Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μα γιατί να θυμώσει μαζί σου,δεν έκανες τίποτα!!!!

Τέλεια πολύ χαίρομαι!!!!Για που λέτε κορίτσια?Έχετε κάτι που να σας βολεύει???Εγώ έχω και αυτοκίνητο,οπότε αν θέλει κάποια που δεν έχει και την βολεύω εγώ μπορούμε να πάμε μαζί.Εγώ μένω Αγ.Παρασκευή.

Έχετε καμιά καλή ιδέα????

Malon epeidi ekana mia lista gia sinadisi 14/4, ksero kai egw ...

Egw eimai Geraka konta eimaste.

christine29 tha ertheis ;;;

Labrini tha ertheis ;;;

mimitra tha ertheis ;;;

pink hat tha ertheis ;;;

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ θέλω πολύ.... αλλά το ξέρω πως και για τις 21 ίσως είναι δύσκολο... αφού 11 έχω μάθημα, άντε να πάω 12... θα μπορούν όμως οι τσουπίτσες να συναντηθούμε κατά τις 10 να σας ευχαριστηθώ κι εγώ λιγάκι????? ειδικά η αναστασούλα που έχει και δρόμο.....

Ti ora einai auto to party ;;;

Yv7Sp2.png

κι εγώ θέλω πολύ.... αλλά το ξέρω πως και για τις 21 ίσως είναι δύσκολο... αφού 11 έχω μάθημα, άντε να πάω 12... θα μπορούν όμως οι τσουπίτσες να συναντηθούμε κατά τις 10 να σας ευχαριστηθώ κι εγώ λιγάκι????? ειδικά η αναστασούλα που έχει και δρόμο.....

Εμένα ότι ώρα μου πείτε θα είμαι εκει...:P:p:p:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Φιλενάδες μου πραγματικά ελπίζω να σταματήσει αυτό το ανούσιο καυγαδάκι... Λυπάμαι να ειμαστε έτσι. Και δεν θέλω να στεναχωριέται καμιά! Ούτε το ΑΝΙΤΑΚΙ ούτε καμια άλλη κοπέλα. Καλή καρδιά βρε παιδιά, έχουμε πολύ πιο σημαντικά και σοβαρά πράγματα να μας βασανίζουν. Αντε να το αφήσουμε πίσω μας όλες και τέλος.

marathn καλωσόρισες στην παρέα μας! Μην ανησυχείς συνήθως είμαστε πιο ανεβασμένες. Τί να κάνουμε συμβαίνουν οι παρεξηγήσεις ανάμεσα σε φίλες! Πήρες και συ αντιβίωση για χλαμύδια??? Για stds πρέπει να παίρνουν και οι 2 θεραπεία.

ΛΙΝ μου όμορφη τί κάνεις γλυκιά μου?

Kale πάντα με κάνεις και γελάω! Να κάνεις δίαιτα να ξαναγίνεις κορμάρα!!! Εγώ σε φαντάζομαι Θεά! ;) ή περίμενε με να γεννήσω να κάνουμε μαζί! Αλήθεια εσύ τι ύψος έχεις?? Εγώ όπως και η pink είμαστε μινιον.

Εσύ dadaki καλά την έχεις με το 175!!! Με τόσο ύψος λίγα κιλάκια παραπάνω δε φαίνονται πολύ! Πέρα από την πλάκα όμως, εγώ είμαι πολύ υπέρ της γυμναστικής (δίαιτα δεν μπορώ να κάνω:?), πήγαινα γυμναστήριο τουλάχιστο 3 φορές τη βδομάδα και έκανα τα παντα, μηχανήματα, πιλατες, ζουμπα, body attack, trx, κυκλική ΠΆΝΤΑ κοιλιακούς και ραχιαίους. Δεν είναι ότι είμαι φανατική αλλά νους υγιής εν σώματι υγιή που έλεγαν και οι πρόγονοί μας! Και πιστέψετε με στις αρχές ΜΙΣΟΥΣΑ το γυμναστήριο, και πήγα και γράφτηκα ένα χρόνο για να αναγκάζομαι να πηγαίνω, από τότε μου έγινε τρόπος ζωής, το κορμί μου έφτιαξε αρκετά όπως και οι αντοχές μου!

Το φαί δεν το κόβω όμως! Βέβαια δεν είμαι πολύ γλυκατζού ούτε αναψυκτικά μου αρέσει να πίνω. Αμά λέω φαί ΦΑΙ! Χαχαχα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, δεν πρόλαβα να σου πω καλό βόλι ψες! Σου λέω προκαταβολικά για σήμερα!;)

Καλά να περάσετε ΒΟΡΕΙΕΣ!!!! Είπαμε να βγάλετε φωτο!

χχχχχχχχ

christine μου γλυκο καλα ειμαι, αναμενω τα αποτελεσμα

εσυ καλα εισαι? τι κανουν τα αγορακια σου? ειναι καλα παιδακια στην κοιλιτσα της μανουλας τους!!!!

φιλακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Mono auto tha po kai den tha asxolitho alo, alithia ...

Mono i Anita tsantistike.

Kamia apo emas den eipe kouventa pou tha vrethei i Anita me tin Labrini prin apo emas ...

Ti na pw ....

Μα τι είναι αυτά τα πράγματα!!!!Παίζει κανέναν ρόλο ποιά θα συνατηθεί με ποιά πρώτη????Εγώ νόμιζα πως τόσο καιρό κάνει πλάκα η Ανίτα.Δεν είχα καταλάβει ότι το είχε πάρει τόσο σοβαρά.Άλλωστε και η Αναστασία με τη Δήμητρα έχουν συναντηθεί και αφού μπορούσαν καλά έκαναν!!!!!Παιδιά είμαστε????Το θέμα είναι να καταφέρουμε να συντονίσουμε όλες τις δουλειές μας και τα προγράμματά μας για να τα πούμε.Είμαστε πολλές και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο!!!

Διαφημίσεις

Ti ora einai auto to party ;;;

Πράγματι και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω!!!Βέβαια ίσως να θέλει να ετοιμαστεί το πρωί,ώστε να είναι μια Θεά στο πάρτυ!!!!

Θεά είσαι έτσι κι αλλιώς,έλα στην συνάντησηηηηηηη!!!!!!

christine μου γλυκο καλα ειμαι, αναμενω τα αποτελεσμα

εσυ καλα εισαι? τι κανουν τα αγορακια σου? ειναι καλα παιδακια στην κοιλιτσα της μανουλας τους!!!!

φιλακια

Γλυκιά μου καλά αποτελέσματα!!!!Να μας ενημερώνεις ναι?

Πράγματι και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω!!!Βέβαια ίσως να θέλει να ετοιμαστεί το πρωί,ώστε να είναι μια Θεά στο πάρτυ!!!!

Θεά είσαι έτσι κι αλλιώς,έλα στην συνάντησηηηηηηη!!!!!!

Pes ta vre roubies !!!!

Ante kale ela gia mia ora !!!!!! Pou menis ;;;

Yv7Sp2.png

Εμένα ότι ώρα μου πείτε θα είμαι εκει...:P:p:p:p

Μπράβο κοπελάρα μου έτσι σε θέλω!!!!Θα την κανονίσουμε και αυτήν την συνάντηση οπωσδήποτε!!!Θέλω πολύ να σε γνωρίσω και εσένα!!!!

Μα τι είναι αυτά τα πράγματα!!!!Παίζει κανέναν ρόλο ποιά θα συνατηθεί με ποιά πρώτη????Εγώ νόμιζα πως τόσο καιρό κάνει πλάκα η Ανίτα.Δεν είχα καταλάβει ότι το είχε πάρει τόσο σοβαρά.Άλλωστε και η Αναστασία με τη Δήμητρα έχουν συναντηθεί και αφού μπορούσαν καλά έκαναν!!!!!Παιδιά είμαστε????Το θέμα είναι να καταφέρουμε να συντονίσουμε όλες τις δουλειές μας και τα προγράμματά μας για να τα πούμε.Είμαστε πολλές και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο!!!

Kai egw nomiza oti kanei plaka ala malon oxi ...

San pedi ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Christine1012 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εύχομαι με το καλό να γεννηθούν τα παιδάκια σου-το διπλό θαυματάκι σου!!!

Αντιβίωση πήρα και εγώ κοριτσάκι την γνωστή vibramycin και κολπικά υπόθετα αλλά μόνο για 12 μέρες. O άντρας μου πήρε για 16 μέρες vibramycin + rulid 300mg. Συγγνώμη ρε κορίτσια δεν τα έγραψα αναλυτικά για να μην σας κουράζω. Τα χλαμύδια τα ανακαλυψαμε με μοριακή εξέταση του σπέρματος, εγώ ήμουν καθαρή. Τις εξετάσεις τις κάναμε στο locus medicus με τον Τσιλ.... Εκανα και ορμονικές -επειδή στα φάρμακα της εξωσωματικής δεν ανταποκρίθηκα ως έπρεπε. Έκανα μόνο 3 ωάρια -τα 2 άριστα.Επίσης επειδή η μαμά και η γιαγιά μου τελείωσαν με το θέμα της περιόδου στα 44, αλλά είμαι εντάξει για την ηλικία μου-37 στα 38 τον ιούνιο. Ωστόσο αγχώνομαι και φοβάμαι. Θα δούμε τί θα μας πεί ο Τσιλι..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...!!!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...!!!!!!!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ....ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ..!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον σε μενα παει αυτο. Ναι απο εγωισμο δεν μπηκα να σε νταντεψω οχι επειδη εχω μικρο παιδακι με πυρετο και βηχα.

kOZcp3.png

Christine1012 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εύχομαι με το καλό να γεννηθούν τα παιδάκια σου-το διπλό θαυματάκι σου!!!

Αντιβίωση πήρα και εγώ κοριτσάκι την γνωστή vibramycin και κολπικά υπόθετα αλλά μόνο για 12 μέρες. O άντρας μου πήρε για 16 μέρες vibramycin + rulid 300mg. Συγγνώμη ρε κορίτσια δεν τα έγραψα αναλυτικά για να μην σας κουράζω. Τα χλαμύδια τα ανακαλυψαμε με μοριακή εξέταση του σπέρματος, εγώ ήμουν καθαρή. Τις εξετάσεις τις κάναμε στο locus medicus με τον Τσιλ.... Εκανα και ορμονικές -επειδή στα φάρμακα της εξωσωματικής δεν ανταποκρίθηκα ως έπρεπε. Έκανα μόνο 3 ωάρια -τα 2 άριστα.Επίσης επειδή η μαμά και η γιαγιά μου τελείωσαν με το θέμα της περιόδου στα 44, αλλά είμαι εντάξει για την ηλικία μου-37 στα 38 τον ιούνιο. Ωστόσο αγχώνομαι και φοβάμαι. Θα δούμε τί θα μας πεί ο Τσιλι..

Tha ertheis kai esu stis 14/4 stis 11:00 ;;;

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...