Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ουτε κι εγω.Και παιζει και να παρεξηγηθω κι εγω γι αυτα που ειπα...:roll:

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΧΑΖΑ....!!!!!!!!!:D:D;);)

μην φεύγεις τώρα αρχίζουν τα ωραία...σε λίγο θα φύγει η ροζαλίντα....:tongue::lol::lol:

ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣ Ε.????:D:D

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ....ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ..???;););)

Δε μου αρεσει να λέω ψέματα, οι προσπάθειες πια δεν είναι τόσο έντονες...Λίγο ο μικρός, λίγο τα προβλήματα και τα τρεχάματα, μας έχει καταβάλλει η κούραση, αλλά κάνουμε το κατα δύναμην...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ανιτάκι μου καλώς ήρθες στην Νυχτεριδούπολη,όπου το Μορφάκι και η ροζαλίντα κάνουν σόου κάθε βράδυ και εμείς γελάμε!!!!Πάρε πασατέμπο και κάτσε μαζί μας!!!
εγω θελω ποπ κορν παρακαλω με πολυ βουτυρο:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Δε μου αρεσει να λέω ψέματα, οι προσπάθειες πια δεν είναι τόσο έντονες...Λίγο ο μικρός, λίγο τα προβλήματα και τα τρεχάματα, μας έχει καταβάλλει η κούραση, αλλά κάνουμε το κατα δύναμην...

Ασε το μικρό και πιάσε τον μεγάλο!!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Ανιτάκι μου καλώς ήρθες στην Νυχτεριδούπολη,όπου το Μορφάκι και η ροζαλίντα κάνουν σόου κάθε βράδυ και εμείς γελάμε!!!!Πάρε πασατέμπο και κάτσε μαζί μας!!!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΧΑΧΑΧΑ:P:p

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....ΓΙ΄ΑΥΤΟ....ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟΟΟΟΟ...!!!!!!!:D:D:D:D

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Σιγά μην μας λείψεις.Μια χαρά περνάμε και χωρίς εσένα!!!

αυτο λεω κι εγω.Οταν ειναι θα συναντηθουμε.Δεν τρεχει και τπτ που δεν θα ρθω.Αλλωστε Μορφατ γτ δεν ειναι σωστο;Οπως δεν με εχουν δει εκεινες ουτε κι εγω τις εχω δει.Δεν εχω και φμπ για να τις δω:tongue: Αληθεια ρε κοριτσια λετε εδω τα ονοματα σας ελυθερα κλπ.Θα βαζατε ποτε τη φωτο σας φατσα φορα εδω;Απο περιεργεια ρωταω

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καποια στιγμη θα παω.Γιατι αν δεν παω εγω δεν θα περασουν καλα;

δεν είναι σωστό...να σε καλούνε τα κορίτσια για καφέ και να μην πηγαίνεις...δεν είναι σωστό..:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...