Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιατι να μην ξαναμπεις;;;:confused:

Ασχετα τωρα με το πως πηρε οτι ειπες δεν καταλαβαινω γτ να θεωρει τον εαυτο της ατυχο...Ακομα κι αν περασε πολλα το παιδακι το εχει κοντα της.Σε λιγο θα εχει κι αλλα δυο ολα ειναι καλα οποτε...Τελοσπαντων ας μην το συνεχιζουμε αλλο...

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης.

Η κάθε μια από εμάς έχει τα δικά της προβλήματα να αντιμετωπίσει που μερικές φορές δεν έχουν να κάνουν μόνο με υπογονιμότητα.Εδώ δεν είμαστε για να συγκρίνουμε τα προβλήματά μας,αλλά για να στηρίζουμε η μια την άλλη.

Διαφημίσεις

δεν ειπα αυτο Ναντιακι μου.... αλλα συζητωντας τα ιδια και τα ιδια νιωθω οτι εγω το προκαλεσα ολο αυτο και απλα στεναχωριεμαι...

ενταξει τωρα δεν νιωθω ωραια....

θέλετε να το τελειώσουμε εδώ;ελάτε να πούμε καμιά μαλακεία...άντε κορίτσια...;)

ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΝΟ....ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ...

Και ποιος θα είχε ύπνο τέτοια μέρα...Μακάρι αύριο να είναι τα πιο ευχάριστα νέα που θα ακούσεις και να έχει δίκιο το ένστικτό σου και η πίστη σου...

cOiVp2.png

Νατασάκι ποιος είπε ότι θέλουμε τον έναν και όχι τον άλλον...

Μη το παίρνεις προσωπικά το θέμα....

δεν το παιρνω προσωπικα αλλα νιωθω ασχημα... μια κουβεντα ειπα και πεσανε να με φανε... ελεος...

σορρυ αλλα τωρα επειδη στεναχωρηθηκα πολυ και δεν νιωθω καλα θα σας αφησω

καληνυχτα

φιλια σε ολες

Ανιτα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ

θα πω κατι τελευταιο... οταν ειπα οτι ειναι τυχερη εννουσα τις εξω αποκλειστικα.... και τιποτα αλλο...(και στο παρελθον εχει τυχει να την πει τυχερη ως προς το κομματι αυτο καποια κοπελα αλλα δεν ειχε αντιδρασει ετσι)

ουτως ή αλλως ο καθενας εχει τον Γολγοθα εδω μεσα ειτε το εχει αναφερει ειτε οχι....

αν σας λειπει τοσο πολυ και ειμαι εγω η υπευθυνη γι αυτο μπορειτε να της το πειτε προσωπικα να επιστρεψει και αν πιστευετε οτι ολο αυτο το προκαλεσα εγω επισης μπορειτε να μου το πειτε ευθεως και να μην ξαναμπω....

απλα τα πραγματα....

ξεκαθαριζω την θεση μου γι ακομα μια φορα.... δεν παρεξηγουμε

ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ....!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΕΔΩ...ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.!!!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

δεν το παιρνω προσωπικα αλλα νιωθω ασχημα... μια κουβεντα ειπα και πεσανε να με φανε... ελεος...

καληνυχτα

φιλια σε ολες

κάνεις χαζομάρα τώρα να το ξέρεις...

Διαφημίσεις

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης.

Η κάθε μια από εμάς έχει τα δικά της προβλήματα να αντιμετωπίσει που μερικές φορές δεν έχουν να κάνουν μόνο με υπογονιμότητα.Εδώ δεν είμαστε για να συγκρίνουμε τα προβλήματά μας,αλλά για να στηρίζουμε η μια την άλλη.

Ναι οκ αλλα ολες εχουμε τα δικα μας προβληματα που δεν εχουν να κανουν με την υπογονιμοτητα.Δεν πηγα να συγκρινω κατι.Σ αυτο το θεμα που απο οτι καταλαβα εκει πηγαινε το τυχερη ειναι ολα καλα πλεον στη ζωη της.Οκ εχει αγωνια ακομα αλλα σιγουρα καλα πανε:)

Τωρα αν παμε να συγκρινουμε ολες τα προβληματα μας ποια εχει το μεγαλυτερο ή το χειροτερο το θεωρω τουλαχιστον χαζο:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

δεν ειπα αυτο Ναντιακι μου.... αλλα συζητωντας τα ιδια και τα ιδια νιωθω οτι εγω το προκαλεσα ολο αυτο και απλα στεναχωριεμαι...

ενταξει τωρα δεν νιωθω ωραια....

Αυτά κοπέλα μου συμβαίνουν σε μια μέρα με τέτοια ένταση όπως η σημερινή.Είναι λογικό.Δεν σου έχει τύχει δηλαδή με τον άντρα σου ή με την οικογένειά σου???Όταν φορτιζόμαστε συναισθηματικά συμβαίνουν διάφορα.Γιατί να είσαι υπευθυνη για κάτι???Γιατί να είναι κάποιος άλλος???

Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα που ελπίζουμε όλες να είναι πιο τυχερή και πιο όμορφη για το παρεάκι μας!!!

καληνυχτα

φιλια σε ολες

Καληνύχτα Νατασούλα μου.Να μην στεναχωριέσαι.

τι κανεις Ανιτακι?? πως εισαι??? να εισαι αισιοδοξη και να ελπιζεις... καλα κανεις.... ετσι πρεπει:tongue:
ανιτάκι περίμενε να δούμε αύριο τι θα γίνει...μην αγχώνεσαι......;);)
Ανιτα καλησπερα!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα με τα εμβρυακια σου.Ποτε θα ξερεις;Αυριο;
Γειά σου Ανιτάκι μου.Να ξέρεις πως προσεύχομαι να είναι γερά τα αβγουλάκια σου και να γίνουν δύο γερά εμβρυάκια!!!Καλά κάνεις και είσαι ψύχραιμη!!!Μπράβο σου!!!
Έλα να κάνουμε παρέα.
καλως ήρθες στην νυχτεριδούπολη λοιπόν..:lol::lol:
Και ποιος θα είχε ύπνο τέτοια μέρα...Μακάρι αύριο να είναι τα πιο ευχάριστα νέα που θα ακούσεις και να έχει δίκιο το ένστικτό σου και η πίστη σου...

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ..!!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...