Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!!!

Αρχικά να ευχηθώ στις Βόρεις φιλενάδες μας που τώρα πίνουν το καφεδάκι τους μαζί να περάσουν υπέροχα και μετά να μας πουν τα νέα τους!!!!

Αναστασία και dadaki μου λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σας!!!!Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως νιώθετε.Είναι κάτι που δεν το ξεπερνάς,απλά μαθαίνεις να ζεις με το γεγονός αυτό.Λυπάμαι πολύ!!!!

Λαμπρινούλα μου τι γίνεται με το παιδάκι σου ρε παιδί μου!!!!Πόσο έχει ταλαιπωρηθεί!!!Εύχομαι σύντομα να γίνει καλά το ζουζουνάκι σου!!!!

Χριστινάκι μου τι κάνεις????Πώς είναι τα αγοράκια σου!!!!!Ακούς τι πρέπει να κάνεις για να μην στην λένε οι νύφες σου σε 25 χρόνια????Χαχαχα!!!!Να μας φιλήσεις τα αγόρια σου!!!!

Λινάκι να έχεις και εσύ μια όμορφη Παρασκευή!!!!!

kale μου λυπάμαι πολύ που δεν μπορείς!!!!!!Πολύ τρελιάριδες είναι οι φίλοι σου!!!Μ'αρέσουν αυτά,αλλά εγώ από χαρακτήρα δεν θα μπορούσα να το κάνω!!!Εγώ οργάνωνα το γάμο μου ένα χρόνο!!!!!Ήθελα να τα ελέγχω όλα και να ευχαριστηθούν όλοι!!!!

Κορίτσια εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε πάλι σήμερα και γιατί θύμωσε η Ανίτα.Εγώ ας πούμε δεν έχω FB οπότε δεν μπορώ να σας παρακολουθώ από εκεί.Για μια συνάντηση έγιναν όλα αυτά?Εγώ ρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω και ποτέ δεν είχα πρόθεση να πάω στην συνάντηση στις 14/4 και όχι σ'αυτήν στις 21/4.Θέλω να σας γνωρίσω όλες.Είναι κακό που θέλω να γνωρίσω και την πρόεδρο?Δεν καταλαβαίνω!!!!Τελικά τι θα κάνουμε θα τα πούμε????

να μας έχεις πολλά πολλά ευχάριστα νέα pink hat για τα ζουζουνάκια σου! αχ! τι όμορφα!

διδυμομανούλα αν σε περιμένω να γεννήσεις πριν αρχίσω τις δίαιτες δε με βλέπω καλά :) ας ξεκινήσω εγώ και θα με φτάσεις....δε λένε πόσο βοηθάει ο θηλασμός? εσύ θα έχεις και διπλή βοήθεια!!! :) είμαι 1.67 κανονική μάλλον....

νταντάκο έχεις θανάσιμη πεθερά λοιπόν!!! και η δικιά μου θα ήταν παρεμβατική αλλά δεν τολμάει γιατί τη βάζει στη θέση της ο γιόκας της πριν κάνει κιχ!

ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες των αγαπημένων σας...

αναστασία μου καλά λες! πρέπει να ξεκινήσω άμεσα! θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να κάνω τη διατροφή της μιμιτρούς και να τη συνδυάσω με τη νηστεία...θα ακολουθήσω τη συμβουλή της προέδρου.... μικροί στόχοι κάθε φορά...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

καλημερα κοριτσια. Δεν προλαβα να διαβασω τα χτεσινα παω για υπερηχο και θα τα πουμε το μεσημερι!!!

Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!Να μας ενημερώσεις!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Ερχομαι στην παρέα σας, μετά από προτροπή της dada.

Σας παρακολουθούσα και παλιότερα στις σελίδες του parents και εύχομαι βρε κοριτσάκια το 2013 να μας βρεί με κοιλιτσα φουσκωμένη!!!!!!!!

Λίγα πράγματα για να με γνωρίσετε.

Από το 2009 προσπαθούμε για ένα παιδάκι. Κάναμε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν φλεγμονή στο σπέρμα, για την οποία οι γιατροί δεν χορήγησαν αντιβίωση αλλά ορμονικά. Τελικά κάναμε μια εξωσωματική ,αποτυχημένη εννοείται διότι όπως ανακαλύψαμε αργότερα -αφού κάναμε όλες τις εξετάσεις για θρομβοφιλία-natural killers κλπ- ότι το σπέρμα έπασχε από χλαμύδιο και πέθαινε .Πήρε ο σύζυγος αντιβίωση και σύμφωνα με το ανοσολόγο θα πρεπε να είχαμε εγκυμοσύνη.

Αλλά τίποτα. Τον άλλο μήνα πρέπει να ξαναπάμε για έλεγχο και να δούμε τί θα μας πει. Αυτά!

Φιλιά σε όλες και Καλή Δύναμη!!!

καλώς όρισες! μας πέτυχες σε αναβρασμό αλλά μην αγχώνεσαι! έτσι δεν είναι και οι πραγματικές σχέσεις? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εκτός από το σπέρμα, εσύ τι εξετάσεις έχεις κάνει?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα,αλλά έχω στεναχωρηθεί.Γνωριστήκαμε μέσα από το φόρουμ επειδή μας ενώνει ένας μεγάλος κοινός στόχος.Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις για τόσο ασήμαντες αφορμές!!!!

Αρχικά να ευχηθώ στις Βόρεις φιλενάδες μας που τώρα πίνουν το καφεδάκι τους μαζί να περάσουν υπέροχα και μετά να μας πουν τα νέα τους!!!!

Αναστασία και dadaki μου λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σας!!!!Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως νιώθετε.Είναι κάτι που δεν το ξεπερνάς,απλά μαθαίνεις να ζεις με το γεγονός αυτό.Λυπάμαι πολύ!!!!

Λαμπρινούλα μου τι γίνεται με το παιδάκι σου ρε παιδί μου!!!!Πόσο έχει ταλαιπωρηθεί!!!Εύχομαι σύντομα να γίνει καλά το ζουζουνάκι σου!!!!

Χριστινάκι μου τι κάνεις????Πώς είναι τα αγοράκια σου!!!!!Ακούς τι πρέπει να κάνεις για να μην στην λένε οι νύφες σου σε 25 χρόνια????Χαχαχα!!!!Να μας φιλήσεις τα αγόρια σου!!!!

kale μου λυπάμαι πολύ που δεν μπορείς!!!!!!Πολύ τρελιάριδες είναι οι φίλοι σου!!!Μ'αρέσουν αυτά,αλλά εγώ από χαρακτήρα δεν θα μπορούσα να το κάνω!!!Εγώ οργάνωνα το γάμο μου ένα χρόνο!!!!!Ήθελα να τα ελέγχω όλα και να ευχαριστηθούν όλοι!!!!

Κορίτσια εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε πάλι σήμερα και γιατί θύμωσε η Ανίτα.Εγώ ας πούμε δεν έχω FB οπότε δεν μπορώ να σας παρακολουθώ από εκεί.Για μια συνάντηση έγιναν όλα αυτά?Εγώ ρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω και ποτέ δεν είχα πρόθεση να πάω στην συνάντηση στις 14/4 και όχι σ'αυτήν στις 21/4.Θέλω να σας γνωρίσω όλες.Είναι κακό που θέλω να γνωρίσω και την πρόεδρο?Δεν καταλαβαίνω!!!!Τελικά τι θα κάνουμε θα τα πούμε????

Oute egw katalava akrivos giati thimose ala malon gia emena milage.

Oute egw eixa prothesi na vrethoume 14/4 kai oxi 21/4.

Emis tha ta poume enoite !!! 14/4 - Kiriaki stis 11.00.

Nozmiso oti kai i pink hat einai mesa.

Yv7Sp2.png

Το φαί δεν το κόβω όμως! Βέβαια δεν είμαι πολύ γλυκατζού ούτε αναψυκτικά μου αρέσει να πίνω. Αμά λέω φαί ΦΑΙ! Χαχαχα

κι εγώ βρε χριστινάκι έτσι!!!! με αλμυρά το έχω χτίσει το κορμί! χχαχχαχχαχααα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

marathn καλώς ήρθες στην παρέα μας κούκλα!!!Σου εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά!!!!!

Μπράβο στο dadaki που σε έφερε στην παρέα μας!!!!Συνήθως περνάμε καλά μαζί,θα το δεις!!!!

Δεν ξέρω ρε κοριτσάκι μου τι θα γίνει και εγώ τα έχω χάσει με όλη αυτήν την κατάσταση, ελπίζω να βγάλουμε μια άκρη γιατί και εγώ θέλω να σας γνωρίσω είτε σήμερα είτε αυριο, είτε σε 10 χρόνια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα,αλλά έχω στεναχωρηθεί.Γνωριστήκαμε μέσα από το φόρουμ επειδή μας ενώνει ένας μεγάλος κοινός στόχος.Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις για τόσο ασήμαντες αφορμές!!!!

Mono auto tha po kai den tha asxolitho alo, alithia ...

Mono i Anita tsantistike.

Kamia apo emas den eipe kouventa pou tha vrethei i Anita me tin Labrini prin apo emas ...

Ti na pw ....

Yv7Sp2.png

Oute egw katalava akrivos giati thimose ala malon gia emena milage.

Oute egw eixa prothesi na vrethoume 14/4 kai oxi 21/4.

Emis tha ta poume enoite !!! 14/4 - Kiriaki stis 11.00.

Nozmiso oti kai i pink hat einai mesa.

Μα γιατί να θυμώσει μαζί σου,δεν έκανες τίποτα!!!!

Τέλεια πολύ χαίρομαι!!!!Για που λέτε κορίτσια?Έχετε κάτι που να σας βολεύει???Εγώ έχω και αυτοκίνητο,οπότε αν θέλει κάποια που δεν έχει και την βολεύω εγώ μπορούμε να πάμε μαζί.Εγώ μένω Αγ.Παρασκευή.

Έχετε καμιά καλή ιδέα????

Εγώ ρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω και ποτέ δεν είχα πρόθεση να πάω στην συνάντηση στις 14/4 και όχι σ'αυτήν στις 21/4.Θέλω να σας γνωρίσω όλες.Είναι κακό που θέλω να γνωρίσω και την πρόεδρο?Δεν καταλαβαίνω!!!!Τελικά τι θα κάνουμε θα τα πούμε????

κι εγώ θέλω πολύ.... αλλά το ξέρω πως και για τις 21 ίσως είναι δύσκολο... αφού 11 έχω μάθημα, άντε να πάω 12... θα μπορούν όμως οι τσουπίτσες να συναντηθούμε κατά τις 10 να σας ευχαριστηθώ κι εγώ λιγάκι????? ειδικά η αναστασούλα που έχει και δρόμο.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλημερα τρελοκόριτσα, δεν προλαβαινω να διαβασω ολα αυτα γιατι παλι ξενύχτησα με την μικρη εβηχε και την γυρνουσα δεξια αριστερα να ηρεμει τα κολοφλεματα δεν φευγουν την Δευτερα παλι γιατρο αλλα δεν θελω να δωσω αντιβίωση οεο.

Στεναχωρήθηκα που εχουμε εντασεις χωρις να υπαρχει ουσιαστικός λογος.

Τελικα ποτε θα βρεθουμε και που διαλέξατε μερος και ωρα?

Αννιτακι μου δεν θα ελεγα οτι μπορω αν το εβλεπα αγκαρια θα παμε μαζι και τελος μην αγχωνεσαι, εγω το μονο που θελω ειναι να κανουμε ολες παιδια.

Μην ξεχνατε οτι μας ενωνει ενας κοινος ιερος σκοπος, η προσπάθεια για τη μητροτητα.

Λιλ περαστικα στο μπαμπα σου και ευχομαι το Πασχα να ερθει το πληρωμα του χρονου και για σενα να γινεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.

Φιλια σε ολες! παω να λιαστω για καφεδακι.:-P

Ευχαριστω Λαμπρινουλα μακαρι και΄γω το ευχομαι!

καλο καφεδακι

φιλακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

κι εγώ θέλω πολύ.... αλλά το ξέρω πως και για τις 21 ίσως είναι δύσκολο... αφού 11 έχω μάθημα, άντε να πάω 12... θα μπορούν όμως οι τσουπίτσες να συναντηθούμε κατά τις 10 να σας ευχαριστηθώ κι εγώ λιγάκι????? ειδικά η αναστασούλα που έχει και δρόμο.....

Εγώ κοπελάρα μου άμα είναι να σε γνωρίσω θα ξυπνήσω πρωι για μια μέρα δεν πειράζει.Πιστευώ ότι και τα άλλα κορίτσια θα τα καταφέρουν.Και για να μην μπερδευτούμε τώρα μιλάμε για την συνάντηση στις 21/4.

Ωραία λοιπόν στις 14/4 θα συναντηθούμε στις 11,αλλά δεν ξέρουμε που.

Στις 21/4 θα συναντηθούμε στις 10 αν μπορεί και η Αναστασία μας,για να έχουμε και λίγο χρόνο να ευχαριστηθούμε την kale που έχει μάθημα μετά.Τι λες Αναστασία,μπορείς?Που μένεις κοπέλα μου και είναι μακριά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...