Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

λοιπόν υποψήφιες για διέγερση ...... έγραφε το χαρτί από το γέννημα ότι το τσιγάρο προκαλεί παραγωγή λιγότερων ωαρίων! καλά κι αυτοί ευλογημένοι τι μου το έδωσαν στην ωοληψία????:confused::confused::confused::confused::confused:

ντανιέλα γελούσα πολύ με το gatorade!!!

α μισό θα σας βάλω μεταφρασμένα από την υποφαινόμενη παρακαλώ tips που διάβασα από διάφορα αγγλικά και αμερικανικά σάιτς....

Mou evales idees k diavasa k sta servika k sta agglika.

Me to tsigaro to exo parakanei, poli omos.

Apo Paraskevi den tha kapnisooooo !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ακόμα αμφισβητείς το αν θα κάνεις ωάρια; Μην ανησυχείς καθόλου, ωάρια θα κάνεις ο κόσμος να χαλάσει...Το δυσκολο κομμάτι θα ειναι μονο η αναμονη της χοριακής...Τίποτα άλλο...

Αχ βρε κορίτσι είδες πως είναι τελικά...ο καθένας με τον πόνο του...δεν περιμένω πολλά...μακάρι να κάνω 5....φοβάμαι για το κανένα...

Οτι θέλει ας γίνει όμως δεν θα σκάσω και για αυτό...θα αντιμετωπίσω κάθε πρόβλημα στην ώρα του..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μακάρι μπέμπα να κάνω και εγω κάνα αυγο...να περιμένουμε και από εμένα χοριακη κατα τις 15 Οκτώβρη..

Etsi owps to pes mou thymises ena tragoudi tou kelaidoni pou leei:

Θα κάτσω σπίτι, θ’ αράξω σπίτι

λοιπόν απόψε δεν πρόκειται να βγω

Θα κάτσω σπίτι, θ’ αράξω σπίτι

κι άμα πεινάσω τηγανίζω καν’ αυγό

Mou evales idees k diavasa k sta servika k sta agglika.

Me to tsigaro to exo parakanei, poli omos.

Apo Paraskevi den tha kapnisooooo !!!

Egw padws kapniza kai ekana yperdeigersh.

Alla sigoura kalo tha nai na mhn kapnizeis. Asxeta me thn posothta sigoura tha epireazei thn poiothta! Giati ekei varaei to tsigaro stis oothikes.

Αχ βρε κορίτσι είδες πως είναι τελικά...ο καθένας με τον πόνο του...δεν περιμένω πολλά...μακάρι να κάνω 5....φοβάμαι για το κανένα...

Οτι θέλει ας γίνει όμως δεν θα σκάσω και για αυτό...θα αντιμετωπίσω κάθε πρόβλημα στην ώρα του..

Mhn agxnwesai tha kaneis polla avgoulakia kai tha eisai mia sexy kotoula!!

Διαφημίσεις

Μακάρι μπέμπα να κάνω και εγω κάνα αυγο...να περιμένουμε και από εμένα χοριακη κατα τις 15 Οκτώβρη..

σίγουρα θα περιμένουμε! αφού έχουμε το μαγο του Οζ!!! :rolleyes: βρε ότι έχεις και είδε θα στο πάρει! θα σε ξεζουμίσει λέμε!

καλά τι νεάκια είναι αυτά πενελοπάκι? γεννάει 1η οκτ η Λαμπρινούλα μας? η έφη αποφάσισε για νοέμβρη??!?!?!

σούπερρρρρρρ! το χριστινάκι μας τι κάνει ?

αθανασίααααααα!!!! κάπου πήρε το ματάκι μου ότι το φτιάχνετε το σπερ...!!!!!μπράβο βρε πατριωτισσα!!!!

δημητρούλα πού είσαι?????? ξέρεις ποιο κομμάτι έπαιζε όταν συνήλθα από την ωο?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ειπαμε θα παρεις κι εσυ θετική χοριακη και μετά θα γεννησω (θα προλάβω να πλυνω κιόλας).

kOZcp3.png

σίγουρα θα περιμένουμε! αφού έχουμε το μαγο του Οζ!!! :rolleyes: βρε ότι έχεις και είδε θα στο πάρει! θα σε ξεζουμίσει λέμε!

καλά τι νεάκια είναι αυτά πενελοπάκι? γεννάει 1η οκτ η Λαμπρινούλα μας? η έφη αποφάσισε για νοέμβρη??!?!?!

σούπερρρρρρρ! το χριστινάκι μας τι κάνει ?

αθανασίααααααα!!!! κάπου πήρε το ματάκι μου ότι το φτιάχνετε το σπερ...!!!!!μπράβο βρε πατριωτισσα!!!!

δημητρούλα πού είσαι?????? ξέρεις ποιο κομμάτι έπαιζε όταν συνήλθα από την ωο?

Η Εφη θέλει λίγο σπρώξιμο αλλά νομίζω θα την καταφέρουμε. Οσο για την Αθανασία, αυτη παει για φυσιολογική συλληψη και δεν προσμετρηθηκε στη δημοσκόπηση...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν αφήνουμε την κουβέντα για το τσιγάρο...νιώθω τύψεις...

Ε οχι, στο απαγορεύω. Δεν φτανει που έχεις τα αγχη σου θα προσθέσεις και τις τύψεις για το τσιγάρο...Αστο, κανε οπως νιώθεις και με το που θα πάρεις τη χοριακουλα σου το κόβεις....Αντε μην προσθέτεις τόσα βαρη στην πλατη σου...ολα θα πάνε καλά....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...