Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν είναι καταπληκτική? Ούτε εγώ πεινάω με αυτή τη δίαιτα.

Έχεις χάσει λίγο?

Ναι Δημητρούλα, 3-4 κιλά περίπου, πρέπει να είναι η ζυγαριά μου και λίγο κουκουρούκου αλλά το καταλαβαίνω στα ρούχα μου, και μου λέει χθές και ο άντρας μου, αμέσως φάνηκε διαφορά..

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Oloi lene gia pilates oti kanei thaumata ...

Egw den prolaveno na kano tipota. Perpatao misi-mia ora kai auto me to zori. Den exo parea kai varieme.

Giatti stamatises pilates;;;

Γράφαμε ταυτόχρονα, είδες γιατί σταμάτησα..

Κοριτσάκια φευγω πάω για σεξογυμναστική;);););).

Κάτι είναι και αυτό...

Επ...μην ζηλεύετε...;);););)

Ευχηθήτε μου καλό βολί...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Δημητρούλα, 3-4 κιλά περίπου, πρέπει να είναι η ζυγαριά μου και λίγο κουκουρούκου αλλά το καταλαβαίνω στα ρούχα μου, και μου λέει χθές και ο άντρας μου, αμέσως φάνηκε διαφορά..

Μπράβο κοπέλα μου μην ξεχνάς τα πολλά νερά ειναι σημαντικό!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εβαλα το κρεας να βρασει για να κανω βραστο

Χθες δε θα το έκανες το βραστο???

Αντε και αύριο έχετε συνάντηση, τυχερούλες, να πεις σε όλα τα κορίτσια πολλά φιλιάααα...

cOiVp2.png

Χθες δε θα το έκανες το βραστο???

Αντε και αύριο έχετε συνάντηση, τυχερούλες, να πεις σε όλα τα κορίτσια πολλά φιλιάααα...

Οχι πουλι μου για σημερα ειπα οτι θα το κανω,εχθες ειχαμε μακαρονια,θα τις δωσω πολλα φιλια.τι κανει ο μπουμπουκος σου;

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Είχα πολή δουλειά σήμερα και δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα και μέχρι να διαβάσω τα σεντόνια που γράψατε πέρασε η ώρα!!!Βρε κορίτσια τι χαμός ήταν αυτός σήμερα????Δεν θέλω να ξανανοίξω το θέμα,απλά θέλω να ξέρεις Ανιτάκι μου ότι ποτέ δεν είχα σκοπό να πάμε στην συνάντηση στις 14/4 και όχι στις 21/4.Εγώ πάντοτε όπως πιστεύω και τα άλλα κορίτσια μιλούσαν και για τις δύο συναντήσεις!!!!Τελοσπάντων το θέμα αυτό έκλεισε.Και εγώ συμφωνώ με την πρόεδρο για συνάντηση γύρω στις 11.

Dadaki μου εμάς δεν μας πειράζει καθόλου να έρθεις με την φίλη σου.

Λινάκι καλώς όρισες και περαστικά στον μπαμπά σου.Καλή αρχή στην προσπάθειά σου κοπέλα μου!!!!

Ρε κορίτσια οι άντρες είναι ώρες ώρες σαν μικρά παιδιά.Ένα κάρο δικαιολογίες μπορούν να βρουν αν δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έχουν άδικο.Τι να κάνουμε που πρέπει να τους νταντεύουμε!

Οχι πουλι μου για σημερα ειπα οτι θα το κανω,εχθες ειχαμε μακαρονια,θα τις δωσω πολλα φιλια.τι κανει ο μπουμπουκος σου;

sorry για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά είχα πιάσει την κουβέντα με το έτερον ήμισυ. Μια χαρά ο μπουμπούκος, κοιμάται και ονειρεύεται...

roubies έγινε λίγο χαμός, τα χάσαμε κάποια στιγμή αλλά στο τέλος τα βρήκαμε...

Καληνύχτα κούκλες μου, ώρα για νανακια.

cOiVp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πινω καφεδάκι, τρωω σαντουιτσακι και θα ρθει ο αδερφος μου σε κανα 10' για να φυγουμε!

Θα δω τα κορίτσια μου τα ΒΟΡΕΙΑ σημερα....πως χαιρομαι! Αντε να δω ποτε θα δω τα κατω κορίτσια....

ΤΡΑΓΟΥΔΙ...

ΚΑι φεύγω να ετοιμαστώ....

Μου `πε πως θα `ρθει στις οκτώ

ντʼ ακόρ βρέξει δε βρέξει

κι έσπασα όλα τα ρεκόρ

μόλις μου είπε στις οκτώ

και στήθηκα απʼ τις έξι

Φόρεσα τα καινούρια μου

και ντύθηκα στην πένα

γιατί έχω απόψε ραντεβού

το πρώτο αυτό το ραντεβού

αγάπη μου με σένα

Έχω απόψε ραντεβού

ραντεβού με σένα

κι απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω μπερδεμένα

Πωπωπω πωπωπω

Πωπωπω πως θα το πω

Πωπωπω πως θα το πω

το σʼ αγαπώ σε λίγο

έχει γούστο να ντραπώ

καλύτερα να φύγω

Απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω μπερδεμένα

κι έχω απόψε ραντεβού

αγάπη μου με σένα

Έχω απόψε ραντεβού

ραντεβού με σένα

κι απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω, τα `χω μπερδεμένα

Πωπωπω πωπωπω

Πωπωπω πως θα το πω

Πωπωπω πως θα το πω

το σʼ αγαπώ σε λίγο

έχει γούστο να ντραπώ

καλύτερα να φύγω

Απʼ το τρακ τα λόγια μου

τα `χω μπερδεμένα

κι έχω απόψε ραντεβού

αγάπη μου με σένα

αγάπη μου με σένα

αγάπη μου με σένα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...