Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τελικά πηγαμε στο mall στον Αγ. Δημητριο γιατί ηταν πιο κοντα κι εμενα με ειχαν πιάσει οι φοβίες μου και προτίμησα να πάμε εκει. Πηρα το πολυσυστημα για την κορη (καρότσι, πορτ μπεπε, καθισμα αυτοκινητου) σε σχετικά καλή τιμή (300 ευρω!) οπότε τώρα δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα. Απλως να μου τα παραδωσουν θέλω για να τα πλυνω και να κατεβασει και ο αντρας απο το πατάρι τα αντιστοιχα για το γιο...πολύ πληντυριο εχει να πεσει..

Poli kalh timh !!!

Ti marka pires?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη μακαρι και γω να εχω 5 ωριμα...ειλικρινα στο λεω....ετ κανεις 1000%..εγω πιστευω θα βαλεις και καταψυξη

εφάκι αποφασίσατε τα επόμενα βηματάκια?

Mia xara einai ta 5. Enoiteeee oti tha kaneis ET !!!
εννοείται!!!!! χάνω εγώ την αγωνία μέχρι τις 8/10 της χοριακής? αυτές τις 2 εβδομάδες περίμενα!!!!
Μην στεναχωρίεσαι...Ολα καλά θα πάνε, άλλωστε ειπαμε, αρκεί ενα καλό να σε κάνει μανούλα... Και τι εγινε που δεν θα βάλεις βλαστοκύστες.Ενταξει εχουν καλυτερη δυναμική αλλά σκεψου κι εμενα, μια φορα 3 ημερών και μια δυο ημερών...! δουλεψαν και τα δυο οπότε μην αγχώνεσαι...Αντε να χασετε ενα στη γονιμοποιηση...

Για τα πορτ μπεμπε, υπάρχουν κάτι πολυσυστηματα για διδυμα αλλά εγω δεν θα παρω τίποτα σε διπλο καθως εδώ που μένω δεν χωραει σε κανενα δρόμο (με δυσκολία το μονο δηλαδη...) δεν χωραει στο αυτοκίνητο, στο ανσανσερ και στους διαδρόμους του σπιτιου μου. Δεν υπάρχει λόγος να το παρω...

σήμερα η εμβρυολόγος μου είπε ότι είτε 2 ημερών είτε 3 ημερών δεν έχει διαφορά! όσο για τις βλαστοκύστες είπε ότι μόλις το 1/3 των "ασθενών" έχει αρκετά ωάρια ώστε να τα πάνε για βλαστο και ουσιαστικά είναι ο τρόπος να επιλέξεις καλύτερα τα έμβρυά σου! ανάμεσα σε αυτά που έχουν έτσι κι αλλιώς "αποδείξει" την αξία τους.... ποιος άραγε μπορεί να κουβαλήσει διπλό πορτ μπεμπέ? ο γίγαντας γκρισίνο?????

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Poli kalh timh !!!

Ti marka pires?

ειναι μαρκα Prenatal. Ειχαμε ακριβως το ιδιο και για το γιο και ηταν πολύ εξυπηρετικό οπότε είπαμε να παρουμε το ίδιο για την κόρη και να χρησιμοποιήσουμε το παλιο για το γιο Νο 2( καλα εχει να φορέσει παλιατζουρα αυτό το παιδι...όλα τα αποφόρια του μεγάλου...ειναι τυχερή η κόρη τελικα)

kOZcp3.png

Θα είναι και τα 5 ώριμα και όλα μια χαρά θα πάνε...προσευχομαι για σένα καλή μου να πάνε όλα καλά....

Την Παρασκεύη έχω και εγώ γιατρό...ραντεβού στο κέντρο...;);)

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ειρηνη μου ειλικρινα πιστευω οτι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!! να εισαι αισιοδοξη, να προσευχεσαι και να εχεις θετικη ενεργεια!!!

Να μη χανεσαι! Αυριο θα μπαινω για να μαθω τα καλα νεα!!!! ;)

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΟΡΕΣ! Τα λεμε μετα!

εφάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! καλό καφεδάκι!!!!!!!

Να ρθω και γω να σας γνωρισω????? :wink::wink:

ιτς α ντέητ χάννυ!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

εννοείται!!!!! χάνω εγώ την αγωνία μέχρι τις 8/10 της χοριακής? αυτές τις 2 εβδομάδες περίμενα!!!!

σήμερα η εμβρυολόγος μου είπε ότι είτε 2 ημερών είτε 3 ημερών δεν έχει διαφορά! όσο για τις βλαστοκύστες είπε ότι μόλις το 1/3 των "ασθενών" έχει αρκετά ωάρια ώστε να τα πάνε για βλαστο και ουσιαστικά είναι ο τρόπος να επιλέξεις καλύτερα τα έμβρυά σου! ανάμεσα σε αυτά που έχουν έτσι κι αλλιώς "αποδείξει" την αξία τους.... ποιος άραγε μπορεί να κουβαλήσει διπλό πορτ μπεμπέ? ο γίγαντας γκρισίνο?????

Koita egw eixa kanei 9, ta 3 htan anomala opote ousiastika me 6 proxorisa se vlasto. An tin 2 hmera einai kai ta 5 gonimopoimena k zoune nomizo oti einai kalo na proxorisis.

Vevea tha sou poun k apo to kentro pos pane. ICSI tha kanete?

Yv7Sp2.png

αύριο το μεσημεράκι......μαμάκα μουυυυυυ!

περαστικούλια

ρικάκι μετακόμισες βρε ψυχή? ωραίο το καινούριο σπιτάκι?

αύριο ειαι και το αννιτάκι μας ε?

Μια χαρα το σπιτάκι αν και τελειωμό δεν έχουν τα φτιαξίματα....

Εσυ να μη μου αγχώνεσαι μια χαρα θα γίνουν καλά εμβρυάκια και θα φτάσεις και ετ και μη σου πω θα έχεις και για κατάψυξη...όλα να πάνε καλά ψυχή μου και όταν σε κάνω αγκαλίτσα θα είσαι εγκυούλα....;);););)

cOiVp2.png

τώρα που μελετώ το χαρτί βλέπω ότι μου έγραψαν vasclor ανά 48ωρο! μήπως είναι λίγο?

να βάλω ένα την ημέρα που λέει και η ζέττα?

χαχχαχαχα

ζεττάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

καλή αρχή αγάπη μου!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

8/10 χοριακή;δηλαδη μετά απο αυτό μπορεί να γεννήσω; Αγχώθηκα τώρα, δεν θα προλάβω να τα πλυνω όλα αυτα...!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα το σπιτάκι αν και τελειωμό δεν έχουν τα φτιαξίματα....

Εσυ να μη μου αγχώνεσαι μια χαρα θα γίνουν καλά εμβρυάκια και θα φτάσεις και ετ και μη σου πω θα έχεις και για κατάψυξη...όλα να πάνε καλά ψυχή μου και όταν σε κάνω αγκαλίτσα θα είσαι εγκυούλα....;);););)

σιγά σιγά μην τρελαίνεσαι! να φύγουν τα πολλά τα πράγματα και κουτιά από τη μέση και σιγά σιγά τα υπόλοιπα....

μου έδωσες πολύ όμορφη ευχή ρε ρικάκι.... ευχαριστώ.......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Koita egw eixa kanei 9, ta 3 htan anomala opote ousiastika me 6 proxorisa se vlasto. An tin 2 hmera einai kai ta 5 gonimopoimena k zoune nomizo oti einai kalo na proxorisis.

Vevea tha sou poun k apo to kentro pos pane. ICSI tha kanete?

κι αυτή μου είπε με 6 έμβρυα και πάνω πάνε για βλαστοκύστες... icsi ναι...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...