Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λιν παρα πολυ καλες οι εξετασεις!!!

Μπραβο κοριτσαρα μου.......

zamponelaki μου!!! ολα καλα απο εξετασεις, αλλα γιατι φευγη το μωρακι δεν ξερω, δεν σας κρυβω οτι με τη νεα προσπαθεια που θα ξεκινησω περα απο το αγχος να εχω θετικο αποτελεσμα με τρομαζει μην εχω παλι παλινδρομηση.

γιαυτο δεν θα βιαστω θα περιμενω να περαση ο απριλιος να κανω περισ.εξετασεις μηπως εντοπισω το προβλημα αν και ο γιατρος μου επιμενει οτι αν αποβαλο το αγχος θα πανε ολα καλα μα πως γινετε με τοσα που εχω περασει.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

zamponelaki μου!!! ολα καλα απο εξετασεις, αλλα γιατι φευγη το μωρακι δεν ξερω, δεν σας κρυβω οτι με τη νεα προσπαθεια που θα ξεκινησω περα απο το αγχος να εχω θετικο αποτελεσμα με τρομαζει μην εχω παλι παλινδρομηση.

γιαυτο δεν θα βιαστω θα περιμενω να περαση ο απριλιος να κανω περισ.εξετασεις μηπως εντοπισω το προβλημα αν και ο γιατρος μου επιμενει οτι αν αποβαλο το αγχος θα πανε ολα καλα μα πως γινετε με τοσα που εχω περασει.

Λινάκι ποιά μέρα του κύκλου έκανες τις εξετάσεις?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δεν σας έχω πει ότι πριν ένα χρόνο ο γυναικολόγος που με παρακολουθούσε με είχε βάλει να κάνω σαλπιγγογραφία και ορμονολογικες εξετάσεις για να δούμε για ποιον λόγο δεν εμένα έγκυος. Καθώς και τον Διονύση πρώτα απλό σπερμοδιαγραμμα και μετά και 2ο για κατάτμηση dna σπέρματος τα οποία ήταν και τα 2 άριστα. Ντούρος-Ταύρος παναθεματον.......χαχαχαχαχαχαχα

μεχρι που τον εκανα delete γιατι δεν διεγνωσε την υδροσαλπιγγα στην σαλπιγγογραφια και εριχνε το βαρος στα ορμμονολογικα μου τα οποια χρειαζοντουσαν ρυθμιση.......

Πηγα λοιπον στον ενδοκρινολογο και εκανα ολες τις απαραιτητες εξετασεις.

Ειχα προβλημα με την ινσουλινη μου - δεν παραγόταν η απαραίτητη απο το πάγκρεας με αποτέλεσμα να μην εξισορροπείται σωστα η γλυκοζη στον οργανισμο μου. Γι'αυτο και ειχα και συχνα αυξομοιωσεις στο βαρος μου.

Και προδιαθεση για διαβητη τυπου Β'

Με εβαλε να κανω διαιτα και ταυτοχρονα glukophase 2x1000mg ημερησιως!!!!!!!!

Οντως εχασα 14 κιλα απο το Μαρτιο μεχρι και τον Σεπτεμβριο λιγο πριν το γαμο και τα χαπια τα σταματησα λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Τωρα με κατι επαναληπτικές ολα ειναι σε φυσιολογικές τιμες.

Λενε οτι τα συγκεκριμενα βοηθανε πολυ στις πολυκυστικες αν υπαρχουν (δεν εχω) και κατεπεκταση στη συλληψη αλλα δεν κανει οταν μεινεις εγκυος.

Βιβλια ολοκληρα θα γραψουμε ολες με τοσες εξετασεις......

Διαφημίσεις

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑ..:|ΟΛΑ ΣΡΑΒΑ...ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 74 ΠΗΓΕ 110 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝςΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ??ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΟ:cry::cry::cry::cry:

ααα και επισης περα απο την μια αφαιρεμενη σαλπιγγα και η αλλη ειναι καργα βουλωμενη και γεματη συμφησεις. κι ολα αυτα απο περιτωνιτιδα σκωληκοειδητη που περασα στην ηλικια των 12 και εσπασε μεσα μου και δεν με καθαρισαν καλα.

Αρα χωρις εξωσωματικη παιδακι γιοκ!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου, μόλις μπήκα σπίτι, δηλαδή όχι μόλις πριν μισή ωρα γιατί τόσο με πήρε να διαβάσω τα κατεβατά.

Λοιπόν η κα. Πρόεδρος έναι Θεά, κούκλα και μέσα και έξω(για το μέσα το ξέραμε, διαπιστώσαμε και το απ'εξω).Είναι από τους πιο γλυκούς και ζεστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.Την φανταζόμουν βέβαια κάπως έτσι.

Κανονίστε να βρεθούμε και όλες μαζί.

Ανιτάκι μην ζηλεύεις κουκλίτσα, είσαι στο μετά την εμβρυομεταφορα και επειδή θέλουμε πολύ στην κοιλίτσα σου να είναι τα μωράκια γι' αυτο δεν σε πήραμε.

Ζεττα το μόνο που ξέρω για την οιστραδιόλη θα πρέπει την ημέρα της ωοληψίας να είναι 200 μονάδες για το κάθε ωάριο.

Ζαμπονελάκι καλως μας ήρθες πάλι πίσω.

Καλως σας βρηκα!!!!!

Ειμαι σιγουρη οτι και οι δυο σας θα εισαστε και εσωτερικα και εξωτερικα κουκλες!!!!!!!!! Αξιες των προσδοκιών μας βεβαιως βεβαιως οπως λεει και το Ανιτακι μας....

Καλα οι υπολοιπες που ειναι ?????

Εχουν ερθει ολες απο δωθε????

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcSRSzOlzTpAbnIQS8m79LlDBcl1-XILA54dYYFnhtMsbeTC7exBSw

καληνυχτα φιλεναδιτσες μου!!!

παω για νανι ειμαι πολυ κουρασμενη.

τα λεμε αυριο πρωτα ο θεος

σας φιλω!!!!!!!

Λινάκι καληνύχτα, θα οργανωθώ λίγο αυριο σχετικά με τι μου έχουν πει οι γιατροί για τις ορμονολογικές γιατί τα έχω γραμμένα και θα σου απαντήσω.

I81rp3.png

Δεν σας έχω πει ότι πριν ένα χρόνο ο γυναικολόγος που με παρακολουθούσε με είχε βάλει να κάνω σαλπιγγογραφία και ορμονολογικες εξετάσεις για να δούμε για ποιον λόγο δεν εμένα έγκυος. Καθώς και τον Διονύση πρώτα απλό σπερμοδιαγραμμα και μετά και 2ο για κατάτμηση dna σπέρματος τα οποία ήταν και τα 2 άριστα. Ντούρος-Ταύρος παναθεματον.......χαχαχαχαχαχαχα

μεχρι που τον εκανα delete γιατι δεν διεγνωσε την υδροσαλπιγγα στην σαλπιγγογραφια και εριχνε το βαρος στα ορμμονολογικα μου τα οποια χρειαζοντουσαν ρυθμιση.......

Πηγα λοιπον στον ενδοκρινολογο και εκανα ολες τις απαραιτητες εξετασεις.

Ειχα προβλημα με την ινσουλινη μου - δεν παραγόταν η απαραίτητη απο το πάγκρεας με αποτέλεσμα να μην εξισορροπείται σωστα η γλυκοζη στον οργανισμο μου. Γι'αυτο και ειχα και συχνα αυξομοιωσεις στο βαρος μου.

Και προδιαθεση για διαβητη τυπου Β'

Με εβαλε να κανω διαιτα και ταυτοχρονα glukophase 2x1000mg ημερησιως!!!!!!!!

Οντως εχασα 14 κιλα απο το Μαρτιο μεχρι και τον Σεπτεμβριο λιγο πριν το γαμο και τα χαπια τα σταματησα λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Τωρα με κατι επαναληπτικές ολα ειναι σε φυσιολογικές τιμες.

Λενε οτι τα συγκεκριμενα βοηθανε πολυ στις πολυκυστικες αν υπαρχουν (δεν εχω) και κατεπεκταση στη συλληψη αλλα δεν κανει οταν μεινεις εγκυος.

Βιβλια ολοκληρα θα γραψουμε ολες με τοσες εξετασεις......

Καλά ρε παιδί μου όλα τα παράξενα εμείς θα τα τρβήξουμε?:evil::evil::evil:

I81rp3.png

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑ..:|ΟΛΑ ΣΡΑΒΑ...ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 74 ΠΗΓΕ 110 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝςΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ??ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΟ:cry::cry::cry::cry:

Καταρχην σταματα να σκεφτεσαι τα χειροτερα και να εστιαζεις μονο στα καλυτερα. Δεν υπαρει λογο να ανοιγουμε μονες μας την πορτα στα χειροτερα. Βαλε λουκετο κι αστα απεξω. Στα λεω εγω που δεν εχω περασει και λιγα το τελευταιο διμηνο.

Προσπαθησε να ηρεμησεις και ακολουθα τις οδηγιες τους. Σε παρακαλω προσπαθησε να ηρεμησεις ζουζουνα μου για να μην κανεις κακο χωρις λογο στην ψυχουλα που ειναι μεσα σου. Προσπαθησε να το βοηθησεις να παρει τον σωστο δρομο.

φιλακια πολλα πολλα

Rodo χαλάρωσε κουκλίτσα, συμβαίνει αρκετά συχνα να αργεί να πέσει η χοριακή

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...