δεν ειναι κλειστο...οποιος θελει μπαινει και βλεπει.Και στη τελικη ακομα κι αν τα στελνεις με πμ να ξερεις οτι ο διαχειριστης εχει δικαιωμα να τα δει...

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????:confused::confused::confused:

ΦΟΒΑΜΑΙ....ΔΗΛΑΔΗ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ.???8-)8-):cool:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Μη ξαναπουλησεις μαιμουδες τσαντες απο εδω μεσω πμ χαχαχααχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Και σε γνωστό να πέσω(γιατί το έχω σκεφτεί και αυτό)εμένα δεν με νοιάζει να ξέρει ότι έχω θέμα υπογονιμότητας ή ότι απέβαλα ή ότι είχα θέματα με την πεθερά μου.Αφού τέτοια λέμε εδώ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ....ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Αλλο αυτο.Αν δε σε νοιαζει.Εγω δεν εχω πει σε κανεναν τιποτα και ουτε προκειται.Οπως δεν θα ελεγα ποτε σε οποιοδηποτε περαστικο στο δρομο τα προσωπικα μου δεν τα λεω κι εδω επωνυμα για τον ιδιο λογο.Το φορουμ ειναι ανοιχτο σε ολους.Μελη και μη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Πχ εμενα με λενε Μαριτσα.Εχω μια πεθερα που δεν την αντεχω αλλα κανω τη παπια.Με τον αντρα μου τα παμε χαλια και τη νυφη μου θιελω να την τσουρομαδισω.Καθομαι ωραια και καλα και τα γραφω εδω.Μαριτσα κιολας.Απο τη Κρητη στην ταδε πολη τοσο χρονων το γιο μου τον λενε δημητρακη και ειναι 5 χρονων.Δουλευω σε πολυκαταστημα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.Ε ρε συ θελει πολυ να καταλαβεις αν ειναι η Μαριτσα η γυναικα του ξαδερφου σου;χαχχαχαχ Παει η Μαριτσα χαντακωθηκε.Τσουρομαδιθηκε με η νυφη τους αποκληρωσε η πεθερα και με τον αντρα της μαλωνει καθε βραδυ.Αυτα τα λιγα χαχαχαχ

Ναι ρε παιδί μου κατάλαβα τι εννοείς.Απλά λέω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να κρύψω.Τι θα δει δηλαδή για μένα όποιος μπει και καταφέρει να με ταυτοποιήσει???Ότι έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα και ότι είχα μια αποβολή.Χέστηκα ας το δει δεν έχω πρόβλημα.

Καλά είναι οι άλλες οι τρελές,αλλά είσαι και εσύ μια!!!

ΤΕΛΙΚΑ....ΜΑΡΙΤΣΑ ΣΕ ΛΕΝΕ..????:lol::lol::lol:

Καλά ρε κορίτσια η Ρίκα που εξαφανίστηκε???Της είπαμε με την Ανίτα να ορμήξει και πήγε αμέσως???:tongue::tongue::tongue:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ....ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ:lol::lol::lol:

Μη ξαναπουλησεις μαιμουδες τσαντες απο εδω μεσω πμ χαχαχααχ

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...