Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

θα πω κατι τελευταιο... οταν ειπα οτι ειναι τυχερη εννουσα τις εξω αποκλειστικα.... και τιποτα αλλο...(και στο παρελθον εχει τυχει να την πει τυχερη ως προς το κομματι αυτο καποια κοπελα αλλα δεν ειχε αντιδρασει ετσι)

ουτως ή αλλως ο καθενας εχει τον Γολγοθα εδω μεσα ειτε το εχει αναφερει ειτε οχι....

αν σας λειπει τοσο πολυ και ειμαι εγω η υπευθυνη γι αυτο μπορειτε να της το πειτε προσωπικα να επιστρεψει και αν πιστευετε οτι ολο αυτο το προκαλεσα εγω επισης μπορειτε να μου το πειτε ευθεως και να μην ξαναμπω....

απλα τα πραγματα....

ξεκαθαριζω την θεση μου γι ακομα μια φορα.... δεν παρεξηγουμε

συγνώμη αλλά λες μαλακίες.....όλες πρέπει να είμαστε εδω...τέλος δεν θα δώσουμε άλλη συνέχεια...ίσως λάθος κατάλαβα...δεν ρίχνω ευθύνη σε καμιά μας...εντάξει;

Διαφημίσεις

KALHSPERA OMORFOYLES MOY..!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ...

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ...ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ...ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΑ" ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ....ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ...

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ..!!!

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ, ΕΙΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΥΡΕΣ"....

ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΩΑΡΙΑΚΙΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....

τι κανεις Ανιτακι?? πως εισαι??? να εισαι αισιοδοξη και να ελπιζεις... καλα κανεις.... ετσι πρεπει:tongue:

θα πω κατι τελευταιο... οταν ειπα οτι ειναι τυχερη εννουσα τις εξω αποκλειστικα.... και τιποτα αλλο...(και στο παρελθον εχει τυχει να την πει τυχερη ως προς το κομματι αυτο καποια κοπελα αλλα δεν ειχε αντιδρασει ετσι)

ουτως ή αλλως ο καθενας εχει τον Γολγοθα εδω μεσα ειτε το εχει αναφερει ειτε οχι....

αν σας λειπει τοσο πολυ και ειμαι εγω η υπευθυνη γι αυτο μπορειτε να της το πειτε προσωπικα να επιστρεψει και αν πιστευετε οτι ολο αυτο το προκαλεσα εγω επισης μπορειτε να μου το πειτε ευθεως και να μην ξαναμπω....

απλα τα πραγματα....

Γιατι να μην ξαναμπεις;;;:confused:

Ασχετα τωρα με το πως πηρε οτι ειπες δεν καταλαβαινω γτ να θεωρει τον εαυτο της ατυχο...Ακομα κι αν περασε πολλα το παιδακι το εχει κοντα της.Σε λιγο θα εχει κι αλλα δυο ολα ειναι καλα οποτε...Τελοσπαντων ας μην το συνεχιζουμε αλλο...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

συγνώμη αλλά λες μαλακίες.....όλες πρέπει να είμαστε εδω...τέλος δεν θα δώσουμε άλλη συνέχεια...ίσως λάθος κατάλαβα...δεν ρίχνω ευθύνη σε καμιά μας...εντάξει;

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια:D

ας το αφησουμε εδω.... μια κουβεντα ειπα γιατι εγινε τοσο θεμα πια???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ...

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ...ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ...ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΑ" ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ....ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ...

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ, ΕΙΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΥΡΕΣ"....

ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΩΑΡΙΑΚΙΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....

ανιτάκι περίμενε να δούμε αύριο τι θα γίνει...μην αγχώνεσαι......;);)

Διαφημίσεις

απλα τα πραγματα....

Ρε Νατασούλα μην το παίρνεις έτσι.Εδώ είμαστε μια παρέα και μάλιστα έχουμε δεθεί αρκετά.Έχουμε βγει έξω,έχουμε γνωριστεί,έχουμε πει πράγματα μεταξύ μας που δεν τα λέμε αλλού.Όποια κι αν λείψει από το παρεάκι μας το ίδιο κάνει.Νομίζεις πως αν έλεγες εσύ πως δεν θα ξαναμπείς θα λέγαμε "α τι ωραία!"?Μην σκέφτεσαι χαζομάρες.Εδώ θα είμαστε όλες μαζί.

Γιατι να μην ξαναμπεις;;;:confused:

Ασχετα τωρα με το πως πηρε οτι ειπες δεν καταλαβαινω γτ να θεωρει τον εαυτο της ατυχο...Ακομα κι αν περασε πολλα το παιδακι το εχει κοντα της.Σε λιγο θα εχει κι αλλα δυο ολα ειναι καλα οποτε...Τελοσπαντων ας μην το συνεχιζουμε αλλο...

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γειά σου Ανιτάκι μου.Να ξέρεις πως προσεύχομαι να είναι γερά τα αβγουλάκια σου και να γίνουν δύο γερά εμβρυάκια!!!Καλά κάνεις και είσαι ψύχραιμη!!!Μπράβο σου!!!

Διαφημίσεις

απλα τα πραγματα....

Νατασάκι ποιος είπε ότι θέλουμε τον έναν και όχι τον άλλον...

Μη το παίρνεις προσωπικά το θέμα....

cOiVp2.png

Ρε Νατασούλα μην το παίρνεις έτσι.Εδώ είμαστε μια παρέα και μάλιστα έχουμε δεθεί αρκετά.Έχουμε βγει έξω,έχουμε γνωριστεί,έχουμε πει πράγματα μεταξύ μας που δεν τα λέμε αλλού.Όποια κι αν λείψει από το παρεάκι μας το ίδιο κάνει.Νομίζεις πως αν έλεγες εσύ πως δεν θα ξαναμπείς θα λέγαμε "α τι ωραία!"?Μην σκέφτεσαι χαζομάρες.Εδώ θα είμαστε όλες μαζί.

δεν ειπα αυτο Ναντιακι μου.... αλλα συζητωντας τα ιδια και τα ιδια νιωθω οτι εγω το προκαλεσα ολο αυτο και απλα στεναχωριεμαι...

ενταξει τωρα δεν νιωθω ωραια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...