Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ....!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΕΔΩ...ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.!!!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.!!!!!

Μπράβο ρε Ανιτάκι.Πες και εσύ καμία κουβέντα.Η κάθε μια έχει τη γνώμη της και είναι σεβαστή.

Διαφημίσεις

Αυτά κοπέλα μου συμβαίνουν σε μια μέρα με τέτοια ένταση όπως η σημερινή.Είναι λογικό.Δεν σου έχει τύχει δηλαδή με τον άντρα σου ή με την οικογένειά σου???Όταν φορτιζόμαστε συναισθηματικά συμβαίνουν διάφορα.Γιατί να είσαι υπευθυνη για κάτι???Γιατί να είναι κάποιος άλλος???

Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα που ελπίζουμε όλες να είναι πιο τυχερή και πιο όμορφη για το παρεάκι μας!!!

αγαπη εννοειται οτι συμβαινουνε σε ολες τις οικογενειες....

απλα δεν καταλαβα γιατι πηρε τοση μεγαλη διασταση αυτο....

ειπα απλα την αποψη μου.... ολες δεν εχουμε το δικαιωμα αυτο??

δεν το παιρνω προσωπικα αλλα νιωθω ασχημα... μια κουβεντα ειπα και πεσανε να με φανε... ελεος...

σορρυ αλλα τωρα επειδη στεναχωρηθηκα πολυ και δεν νιωθω καλα θα σας αφησω

καληνυχτα

φιλια σε ολες

Ανιτα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ

Καληνύχτα ρε Νατασάκι και προσπάθησε να το δεις πιο χαλαρά αυρίο...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

αγαπη εννοειται οτι συμβαινουνε σε ολες τις οικογενειες....

απλα δεν καταλαβα γιατι πηρε τοση μεγαλη διασταση αυτο....

ειπα απλα την αποψη μου.... ολες δεν εχουμε το δικαιωμα αυτο??

ναστάζια;θέλεις να πούμε κάτι άλλο;...έλα να πιάσουμε την ροζαλίντα..

δεν το παιρνω προσωπικα αλλα νιωθω ασχημα... μια κουβεντα ειπα και πεσανε να με φανε... ελεος...

καληνυχτα

φιλια σε ολες

Καληνυχτα Νασταζια!:)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ..!!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ..!!!!

Αυριο τα σπουδαία λοιπόν...Ούτε σε εσένα απάντησα εεε??? Ευχαριστώ πολύ πολύ, μακάρι το έξτρα δωμάτιο που έχουμε πια να νιώσει μοναξιές και να μας φέρει ένα μωράκι ακόμα να το γεμίζουμε....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα

φιλια σε ολες

ΜΑΡΗ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ...ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕ..!!!!!

ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ...ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ....ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΕΛΗΞΕ ΤΩΡΑ....!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ...:-(:-(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ναστάζια;θέλεις να πούμε κάτι άλλο;...έλα να πιάσουμε την ροζαλίντα..

Αι μωρη μυξιαρα!!!Ποιος ξερει τι μικροβιο μεταφερεις αυτες τις μερες.Φανταζομαι μυξες που θα επεφταν πανω στο γιατρο.Αηδια!Μπλιαχ!Καλα που δεν μενουμε κοντα!:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι οκ αλλα ολες εχουμε τα δικα μας προβληματα που δεν εχουν να κανουν με την υπογονιμοτητα.Δεν πηγα να συγκρινω κατι.Σ αυτο το θεμα που απο οτι καταλαβα εκει πηγαινε το τυχερη ειναι ολα καλα πλεον στη ζωη της.Οκ εχει αγωνια ακομα αλλα σιγουρα καλα πανε:)

Τωρα αν παμε να συγκρινουμε ολες τα προβληματα μας ποια εχει το μεγαλυτερο ή το χειροτερο το θεωρω τουλαχιστον χαζο:roll:

Δεν είπα καλέ ότι σύγκρινες κάτι.Το ίδιο πράγμα λέμε.Το θέμα είναι ότι όταν τα πράγματα είναι φορτισμένα λέγονται διάφορα και είναι λογικό να δημιουργούνται θέματα.Τέλος πάντων επειδή ούτε η Πηνελόπη ούτε η Νατάσα είναι εδώ τώρα δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια.

ΜΑΡΗ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ...ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕ..!!!!!

ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ...ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ....ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΕΛΗΞΕ ΤΩΡΑ....!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ...:-(:-(

ωραια αντι να σε στηριξω εγω τωρα με στηριζεις εσυ... τι να πω... δεν λεω τιποτα αλλο... φευγω...

κοιτα να κοιμηθεις λιγο γιατι ταλαιπωρηθηκες σημερα....

να δεις που θα πανε καλα... εγω ειμαι αισιοδοξη για σενα... φιλακια:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...