Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγω ηξερα οτι το βαζεις μονο στον υπνο αυτο...Ξερω ειναι σπαστικο γτ παλια τετοιο ειχα βαλει για τα κατω δοντια αλλα το εχασα(ω ναι...) και τη παρατησα στη μεση τη θεραπεια.Θα ρωτησω απο περιεργεια οταν θα ξαναπαω.Εσενα απο μεσα δεν σου εβαλε κατι μονιμο μετα που τα εβγαλες;Γιατι και σε μια φιλη ειχαν βαλει κατι θυμαμαι.Αυτο δεν το βγαζεις νομιζω μενει εκει μεχρι να βαλεις μασελα:lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι τίποτα τέτοιο δεν μου είχαν βάλει...

Οχι μόνο το βράδυ...το φοράς 4 ώρες το πάνω 4 ώρες το κάτω την ημέρα...ποτέ μαζί γιατί μπορείς να το σφίγγεις καλύτερα με τα δόντια...και όλο το βράδυ και τα δύο...σταδιακά μειώνεις τις ώρες μέχρι να το βγάλεις τελείως..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Mε το θεμα της δουλειας/αναρρωτικης/ανευ αποδοχων/αποσπασης...

Πολυ μπερδεμα...παιρνω μια αποφαση...παω προς μια κατευθυνση και βγαινει νεο προβλημα καθε φορα...

Τελοσπαντων...ουτως η αλλως εβαλα προτεραιοτητα την εξωσωματικη...αρα θα παρω τη μεγαλη ανευ αποδοχων απο 1/11-31/08 και αν παρω αποσπαση ισως γινει ανακληση της ανευ αποδοχων ισως δε γινει :( θα δουμε τοτε...

Μη στεναχωριέσαι ρε μπέμπα για αυτό .. πάει τώρα ότι έγινε έγινε...κοιτα να βάλεις μπρος για το παιδάκι σου τώρα τουλάχιστον να βγει και κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία...

I81rp3.png

Οχι τίποτα τέτοιο δεν μου είχαν βάλει...

Οχι μόνο το βράδυ...το φοράς 4 ώρες το πάνω 4 ώρες το κάτω την ημέρα...ποτέ μαζί γιατί μπορείς να το σφίγγεις καλύτερα με τα δόντια...και όλο το βράδυ και τα δύο...σταδιακά μειώνεις τις ώρες μέχρι να το βγάλεις τελείως..

Θα ρωτησω και θα σου πω(τι εχει σκοπο να κανει αυτος με τα δικα μου δοντια)Σιγα μη κυκλοφορω και αλλα τοσα χρονια με μασελα:lol::lol::lol::lol: μπορει να μην χρειαστει για τα πανω σου λεω γτ δεν ηταν στραβα.Μακαρι Θεε μου!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μη στεναχωριέσαι ρε μπέμπα για αυτό .. πάει τώρα ότι έγινε έγινε...κοιτα να βάλεις μπρος για το παιδάκι σου τώρα τουλάχιστον να βγει και κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία...

Μακαρι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κι εγω μπρουμυτα κοιμαμαι αλλα τωρα το προσπαθω να μενω στο πλαι.Γιατι ρε συ ξυπναω με ρυτιδες:shock::shock: και στο πλαι πατηκωνεται η μουρη αλλα οχι τοσο πολυ:tongue:

Παντως δεν ξερω τι λενε εγω και στις εγκυμοσυνες(οσο κρατησαν τελοσπαντων...) μπρουμυτα κοιμομουν δεν ζουληχτηκε τπτ χαχαχαχ

Ασε αυτο με τις ρυτίδες άλλη ιστορία...έλα όμως που δεν μπορώ να κοιμηθώ ανάσκελα σαν τη μούμια....:tongue::tongue:

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας καληνυχτω!!! θα ρθει το μωρο σε λιγο! τα λεμε αυριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ασε αυτο με τις ρυτίδες άλλη ιστορία...έλα όμως που δεν μπορώ να κοιμηθώ ανάσκελα σαν τη μούμια....:tongue::tongue:

Α καλααα κι εγω το ιδιο.Ασε που φοβαμαι μη πνιγω τπτ ποτε δεν ξερεις...:roll:

Παλιοτερα στο πλαι κοιμομουν αλλα θελω και κατι να κραταω αγκαλια:lol::lol:Τωρα τη βγαζω με ενα μαξιλαρι.Μια μερα ξυπνησα και ειχα ενα μαξιλαρι απο δεξια και ενα απο αριστερα.Μεσα στον υπνο μου γυρισα δεν βρηκα το μαξιλαρι και πηρα το αλλο που εχω διπλα χαχαχχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Μακαρι....
Κορίτσια μου σας καληνυχτω!!! θα ρθει το μωρο σε λιγο! τα λεμε αυριο!

Θα γίνει Εφάκι θα το δεις...φτάνει και εσύ να το τολμήσεις...

Καληνύχτα...να μπαίνεις και να μας ζαλίζεις...εδώ θα πούμε όλες τον πόνο μας...

I81rp3.png

Α καλααα κι εγω το ιδιο.Ασε που φοβαμαι μη πνιγω τπτ ποτε δεν ξερεις...:roll:

Παλιοτερα στο πλαι κοιμομουν αλλα θελω και κατι να κραταω αγκαλια:lol::lol:Τωρα τη βγαζω με ενα μαξιλαρι.Μια μερα ξυπνησα και ειχα ενα μαξιλαρι απο δεξια και ενα απο αριστερα.Μεσα στον υπνο μου γυρισα δεν βρηκα το μαξιλαρι και πηρα το αλλο που εχω διπλα χαχαχχα

Καλά αυτό με τα μαξιλάρια το κάνω και εγώ...το πρωι όταν δεν πάω για δουλειά και σηκώνεται το μωρό πάω στην μεριά του και στο μαξιλάρι του και το δικό μου το παίρνω αγκαλιά...το μωρό μου με κοροϊδεύει...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά αυτό με τα μαξιλάρια το κάνω και εγώ...το πρωι όταν δεν πάω για δουλειά και σηκώνεται το μωρό πάω στην μεριά του και στο μαξιλάρι του και το δικό μου το παίρνω αγκαλιά...το μωρό μου με κοροϊδεύει...

Αλλιως πως να κοιμηθω στο πλαι;Θα παρω ενα σφηνακι γιγας μεγεθος χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Και το αλλο το ωραιαο που εχω μαθει και απλωνομαι μονη μου στο διπλο και πηγα στη μανα μου να κοιμηθω σε μονο και κοντεψα να πεσω κατω;

χαχαχαχαχαχα...αν είναι δυνατόν....

Εγώ πάντα κοιμόμουν σε διπλό γιατί λόγω έλλειψης χώρου στο πατρικό μου κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την αδερφή μου....άσε δε που επειδή είναι και μικρότερη παλαιότερα όταν έφευγα δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόνη της και όταν ήταν πολύ μικρούλα έκλαιγε και με ζήταγε να πάω πίσω... το καλό μου...

I81rp3.png

χαχαχαχαχαχα...αν είναι δυνατόν....

Εγώ πάντα κοιμόμουν σε διπλό γιατί λόγω έλλειψης χώρου στο πατρικό μου κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την αδερφή μου....άσε δε που επειδή είναι και μικρότερη παλαιότερα όταν έφευγα δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόνη της και όταν ήταν πολύ μικρούλα έκλαιγε και με ζήταγε να πάω πίσω... το καλό μου...

τι κλαψιαρικο χαχαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...