Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

8/10 χοριακή;δηλαδη μετά απο αυτό μπορεί να γεννήσω; Αγχώθηκα τώρα, δεν θα προλάβω να τα πλυνω όλα αυτα...!!!

όχι δεν μπορείς! προκειμένου να σε ξεαγχώσω για σένα θα πάω για χοριακή 28/10!!!!!

οκ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

σιγά σιγά μην τρελαίνεσαι! να φύγουν τα πολλά τα πράγματα και κουτιά από τη μέση και σιγά σιγά τα υπόλοιπα....

μου έδωσες πολύ όμορφη ευχή ρε ρικάκι.... ευχαριστώ.......

Οχι εντάξει δε τρελαίνομαι με αυτά, αφού τα βασικά έγιναν...Και τωρα που μπήκε και το ίντερνετ και σας ξαναβρήκα θα "καθυστερήσουν" και λίγο παραπάνω να φτιαχτούν...Μολις το βάλαμε χθες έκατσα κατευθείαν στο λαπτοπ και με βλέπει το αντράκι και μου λέει "κατάλαβα, έπιασες δουλειά πάλι, σε καμιά βδομάδα θα τα ξαναπούμε"...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όλες οι ευχές μαζί σου Ειρηνάκι και στα άλλα κοριτσάκια μας που θα ακολουθήσουν...Δηλαδή τη μέρα που φτάνω θα έχουμε χοριακή, καλά το είπα....Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........

cOiVp2.png

Οχι εντάξει δε τρελαίνομαι με αυτά, αφού τα βασικά έγιναν...Και τωρα που μπήκε και το ίντερνετ και σας ξαναβρήκα θα "καθυστερήσουν" και λίγο παραπάνω να φτιαχτούν...Μολις το βάλαμε χθες έκατσα κατευθείαν στο λαπτοπ και με βλέπει το αντράκι και μου λέει "κατάλαβα, έπιασες δουλειά πάλι, σε καμιά βδομάδα θα τα ξαναπούμε"...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όλες οι ευχές μαζί σου Ειρηνάκι και στα άλλα κοριτσάκια μας που θα ακολουθήσουν...Δηλαδή τη μέρα που φτάνω θα έχουμε χοριακή, καλά το είπα....Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........

σίγουρα θα μου είσαι τυχερή μουρλοσαμιώτισσα!!!!!

είπα στο αννιτάκι να βρεθούμε για καφεδάκι την πέμπτη.... αν βολεύει το πρόγραμμά σας κορίτσια κοπιάστε!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

σίγουρα θα μου είσαι τυχερή μουρλοσαμιώτισσα!!!!!

είπα στο αννιτάκι να βρεθούμε για καφεδάκι την πέμπτη.... αν βολεύει το πρόγραμμά σας κορίτσια κοπιάστε!

Egw mporo mono an einai meta tis 17:00.

Yv7Sp2.png

Tin paraskevi 27/9.

λοιπόν υποψήφιες για διέγερση ...... έγραφε το χαρτί από το γέννημα ότι το τσιγάρο προκαλεί παραγωγή λιγότερων ωαρίων! καλά κι αυτοί ευλογημένοι τι μου το έδωσαν στην ωοληψία????:confused::confused::confused::confused::confused:

ντανιέλα γελούσα πολύ με το gatorade!!!

α μισό θα σας βάλω μεταφρασμένα από την υποφαινόμενη παρακαλώ tips που διάβασα από διάφορα αγγλικά και αμερικανικά σάιτς....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Egw mporo mono an einai meta tis 17:00.

κι εγώ μετά τις 5 μπορώ... αφού έχω σκοπό να ζητήσω άδεια την παρασκευή και την άλλη εβδομάδα δεν μπορώ να φύγω νωρίς......

δε θα πάω στην κρουέλα... είχα πει να πάω αν δε μου έλεγε ο γλυκούλης για αντιπηκτικές.... τώρα που και η αιματολόγος μου τις έγραψε και αυτός δε θα πάω......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Tin paraskevi 27/9.

νομίζω χρειαζόμαστε μια καινουρια λίστα γιατί ξαφνικά μπηκατε όλες στο παιχνίδι και πρέπει να εχουμε ενα μπουσουλα για το ποια περιμένει τι και πότε...Με λιγα λόγια με εξαίρεση την Μορφω, την Νάντια οι υπόλοιπες είστε για αμεσα....(Εφη και Cacao εσας σας μετραω για Νοεμβριο). Η Αννα και η Νατάσα ειναι στους αναποφάσιστους...Να μη πω ότι εχουμε και γεννητουρια τον Οκτωβρη αρχής γεννομένης την 1η του μηνα με το γιο της Λαμπρινης....Πολλές γιορτές λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

kOZcp3.png

κι εγώ μετά τις 5 μπορώ... αφού έχω σκοπό να ζητήσω άδεια την παρασκευή και την άλλη εβδομάδα δεν μπορώ να φύγω νωρίς......

δε θα πάω στην κρουέλα... είχα πει να πάω αν δε μου έλεγε ο γλυκούλης για αντιπηκτικές.... τώρα που και η αιματολόγος μου τις έγραψε και αυτός δε θα πάω......

Μη πας αφού σε καλύπτει και ο γιατρός...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μακάρι μπέμπα να κάνω και εγω κάνα αυγο...να περιμένουμε και από εμένα χοριακη κατα τις 15 Οκτώβρη..

ακόμα αμφισβητείς το αν θα κάνεις ωάρια; Μην ανησυχείς καθόλου, ωάρια θα κάνεις ο κόσμος να χαλάσει...Το δυσκολο κομμάτι θα ειναι μονο η αναμονη της χοριακής...Τίποτα άλλο...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...