Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυτό δεν έιχαμε ακούσει, το ακούσαμε....

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τόσο καιρό μας πρήζει με τα μπλιαχ της και τώρα τα γυρνάει!!!

Πές μας ρε Μορφάκι από την αρχή ότι είσαι μπλιαχ.Τι μας παραμυθιάζεις τόσο καιρό!!!!

Διαφημίσεις

αυτο λεω κι εγω.Οταν ειναι θα συναντηθουμε.Δεν τρεχει και τπτ που δεν θα ρθω.Αλλωστε Μορφατ γτ δεν ειναι σωστο;Οπως δεν με εχουν δει εκεινες ουτε κι εγω τις εχω δει.Δεν εχω και φμπ για να τις δω:tongue: Αληθεια ρε κοριτσια λετε εδω τα ονοματα σας ελυθερα κλπ.Θα βαζατε ποτε τη φωτο σας φατσα φορα εδω;Απο περιεργεια ρωταω

Όνομα είπα μετά από πολύ καιρό και αυτό επειδή ένιωσα πολύ άνετα με τα κορίτσια.Δεν το είχα σκοπό.Φωτό σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα.Εγώ δεν έχω φατσοβιβλίο θα έβαζα φωτό εδώ???

αυτο λεω κι εγω.Οταν ειναι θα συναντηθουμε.Δεν τρεχει και τπτ που δεν θα ρθω.Αλλωστε Μορφατ γτ δεν ειναι σωστο;Οπως δεν με εχουν δει εκεινες ουτε κι εγω τις εχω δει.Δεν εχω και φμπ για να τις δω:tongue: Αληθεια ρε κοριτσια λετε εδω τα ονοματα σας ελυθερα κλπ.Θα βαζατε ποτε τη φωτο σας φατσα φορα εδω;Απο περιεργεια ρωταω

ανίτα είδες που σοβάρεψε;χαχαχα...πολύ με αρέσει....

Τόσο καιρό μας πρήζει με τα μπλιαχ της και τώρα τα γυρνάει!!!

Πές μας ρε Μορφάκι από την αρχή ότι είσαι μπλιαχ.Τι μας παραμυθιάζεις τόσο καιρό!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ΑΝΕΤΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...!!!!!:D:D

δεν είναι σωστό...να σε καλούνε τα κορίτσια για καφέ και να μην πηγαίνεις...δεν είναι σωστό..:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΑΚΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΑΝΕΤΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...!!!!!:D:D

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΑΚΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τώρα στάνταρ θα φύγει...:tongue::tongue::lol::lol::lol:

Όνομα είπα μετά από πολύ καιρό και αυτό επειδή ένιωσα πολύ άνετα με τα κορίτσια.Δεν το είχα σκοπό.Φωτό σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα.Εγώ δεν έχω φατσοβιβλίο θα έβαζα φωτό εδώ???

Εγω με τα κοριτσια ανετα νιωθω αλλα το ονομα μου δεν νιωθω καλα να αναφερεται στο νετ.Ειδικα σε τοσο πολυσυχναστα φορουμς...Εμενα μου εκανε εντυπωση που ολες τοσο χαλαρα δινετε τα στοιχεια σας(καλα δεν δινετε και τη πιστωτικη σας βεβαια...)Την φωτο για ποιο λογο δεν θα την εβαζες;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

περίμενε σε λίγο θα σοβαρέψει...:lol::lol::lol:
ανίτα είδες που σοβάρεψε;χαχαχα...πολύ με αρέσει....

ΧΑΧΑΧΑ...ΡΕ ΜΟΡΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΠΛΕΟΝ...ΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...