Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι...Εσυ γτ εβαλες;Εγω ειχα εγκλειστο δοντι και τα βαλαμε μπας και το τραβηξουμε εξω αλλα δεν το βλεπω τελικα.2 χρονια τραβιεμαι μ αυτη τη βλακεια...

Είχα πολύ στραβά δόντια..το κακό όμως είναι ότι επειδή μου έβγαλε 4 γερά..τα δόντια μου είναι πολύ μέσα τώρα...βέβαια στρώνουν σιγά σιγά...αλλά τα βλέπω να επανέρχονται στη θέση τους μετά από 5 χρόνια...

Ασε αυτά τα μασελάκια μετά...πολύ μπελάς..

Πότε το κόβεις να στα βγάλει???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Θα έρθει και η Εφη....ωραία...

Εφη θα σε περιμένουμε...

:D:D:p:p

• αν κοιμόμαστε στο πλάι να γέρνουμε από τη δεξιά μεριά

ΓΙΑΤΙ ΔΕΞΙΑ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ψωνισα απο το σπριντερ κοριτσια!Μια σακουλα γεμισα.Ουτε θυμαμαι ακριβως ποσα πηρα χαχαχαχ Εχει κανει μπαζαρ...Δεν ξερω αν ειναι σε ολα.Με πηγε ο πατερας μου (ηταν στις καλες του) και μου λεει ψωνισε οτι θες.Ειναι πολυ της προσφορας ο πατερας μου.Αν του ζητουσα να μου δωσει πχ να ψωνισω κατι με τα ιδια λεφτα που χαλασε σημερα θα με εστελνε χαχαχαχ

απαιχτος o father!!! :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ψωνισα απο το σπριντερ κοριτσια!Μια σακουλα γεμισα.Ουτε θυμαμαι ακριβως ποσα πηρα χαχαχαχ Εχει κανει μπαζαρ...Δεν ξερω αν ειναι σε ολα.Με πηγε ο πατερας μου (ηταν στις καλες του) και μου λεει ψωνισε οτι θες.Ειναι πολυ της προσφορας ο πατερας μου.Αν του ζητουσα να μου δωσει πχ να ψωνισω κατι με τα ιδια λεφτα που χαλασε σημερα θα με εστελνε χαχαχαχ

Δεν πειράζει..αρκεί που σου ψώνισε κάτι είναι και αυτό..

Σε βοηθάνε οικονομικά οι γονείς σου ή μόνη σου τη βγάζεις???

I81rp3.png

Πηγα για καφεδακι μετα μιλησαμε με την αθανασια στο τηλ...αναλυσαμε τα παντα ολα :tongue: και τωρα περιμενω το μωρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Είχα πολύ στραβά δόντια..το κακό όμως είναι ότι επειδή μου έβγαλε 4 γερά..τα δόντια μου είναι πολύ μέσα τώρα...βέβαια στρώνουν σιγά σιγά...αλλά τα βλέπω να επανέρχονται στη θέση τους μετά από 5 χρόνια...

Ασε αυτά τα μασελάκια μετά...πολύ μπελάς..

Πότε το κόβεις να στα βγάλει???

Οποτε κατεβει αυτη η βλακεια που ακομα δεν εχει φανει.Γενικα ειχα στραβα δοντια αλλα οχι τρελη κατασταση τα κατω περισσοτερο.Οποτε κανω πανω-κατω θεραπεια.Τα πανω ειναι εντελως ισια απο την αρχη που τα φορεσα.Εμενα θα μου βαλει κατι απο μεσα μετα και δεν θα ξαναστραβωσουν.Δεν ξερω αν θελει μασελακι μετα γτ ηδη θα τα φοραω σχεδον 4 χρονια και δεν ηταν και πολυ στραβα.Ισως τα κατω μονο...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

απαιχτος o father!!! :P:p:p

Ναι ειχε τα κεφια του.Καλα αυτος το παρακανε πηρε 6 πουκαμισα και λεει θα ερθω να παρω και σκακι(Σακης Ρουβας κολλεκτιον χαχχαχααχ ελεος...)

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν πειράζει..αρκεί που σου ψώνισε κάτι είναι και αυτό..

Σε βοηθάνε οικονομικά οι γονείς σου ή μόνη σου τη βγάζεις???

Ε δινουν κι αυτοι το κατιτις τους τωρα που δεν δουλευω αλλα μη φανταστεις...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Οποτε κατεβει αυτη η βλακεια που ακομα δεν εχει φανει.Γενικα ειχα στραβα δοντια αλλα οχι τρελη κατασταση τα κατω περισσοτερο.Οποτε κανω πανω-κατω θεραπεια.Τα πανω ειναι εντελως ισια απο την αρχη που τα φορεσα.Εμενα θα μου βαλει κατι απο μεσα μετα και δεν θα ξαναστραβωσουν.Δεν ξερω αν θελει μασελακι μετα γτ ηδη θα τα φοραω σχεδον 4 χρονια και δεν ηταν και πολυ στραβα.Ισως τα κατω μονο...

Το μασελάκι το δίνουν υποχρεωτικά...βοηθάει να στρώσουν τα δόντια...πολύ σπαστικό...πρέπει να το πλένεις κάθε φορά που το βγάζεις έστω για να μασήσεις μια τσίχλα...πρωι - βράδυ πλύσιμο όπως πλένεις τα δόντια σου...μια φορά στις 3 μέρες για 8 ώρες μέσα σε coreca...αμάν πολύ με είχε κουράσει...

I81rp3.png

Το μασελάκι το δίνουν υποχρεωτικά...βοηθάει να στρώσουν τα δόντια...πού σπαστικό...πρέπει να το πλένεις κάθε φορά που το βγάζεις έστω για να μασήσεις μια τσίχλα...πρωι - βράδυ πλύσιμο όπως πλένεις τα δόντια σου...μια φορά στις 3 μέρες για 8 ώρες μέσα σε coreca...αμάν πολύ με είχε κουράσει...

Εγω ηξερα οτι το βαζεις μονο στον υπνο αυτο...Ξερω ειναι σπαστικο γτ παλια τετοιο ειχα βαλει για τα κατω δοντια αλλα το εχασα(ω ναι...) και τη παρατησα στη μεση τη θεραπεια.Θα ρωτησω απο περιεργεια οταν θα ξαναπαω.Εσενα απο μεσα δεν σου εβαλε κατι μονιμο μετα που τα εβγαλες;Γιατι και σε μια φιλη ειχαν βαλει κατι θυμαμαι.Αυτο δεν το βγαζεις νομιζω μενει εκει μεχρι να βαλεις μασελα:lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Μάλλον είναι της ΝΔ ο ντόκτορ...

Τι κάνεις???

Θα μας πεις τι είχες σήμερα???

Mε το θεμα της δουλειας/αναρρωτικης/ανευ αποδοχων/αποσπασης...

Πολυ μπερδεμα...παιρνω μια αποφαση...παω προς μια κατευθυνση και βγαινει νεο προβλημα καθε φορα...

Τελοσπαντων...ουτως η αλλως εβαλα προτεραιοτητα την εξωσωματικη...αρα θα παρω τη μεγαλη ανευ αποδοχων απο 1/11-31/08 και αν παρω αποσπαση ισως γινει ανακληση της ανευ αποδοχων ισως δε γινει :( θα δουμε τοτε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγώ κοιμάμαι μπρούμυτα...κάνει????

Κι εγω μπρουμυτα κοιμαμαι αλλα τωρα το προσπαθω να μενω στο πλαι.Γιατι ρε συ ξυπναω με ρυτιδες:shock::shock: και στο πλαι πατηκωνεται η μουρη αλλα οχι τοσο πολυ:tongue:

Παντως δεν ξερω τι λενε εγω και στις εγκυμοσυνες(οσο κρατησαν τελοσπαντων...) μπρουμυτα κοιμομουν δεν ζουληχτηκε τπτ χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...