Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλα το χειροτερο ειναι ε το ποδηλατο στο δρομο που πανε και κολλανε οι μ@λ@κες επιτηδες για πλακα:evil::evil: και δουλεμα μεγαλο και σπασιμο με τα μηχανακια.Μου λεει ενας μια μερα που περιμενα στο φαναρι μπροστα μπροστα φευγεις να περασω για να φυγω γρηγορα;Ρε παιδια.Θα επειρνα τοποδηλατο να παω στο πεζοδρομιο για να περασει αυτος γρηγορα;Σορυ αλλα χεστηκα.Δεν του μιλησα καν.Ελεγε αυτο απο πισω διαφορα.Κανεις οτι δεν ακους;Καλα κοπελια και κατι τετοια χαζ.Μ@λ@κες @#%#&*@:evil::evil::evil:

γκρρρρ.... μακακες παιδι μου...

1. δεν ηταν ειρωνική η εκφραση, δεν ξέρω γιατι την εξέλαβες ετσι...

2. στην κουβέντα σας δεν πηρα θεση απλως ειπα οτι τωρα που πρέπει να ειμαστε παρουσες τωρα αποφασισαμε να ειμαστε off line...! το εριστικο δεν ξερω που το ειδες....

3. αν οντως θεωρεις ότι εγω ειμαι η τυχερή εδώ μεσα ξανασκέψου τι λες και σε ποια το λες. Μεχρι τότε φιλακια και καλη εποτυχία σε όλες. Ευχομαι να μην εχει καμια την ¨τυχη" μου πάντως.....

αυτό είναι το μνμ...τι καταλαβαίνεις απο αυτό;

γιατι αγχωνεσαι?? η Νελλη αν εχει προβλημα με εμενα το εχει... οχι με εσενα...

και αυτο που ειπα το πρωι δεν το ειπα για να μην ξαναπουμε τιποτα το ειπα γιατι δεν ητανε η ωρα... δεν εχουμε λογοκρισια... αλλα να υπαρχει και καποιο μετρο... καθε πραγμα στον καιρο του....

τελος... ας μην δωσουμε συνεχεια

Παιδια καταρχας 15 ατομα (ποσες μπαινουν εδω τελος παντων δεν θυμαμαι αριθμο)δεν μπορουν να ταιριαξουν απολυτα σε ολα....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

1. δεν ηταν ειρωνική η εκφραση, δεν ξέρω γιατι την εξέλαβες ετσι...

2. στην κουβέντα σας δεν πηρα θεση απλως ειπα οτι τωρα που πρέπει να ειμαστε παρουσες τωρα αποφασισαμε να ειμαστε off line...! το εριστικο δεν ξερω που το ειδες....

3. αν οντως θεωρεις ότι εγω ειμαι η τυχερή εδώ μεσα ξανασκέψου τι λες και σε ποια το λες. Μεχρι τότε φιλακια και καλη εποτυχία σε όλες. Ευχομαι να μην εχει καμια την ¨τυχη" μου πάντως.....

Μορφάκι και Ρικάκι γι'αυτό το μήνυμα λέτε???

αυτό είναι το μνμ...τι καταλαβαίνεις απο αυτό;

θα πω κατι τελευταιο... οταν ειπα οτι ειναι τυχερη εννουσα τις εξω αποκλειστικα.... και τιποτα αλλο...(και στο παρελθον εχει τυχει να την πει τυχερη ως προς το κομματι αυτο καποια κοπελα αλλα δεν ειχε αντιδρασει ετσι)

ουτως ή αλλως ο καθενας εχει τον Γολγοθα εδω μεσα ειτε το εχει αναφερει ειτε οχι....

αν σας λειπει τοσο πολυ και ειμαι εγω η υπευθυνη γι αυτο μπορειτε να της το πειτε προσωπικα να επιστρεψει και αν πιστευετε οτι ολο αυτο το προκαλεσα εγω επισης μπορειτε να μου το πειτε ευθεως και να μην ξαναμπω....

απλα τα πραγματα....

ξεκαθαριζω την θεση μου γι ακομα μια φορα.... δεν παρεξηγουμε

Διαφημίσεις

Παιδια καταρχας 15 ατομα (ποσες μπαινουν εδω τελος παντων δεν θυμαμαι αριθμο)δεν μπορουν να ταιριαξουν απολυτα σε ολα....

Συμφωνώ απόλυτα.Και μάλιστα σε μια μέρα σαν την σημερινή είναι καμία φορά λογικό να δημιουργούνται εντάσεις.Ο γραπτός λόγος ειδικά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί.Το ξεχνάμε και προχωράμε παρακάτω.

KALHSPERA OMORFOYLES MOY..!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ...

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ...ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ...ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΑ" ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ....ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ...

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ..!!!

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ, ΕΙΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΥΡΕΣ"....

ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΩΑΡΙΑΚΙΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...