Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

dadako στα δικά μας τώρα! πως θα το βουλώσουμε εεεε? ξέρεις κανένα τρικ να απεξαρτηθούμε από τη σύνδεση συναισθημάτων-τροφής?

έχεις περάσει κι εσύ πολλά ψυχούλα μου....

Ase kale ase !!!

Apo tote pou exasa tin mama mou (prin 4 xronia) exo xasei tin isoropia mou se ola ...

Egw prospatho me mia diatrofi pou mou edose o diatrofologos kai mou teriazei para poli. Apla to thema mou einai ta glika kai to JUNK FOOD !!!!

Latrevo to fagito apekso !!!!!!!!

Esu ksekinises kapia diatrofi ;;;

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Ερχομαι στην παρέα σας, μετά από προτροπή της dada.

Σας παρακολουθούσα και παλιότερα στις σελίδες του parents και εύχομαι βρε κοριτσάκια το 2013 να μας βρεί με κοιλιτσα φουσκωμένη!!!!!!!!

Λίγα πράγματα για να με γνωρίσετε.

Από το 2009 προσπαθούμε για ένα παιδάκι. Κάναμε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν φλεγμονή στο σπέρμα, για την οποία οι γιατροί δεν χορήγησαν αντιβίωση αλλά ορμονικά. Τελικά κάναμε μια εξωσωματική ,αποτυχημένη εννοείται διότι όπως ανακαλύψαμε αργότερα -αφού κάναμε όλες τις εξετάσεις για θρομβοφιλία-natural killers κλπ- ότι το σπέρμα έπασχε από χλαμύδιο και πέθαινε .Πήρε ο σύζυγος αντιβίωση και σύμφωνα με το ανοσολόγο θα πρεπε να είχαμε εγκυμοσύνη.

Αλλά τίποτα. Τον άλλο μήνα πρέπει να ξαναπάμε για έλεγχο και να δούμε τί θα μας πει. Αυτά!

Φιλιά σε όλες και Καλή Δύναμη!!!

Kalostin !!!!

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?Απ' ότι βλέπω πάλι δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα...

Καλως ήρθες marathn και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου...

Ανιτάκι πραγματικά μας βγάζεις όλες από τα ρούχα μας...εγώ θα συνεχίσω να γράφω εδώ από αντίδραση και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψεις ....τα παρακάλια ΤΕΛΟΣ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?Απ' ότι βλέπω πάλι δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα...

Καλως ήρθες marathn και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου...

Ανιτάκι πραγματικά μας βγάζεις όλες από τα ρούχα μας...εγώ θα συνεχίσω να γράφω εδώ από αντίδραση και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψεις ....τα παρακάλια ΤΕΛΟΣ...

Mpravo Anastasia mou !!!!

Opios thelei kalos, opios oxi pali kalos ... Ti na kanoume tora dld ;;;

Kathe mera na parakalame ;;; Mia parea eimaste. Den mas ftanoun ola ta ala, erxomaste edw kai anti na xalarosoume ginete panikos !!!!

Yv7Sp2.png

Ρε Ανίτα για το θεό ρε γαμωτο. ..

Μπορεί τα κορίτσια να μην έχουν μπει, δεν ξέρω καν σε ποιες αναφέρεσαι.

Πάλι στεναχωρηθηκα τι να πω.

Καλημέρα είπα?

Καλημέρα αν και δεν αρχίσαμε καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Φιλενάδες μου πραγματικά ελπίζω να σταματήσει αυτό το ανούσιο καυγαδάκι... Λυπάμαι να ειμαστε έτσι. Και δεν θέλω να στεναχωριέται καμιά! Ούτε το ΑΝΙΤΑΚΙ ούτε καμια άλλη κοπέλα. Καλή καρδιά βρε παιδιά, έχουμε πολύ πιο σημαντικά και σοβαρά πράγματα να μας βασανίζουν. Αντε να το αφήσουμε πίσω μας όλες και τέλος.

marathn καλωσόρισες στην παρέα μας! Μην ανησυχείς συνήθως είμαστε πιο ανεβασμένες. Τί να κάνουμε συμβαίνουν οι παρεξηγήσεις ανάμεσα σε φίλες! Πήρες και συ αντιβίωση για χλαμύδια??? Για stds πρέπει να παίρνουν και οι 2 θεραπεία.

ΛΙΝ μου όμορφη τί κάνεις γλυκιά μου?

Kale πάντα με κάνεις και γελάω! Να κάνεις δίαιτα να ξαναγίνεις κορμάρα!!! Εγώ σε φαντάζομαι Θεά! ;) ή περίμενε με να γεννήσω να κάνουμε μαζί! Αλήθεια εσύ τι ύψος έχεις?? Εγώ όπως και η pink είμαστε μινιον.

Εσύ dadaki καλά την έχεις με το 175!!! Με τόσο ύψος λίγα κιλάκια παραπάνω δε φαίνονται πολύ! Πέρα από την πλάκα όμως, εγώ είμαι πολύ υπέρ της γυμναστικής (δίαιτα δεν μπορώ να κάνω:?), πήγαινα γυμναστήριο τουλάχιστο 3 φορές τη βδομάδα και έκανα τα παντα, μηχανήματα, πιλατες, ζουμπα, body attack, trx, κυκλική ΠΆΝΤΑ κοιλιακούς και ραχιαίους. Δεν είναι ότι είμαι φανατική αλλά νους υγιής εν σώματι υγιή που έλεγαν και οι πρόγονοί μας! Και πιστέψετε με στις αρχές ΜΙΣΟΥΣΑ το γυμναστήριο, και πήγα και γράφτηκα ένα χρόνο για να αναγκάζομαι να πηγαίνω, από τότε μου έγινε τρόπος ζωής, το κορμί μου έφτιαξε αρκετά όπως και οι αντοχές μου!

Το φαί δεν το κόβω όμως! Βέβαια δεν είμαι πολύ γλυκατζού ούτε αναψυκτικά μου αρέσει να πίνω. Αμά λέω φαί ΦΑΙ! Χαχαχα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, δεν πρόλαβα να σου πω καλό βόλι ψες! Σου λέω προκαταβολικά για σήμερα!;)

Καλά να περάσετε ΒΟΡΕΙΕΣ!!!! Είπαμε να βγάλετε φωτο!

χχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημερα τρελοκόριτσα, δεν προλαβαινω να διαβασω ολα αυτα γιατι παλι ξενύχτησα με την μικρη εβηχε και την γυρνουσα δεξια αριστερα να ηρεμει τα κολοφλεματα δεν φευγουν την Δευτερα παλι γιατρο αλλα δεν θελω να δωσω αντιβίωση οεο.

Στεναχωρήθηκα που εχουμε εντασεις χωρις να υπαρχει ουσιαστικός λογος.

Τελικα ποτε θα βρεθουμε και που διαλέξατε μερος και ωρα?

Αννιτακι μου δεν θα ελεγα οτι μπορω αν το εβλεπα αγκαρια θα παμε μαζι και τελος μην αγχωνεσαι, εγω το μονο που θελω ειναι να κανουμε ολες παιδια.

Μην ξεχνατε οτι μας ενωνει ενας κοινος ιερος σκοπος, η προσπάθεια για τη μητροτητα.

Λιλ περαστικα στο μπαμπα σου και ευχομαι το Πασχα να ερθει το πληρωμα του χρονου και για σενα να γινεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.

Φιλια σε ολες! παω να λιαστω για καφεδακι.:-P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia mou !!!

Simera noris noris eirtha sto grafeio kai tha fygo kai noritera ...

Prepei na prolavo na ftikso ligo to spiti epeidi egw den exo andra, ena pedaki exo !!!!!

Pos ta katafernei den mporo na katalavo. Se misi ora einai san na min exo kanei tipota !!!!!!!!!!

Mia omorfi Paraskeyi na exoume !!!!!!

TGI FRIDAY !!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Dadaki να μην τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί, μην τον νταντευεις και εσύ εργαζόμενη είσαι.Εγώ δοξα τον Θεό τον πήρα εκαπαιδευμένο από την μανούλα του, κάνει τα πάντα...όλα και όλα δεν είμαστε δούλες κανενός...

I81rp3.png

κοριτσάρες μου καλημέρααααααααααα!!!!

καλά να περάσετε οι βόρειες! ζηλεύουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πόσο μα πόσο χαίρομαι που δε φαινόμαστε αγαπημένες αλλά είμαστε κιόλας!!!!

άντε να σας δω όλες σιγά σιγά.......

ανιτάκιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! με καταράστηκες μαρή σουσουράδααααα???

δεν μπορώ ούτε εγώ τελικα 14... κάτι μουρλοκομεία που κάνουμε με το σύζυγο παρέα μας ανακοίνωσαν ΕΧΘΕΣ πως παντρεύονται...το κανόνισαν αυτή την εβδομάδα και θα κάνουν και πάρτυ!!! χαχαχαχαχαχαα κι έλεγα πως ήμουν εγώ τρελλή που το αποφασίσαμε και το πράξαμε εντός τριών εβδομάδων.... σορρυ κοριτσούδες μου...

mimitra να ακολουθήσεις την πατέντα της leuta... να του τα βάζεις δίπλα στο πρωινό ή το βραδινό του... και μη στενοχωριέσαι για το κάπνισμα... αρκεί που το ξέρει... έχει περάσει πολλά και κάνε λίγη υπομονή μαζί του....

leutako εσυ που είσαι και της τεχνολογίας να του κατεβάσεις μια δυο επιστημονικές μελέτες και να τον βάλεις να τις διαβάσει! επίσης και οι δυο σας να επισπεύσετε το ραντεβού με τον τσίλι.... λογικά θα είναι καταλυτικό! οσον αφορά το σαλοσπίρ.... εμένα ο πολύ αθλητικός και σούπερ υγειινής διατροφής πεθερός μου, έπαθε καρκίνο στο έντερο και οι γιατροί του το απέδωσαν στο σαλ...! επίσης έχω ακούσει και άλλη αντίστοιχη περίπτωση στο ευρύτερο περιβάλλον μου, καθώς και περίπτωση με γαστρορραγία Συμπτωματικά κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει την ενδοκρινολόγο μου για το φάρμακο αυτό μου είπε πως δε θέλει να σχολιάσει αλλά πως απορεί που υπάρχει ακόμα στα ράφια των φαρμακείων!

νταντάκο επειδή ανήκω κι εγώ δυστυχώς στις γεμάτες... ο άντρας σου έχει δίκιο... μειώνει και την ποιότητα των ωαρίων και την πιθανότητα εμφύτευσης (λιγότερο), κυρίως όμως την πιθανότητα καλής έκβασης της εγκυμοσύνης (αυξάνονται οι πιθανότητες αποβολών λόγω ορμονικών διαταραχώς που συνήθως συνυπάρχουν με τα αρκετά παραπάνω κιλά). Οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι μετά από εξωσωματική η πιθανότητα να μην υπάρχει αποβολή μετά το θετικό τεστ, μειώνεται κατά περίπου 40% (!!!!!) σε περίπτωση που ο ΔΜΣ είναι πάνω από 28....

στην αγγλία οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν κόστος εξωσωματικής αν ο ΔΜΣ είναι πάνω από 30.....όσο για το "άλλο" τρώγοντας έρχεται η όρεξη... ο καλός σου σε χρειάζεται κι εσύ αυτόν....

Αναστασούλι καλά κάνει ο άντρας σου και σου τη λέει με τα κιλά.... γιατί το λέω αυτό... εμένα που με γνώρισε κορμί κι από τότε έχω βάλει 25!!! :( κιλά.... δεν μου είπε ΠΟΤΕ τίποτα... όλο τι όμορφη που είσαι...κουκλάρα μου και τέτοια.... και μια φορά που τον ρώτησα μα καλά δε θα με προτιμούσες αν ήμουν όπως με γνώρισες? Μου απάντησε μα ναι φυσικά, αλλά σε λατρεύω κι έτσι!!!! πώς έτσι δλδ??? βουβαλάκι!

όσον αφορά το πιλάτες, επειδή έκανα πάνω από τρία χρόνια -το σταμάτησα λόγω οικονομικού- είναι φανταστική γυμναστική, φοβερή με θεωρητικά δύσκολα σημεία όπως χέρια, γλουτοί και στήθος αλλά.... έχει αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα μόνο όταν είσαι κοντά στο φυσιολογικό βάρος σου. Αν είσαι χοντρομπαμπατσέλης, όπως εγώ καλή ώρα, απλώς κάτω από τις πατσές σου και τα στρώματα λίπους οι μύες είναι πέτρα και τέζα! :)

χριστινάκι απλώς σου κάναμε μια πρόβα για το πώς θα φαγώνονται όταν παίζουν τα εξτρίμ μπόυς και μετά θα κάνουν αγκαλίτσες. για να σε εκπαιδεύσουμε βρε χαζούλι παιδιαρίσαμε λιγάκι εχθές... :)

ρικάκι μου όμορφο δε συμφωνώ ότι μας ενώνει η υπογονιμότητα.... θέλω να πιστεύω πως αυτή ήταν η αφορμή και το μοναδικό στοιχείο που μας ενώνει είναι οι ετερόκλητες αλλά συνάμα ταιριαστές προσωπικότητές μας...

σας φιλώ όλες

Κοριτσάκι μου γλυκό..άντε και εσύ μπες στον αγώνα της δίαιτας και ελπίζω να δικαιωθούμαι...γιατί αν έρθει και η πολυπόθητη εγκυμοσύνη κλαφτα Χαράλαμπε...

I81rp3.png

Ase kale ase !!!

Apo tote pou exasa tin mama mou (prin 4 xronia) exo xasei tin isoropia mou se ola ...

Egw prospatho me mia diatrofi pou mou edose o diatrofologos kai mou teriazei para poli. Apla to thema mou einai ta glika kai to JUNK FOOD !!!!

Latrevo to fagito apekso !!!!!!!!

Esu ksekinises kapia diatrofi ;;;

Εχεις χάσει την μανούλα σου?Πόσο πολύ λυπάμαι...δεν το διανοούμαι να χάσω τους γονείς μου...φρικτό...:(:(:(:(:(

I81rp3.png

Φιλενάδες μου πραγματικά ελπίζω να σταματήσει αυτό το ανούσιο καυγαδάκι... Λυπάμαι να ειμαστε έτσι. Και δεν θέλω να στεναχωριέται καμιά! Ούτε το ΑΝΙΤΑΚΙ ούτε καμια άλλη κοπέλα. Καλή καρδιά βρε παιδιά, έχουμε πολύ πιο σημαντικά και σοβαρά πράγματα να μας βασανίζουν. Αντε να το αφήσουμε πίσω μας όλες και τέλος.

marathn καλωσόρισες στην παρέα μας! Μην ανησυχείς συνήθως είμαστε πιο ανεβασμένες. Τί να κάνουμε συμβαίνουν οι παρεξηγήσεις ανάμεσα σε φίλες! Πήρες και συ αντιβίωση για χλαμύδια??? Για stds πρέπει να παίρνουν και οι 2 θεραπεία.

Kale πάντα με κάνεις και γελάω! Να κάνεις δίαιτα να ξαναγίνεις κορμάρα!!! Εγώ σε φαντάζομαι Θεά! ;) ή περίμενε με να γεννήσω να κάνουμε μαζί! Αλήθεια εσύ τι ύψος έχεις?? Εγώ όπως και η pink είμαστε μινιον.

Εσύ dadaki καλά την έχεις με το 175!!! Με τόσο ύψος λίγα κιλάκια παραπάνω δε φαίνονται πολύ! Πέρα από την πλάκα όμως, εγώ είμαι πολύ υπέρ της γυμναστικής (δίαιτα δεν μπορώ να κάνω:?), πήγαινα γυμναστήριο τουλάχιστο 3 φορές τη βδομάδα και έκανα τα παντα, μηχανήματα, πιλατες, ζουμπα, body attack, trx, κυκλική ΠΆΝΤΑ κοιλιακούς και ραχιαίους. Δεν είναι ότι είμαι φανατική αλλά νους υγιής εν σώματι υγιή που έλεγαν και οι πρόγονοί μας! Και πιστέψετε με στις αρχές ΜΙΣΟΥΣΑ το γυμναστήριο, και πήγα και γράφτηκα ένα χρόνο για να αναγκάζομαι να πηγαίνω, από τότε μου έγινε τρόπος ζωής, το κορμί μου έφτιαξε αρκετά όπως και οι αντοχές μου!

Το φαί δεν το κόβω όμως! Βέβαια δεν είμαι πολύ γλυκατζού ούτε αναψυκτικά μου αρέσει να πίνω. Αμά λέω φαί ΦΑΙ! Χαχαχα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, δεν πρόλαβα να σου πω καλό βόλι ψες! Σου λέω προκαταβολικά για σήμερα!;)

χχχχχχχχ

Kalhmera omorfi didimomanoulitsa mas !!!!!

Egw mia zoi kati ekana. Apo mikri basket, meta aerobik, zumba, gym kai tetia. Tora perpatao mono ...

Poles fores pliroso gymnastirio gia ena xrono kai stous 4-5 mines ta paratao. Me xilia zoria kano gymnastiki, oufffff, kourastika !!!!

Yv7Sp2.png

χχχχχχχχ

Exrememam, τι κάνεις?Θέλω να σε γνωρίσω και σε σένα...ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...