Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

όχι ρε γαμώτο δεν μου έκοψε...κρίμα...:-(:-(

αν συμβαίνει κάτι τέτοιο με την πηνελόπη...θα τραβήξω τις κοτσίδες μου,θα κάνω απεργία...μέχρι να ξανά μπει...δεν θα ξανά γράψω τίποτα...

να κανεις απεργια πεινας;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια....τελικά μόνο ο φόβος μου έμεινε...δεν κατάλαβα τίποτα που μου έβγαλε τα ράμματα...:lol::lol:

βοηθήστε με λίγο γιατί δεν κατάλαβα...η πηνελόπη δεν θα ξαναμπεί;

Μπράβο κοριτσάρα μου, και εγώ αυτό κατάλαβα αν και εύχομαι να το ξανασκεφτεί αύριο καλύτερα....

cOiVp2.png

Μια φορα εβρισα εναν ηλιθιο που την ωρα που κατεβαινα απο το ταξι αυτος ετρεχε σα τρελος στο παραδρομο της κηφισιας.Και κοιταξα κιολας να δω αν ερχεται καποιος.Και κατεβηκε κατω χαχαχ να κανει τι;Ειχε την εντυπωση οτι θα καθομουν να το αναλυσω κιολας;:lol::lol::lol:σηκωθηκα κι εφυγα χαχαχ μη φαω και καμια αδεσποτη...Καλα κι αυτος ο ταξιτζης καλος βλακας.Με αφησε αναμεσα απο κηφισιας και παραδρομο:roll:

Μου έχει τύχει και εμένα τσαμπουκάς στο δρόμο από κάποιον που νόμιζε ότι τον έβρισα,ενώ εγώ δεν το είχα βρίσει.Παράκουσε ή ήθελε να το παίξει μάγκας σε γυναίκα.Ωραίος μάγκας!!!!Μου έκλεισε το δρόμο(αυτός ήταν με μηχανή και εγώ με αμάξι) και μου ζητούσε τα ρέστα.Επειδή ήταν πρωί και ο δρόμος ήταν φίσκα δεν πολυφοβήθηκα,αλλά για καλό και για κακό μέχρι να κατέβει από τη μηχανή και να έρθει δίπλα στο παράθυρό μου σήκωσα το παράθυρο του οδηγού τόσο ώστε να μην χωράει το χέρι του σε περίπτωση που του ερχόταν καμία ιδέα.Και να φανταστείς είχε και άδικο.

Διαφημίσεις

όχι ρε γαμώτο δεν μου έκοψε...κρίμα...:-(:-(

αν συμβαίνει κάτι τέτοιο με την πηνελόπη...θα τραβήξω τις κοτσίδες μου,θα κάνω απεργία...μέχρι να ξανά μπει...δεν θα ξανά γράψω τίποτα...

γιατι αγχωνεσαι?? η Νελλη αν εχει προβλημα με εμενα το εχει... οχι με εσενα...

και αυτο που ειπα το πρωι δεν το ειπα για να μην ξαναπουμε τιποτα το ειπα γιατι δεν ητανε η ωρα... δεν εχουμε λογοκρισια... αλλα να υπαρχει και καποιο μετρο... καθε πραγμα στον καιρο του....

τελος... ας μην δωσουμε συνεχεια

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάρα μου, και εγώ αυτό κατάλαβα αν και εύχομαι να το ξανασκεφτεί αύριο καλύτερα....

Σοβαρά???Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα τέτοιο.Θα πάω κάποια στιγμή να ξανακοιτάξω τα μηνύματα!!!

Μου έχει τύχει και εμένα τσαμπουκάς στο δρόμο από κάποιον που νόμιζε ότι τον έβρισα,ενώ εγώ δεν το είχα βρίσει.Παράκουσε ή ήθελε να το παίξει μάγκας σε γυναίκα.Ωραίος μάγκας!!!!Μου έκλεισε το δρόμο(αυτός ήταν με μηχανή και εγώ με αμάξι) και μου ζητούσε τα ρέστα.Επειδή ήταν πρωί και ο δρόμος ήταν φίσκα δεν πολυφοβήθηκα,αλλά για καλό και για κακό μέχρι να κατέβει από τη μηχανή και να έρθει δίπλα στο παράθυρό μου σήκωσα το παράθυρο του οδηγού τόσο ώστε να μην χωράει το χέρι του σε περίπτωση που του ερχόταν καμία ιδέα.Και να φανταστείς είχε και άδικο.

Καλα το χειροτερο ειναι ε το ποδηλατο στο δρομο που πανε και κολλανε οι μ@λ@κες επιτηδες για πλακα:evil::evil: και δουλεμα μεγαλο και σπασιμο με τα μηχανακια.Μου λεει ενας μια μερα που περιμενα στο φαναρι μπροστα μπροστα φευγεις να περασω για να φυγω γρηγορα;Ρε παιδια.Θα επειρνα τοποδηλατο να παω στο πεζοδρομιο για να περασει αυτος γρηγορα;Σορυ αλλα χεστηκα.Δεν του μιλησα καν.Ελεγε αυτο απο πισω διαφορα.Κανεις οτι δεν ακους;Καλα κοπελια και κατι τετοια χαζ.Μ@λ@κες @#%#&*@:evil::evil::evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

γιατι αγχωνεσαι?? η Νελλη αν εχει προβλημα με εμενα το εχει... οχι με εσενα...

και αυτο που ειπα το πρωι δεν το ειπα για να μην ξαναπουμε τιποτα το ειπα γιατι δεν ητανε η ωρα... δεν εχουμε λογοκρισια... αλλα να υπαρχει και καποιο μετρο... καθε πραγμα στον καιρο του....

τελος... ας μην δωσουμε συνεχεια

δεν με ενδιαφέρει με ποιον έχει πρόβλημα....εγω θέλω την πηνελόπη εδώ...

εγω βριζω αλλα οχι δυνατα.... υπαρχουνε πολλοι τρελοι εκει εξω... μην φαμε και καμία:rolleyes:
Καλά κάνεις γιατί δε ξέρεις σε τι βαρεμένο θα πέσεις...Μια φορά ένας φίλος μου κόρναρε σε κάποιον που πέρασε στοπ και πήγε να τον τρακάρει και εκείνος κατέβηκε έσπασε το τζάμι και του έριξε μπουνιά...Το λέω με σιγουριά γιατί ο φίλος μου είναι αρνάκι με όλη τη σημασία της λέξης και απλά φοβήθηκε μη συμβεί ατύχημα...

Πράγματι κυκλοφορούν πολλοί τερλοί και καλό είναι να προσέχουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...