Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kalhmera koritsia mou !!!

Simera noris noris eirtha sto grafeio kai tha fygo kai noritera ...

Prepei na prolavo na ftikso ligo to spiti epeidi egw den exo andra, ena pedaki exo !!!!!

Pos ta katafernei den mporo na katalavo. Se misi ora einai san na min exo kanei tipota !!!!!!!!!!

Mia omorfi Paraskeyi na exoume !!!!!!

TGI FRIDAY !!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πινω καφεδάκι, τρωω σαντουιτσακι και θα ρθει ο αδερφος μου σε κανα 10' για να φυγουμε!

Θα δω τα κορίτσια μου τα ΒΟΡΕΙΑ σημερα....πως χαιρομαι! Αντε να δω ποτε θα δω τα κατω κορίτσια....

ΤΡΑΓΟΥΔΙ...

ΚΑι φεύγω να ετοιμαστώ....

Μου `πε πως θα `ρθει στις οκτώ

ντʼ ακόρ βρέξει δε βρέξει

κι έσπασα όλα τα ρεκόρ

μόλις μου είπε στις οκτώ

και στήθηκα απʼ τις έξι

Φόρεσα τα καινούρια μου

και ντύθηκα στην πένα

γιατί έχω απόψε ραντεβού

το πρώτο αυτό το ραντεβού

αγάπη μου με σένα

Έχω απόψε ραντεβού

ραντεβού με σένα

κι απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω μπερδεμένα

Πωπωπω πωπωπω

Πωπωπω πως θα το πω

Πωπωπω πως θα το πω

το σʼ αγαπώ σε λίγο

έχει γούστο να ντραπώ

καλύτερα να φύγω

Απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω μπερδεμένα

κι έχω απόψε ραντεβού

αγάπη μου με σένα

Έχω απόψε ραντεβού

ραντεβού με σένα

κι απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω, τα `χω μπερδεμένα

Πωπωπω πωπωπω

Πωπωπω πως θα το πω

Πωπωπω πως θα το πω

το σʼ αγαπώ σε λίγο

έχει γούστο να ντραπώ

καλύτερα να φύγω

Απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω μπερδεμένα

κι έχω απόψε ραντεβού

αγάπη μου με σένα

αγάπη μου με σένα

αγάπη μου με σένα

KALHMERA !!!!

Tora se skeutomouna lew mono i leuta prepei na einai mesa tetia ora !!!

Na mou filisis kai na doseis pola xeretismata se oles !!!

Ante kai kapia stigmi ta leme oles sto Volo gia ouzaki !!!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Καλημέρα dadaki, πρωινή πρωινή σήμερα ....

Σήμερα ο Βοράς έχει συνάντηση .....

Ευμορφία, που είσαι, διάβασες για το σημείο συνάντησης?

url]

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Καλημέρα dadaki, πρωινή πρωινή σήμερα ....

Σήμερα ο Βοράς έχει συνάντηση .....

Ευμορφία, που είσαι, διάβασες για το σημείο συνάντησης?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ναι Ζεττα διαβασα,εχω μια νυσταααααα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! :D

Τί μου κάνετε όμορφες?

Διάβαζα τα ψεσινά σας με τους άντρες σας και από τη μία γέλαγα και από την άλλη ήθελα να τους δώσω τη μπουνιά... ΕΤΣΙ είναι οι άντρες!!!!! Μη τους θίξεις ότι φταίνε αυτοί (και ας το ξέρουν ότι φταίνε) - πάντα φταίνε οι αλλοι, μη τους πεις τι να κάνουν (έστω και αν είναι για το καλό τους) είσαι πρήκτισσα, και όσο για τα κιλααααααααα! Άσε πονεμένη ιστορία λές και εκείνοι είναι μοντέλα, άσε που δεν καταλαβαίνουν ότι από τις ορμόνες που παίρνουμε υπάρχουν επιπτώσεις!

Τέλοσπάντων! men will be men, και κατ΄ακρίβειαν ΠΑΝΤΑ θα είναι κατά βάθος μικρά αγοράκια που ποτέ δε μεγαλώνουν! Αλλά γιαυτό τους αγαπάμε!!! :tongue:

Αχ κορίτσια θα βρεθείτε κάποες σήμερα και κάποιες την Κυριακή??? Βγάλτε φωτογραφία να την βάλετε στο ΦΒ να σας δω και γω!

χχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...!!!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...!!!!!!!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ....ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ..!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

κοριτσάρες μου καλημέρααααααααααα!!!!

καλά να περάσετε οι βόρειες! ζηλεύουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πόσο μα πόσο χαίρομαι που δε φαινόμαστε αγαπημένες αλλά είμαστε κιόλας!!!!

άντε να σας δω όλες σιγά σιγά.......

ανιτάκιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! με καταράστηκες μαρή σουσουράδααααα???

δεν μπορώ ούτε εγώ τελικα 14... κάτι μουρλοκομεία που κάνουμε με το σύζυγο παρέα μας ανακοίνωσαν ΕΧΘΕΣ πως παντρεύονται...το κανόνισαν αυτή την εβδομάδα και θα κάνουν και πάρτυ!!! χαχαχαχαχαχαα κι έλεγα πως ήμουν εγώ τρελλή που το αποφασίσαμε και το πράξαμε εντός τριών εβδομάδων.... σορρυ κοριτσούδες μου...

mimitra να ακολουθήσεις την πατέντα της leuta... να του τα βάζεις δίπλα στο πρωινό ή το βραδινό του... και μη στενοχωριέσαι για το κάπνισμα... αρκεί που το ξέρει... έχει περάσει πολλά και κάνε λίγη υπομονή μαζί του....

leutako εσυ που είσαι και της τεχνολογίας να του κατεβάσεις μια δυο επιστημονικές μελέτες και να τον βάλεις να τις διαβάσει! επίσης και οι δυο σας να επισπεύσετε το ραντεβού με τον τσίλι.... λογικά θα είναι καταλυτικό! οσον αφορά το σαλοσπίρ.... εμένα ο πολύ αθλητικός και σούπερ υγειινής διατροφής πεθερός μου, έπαθε καρκίνο στο έντερο και οι γιατροί του το απέδωσαν στο σαλ...! επίσης έχω ακούσει και άλλη αντίστοιχη περίπτωση στο ευρύτερο περιβάλλον μου, καθώς και περίπτωση με γαστρορραγία Συμπτωματικά κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει την ενδοκρινολόγο μου για το φάρμακο αυτό μου είπε πως δε θέλει να σχολιάσει αλλά πως απορεί που υπάρχει ακόμα στα ράφια των φαρμακείων!

νταντάκο επειδή ανήκω κι εγώ δυστυχώς στις γεμάτες... ο άντρας σου έχει δίκιο... μειώνει και την ποιότητα των ωαρίων και την πιθανότητα εμφύτευσης (λιγότερο), κυρίως όμως την πιθανότητα καλής έκβασης της εγκυμοσύνης (αυξάνονται οι πιθανότητες αποβολών λόγω ορμονικών διαταραχώς που συνήθως συνυπάρχουν με τα αρκετά παραπάνω κιλά). Οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι μετά από εξωσωματική η πιθανότητα να μην υπάρχει αποβολή μετά το θετικό τεστ, μειώνεται κατά περίπου 40% (!!!!!) σε περίπτωση που ο ΔΜΣ είναι πάνω από 28....

στην αγγλία οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν κόστος εξωσωματικής αν ο ΔΜΣ είναι πάνω από 30.....όσο για το "άλλο" τρώγοντας έρχεται η όρεξη... ο καλός σου σε χρειάζεται κι εσύ αυτόν....

Αναστασούλι καλά κάνει ο άντρας σου και σου τη λέει με τα κιλά.... γιατί το λέω αυτό... εμένα που με γνώρισε κορμί κι από τότε έχω βάλει 25!!! :( κιλά.... δεν μου είπε ΠΟΤΕ τίποτα... όλο τι όμορφη που είσαι...κουκλάρα μου και τέτοια.... και μια φορά που τον ρώτησα μα καλά δε θα με προτιμούσες αν ήμουν όπως με γνώρισες? Μου απάντησε μα ναι φυσικά, αλλά σε λατρεύω κι έτσι!!!! πώς έτσι δλδ??? βουβαλάκι!

όσον αφορά το πιλάτες, επειδή έκανα πάνω από τρία χρόνια -το σταμάτησα λόγω οικονομικού- είναι φανταστική γυμναστική, φοβερή με θεωρητικά δύσκολα σημεία όπως χέρια, γλουτοί και στήθος αλλά.... έχει αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα μόνο όταν είσαι κοντά στο φυσιολογικό βάρος σου. Αν είσαι χοντρομπαμπατσέλης, όπως εγώ καλή ώρα, απλώς κάτω από τις πατσές σου και τα στρώματα λίπους οι μύες είναι πέτρα και τέζα! :)

χριστινάκι απλώς σου κάναμε μια πρόβα για το πώς θα φαγώνονται όταν παίζουν τα εξτρίμ μπόυς και μετά θα κάνουν αγκαλίτσες. για να σε εκπαιδεύσουμε βρε χαζούλι παιδιαρίσαμε λιγάκι εχθές... :)

ρικάκι μου όμορφο δε συμφωνώ ότι μας ενώνει η υπογονιμότητα.... θέλω να πιστεύω πως αυτή ήταν η αφορμή και το μοναδικό στοιχείο που μας ενώνει είναι οι ετερόκλητες αλλά συνάμα ταιριαστές προσωπικότητές μας...

σας φιλώ όλες

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...!!!!!!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ....ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ..!!!!!!!!!!!!!!

βρε ανιτάκι... πραγματικά σα μικρό παιδί-γατί κάνεις ώρες ώρες.... τι πάει να πει έπρεπε να λάβεις? για αυτό ζητάει κανείς συγγνώμη?........ :(:(

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

βρε ανιτάκι... πραγματικά σα μικρό παιδί-γατί κάνεις ώρες ώρες.... τι πάει να πει έπρεπε να λάβεις? για αυτό ζητάει κανείς συγγνώμη?........ :(:(

E pes ta vre kale mou !!!!!

Tha trelathoume kai olas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Malon gia emena les ...

Dld ti htheles na sou pw ;;;;;;;;;

Anita pragmatika den exo kati na sou pw exo minei mal@#!kas$# !!!!!!

Yv7Sp2.png

dadako στα δικά μας τώρα! πως θα το βουλώσουμε εεεε? ξέρεις κανένα τρικ να απεξαρτηθούμε από τη σύνδεση συναισθημάτων-τροφής?

έχεις περάσει κι εσύ πολλά ψυχούλα μου....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Ερχομαι στην παρέα σας, μετά από προτροπή της dada.

Σας παρακολουθούσα και παλιότερα στις σελίδες του parents και εύχομαι βρε κοριτσάκια το 2013 να μας βρεί με κοιλιτσα φουσκωμένη!!!!!!!!

Λίγα πράγματα για να με γνωρίσετε.

Από το 2009 προσπαθούμε για ένα παιδάκι. Κάναμε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν φλεγμονή στο σπέρμα, για την οποία οι γιατροί δεν χορήγησαν αντιβίωση αλλά ορμονικά. Τελικά κάναμε μια εξωσωματική ,αποτυχημένη εννοείται διότι όπως ανακαλύψαμε αργότερα -αφού κάναμε όλες τις εξετάσεις για θρομβοφιλία-natural killers κλπ- ότι το σπέρμα έπασχε από χλαμύδιο και πέθαινε .Πήρε ο σύζυγος αντιβίωση και σύμφωνα με το ανοσολόγο θα πρεπε να είχαμε εγκυμοσύνη.

Αλλά τίποτα. Τον άλλο μήνα πρέπει να ξαναπάμε για έλεγχο και να δούμε τί θα μας πει. Αυτά!

Φιλιά σε όλες και Καλή Δύναμη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...