Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εφάκι μου έχεις αρχίσει τα σουλάτσα????:lol::lol::lol::lol:

Ασε πολυ καθισιο.....:P:p:p

Αρα αυριο θα ξερουμε ε? Αντε καλη επιτυχια κοριτσι μου! Καταλαβαινουμε ολες την αγωνια σου! Κανε την προσευχουλα σου και ολα θα πανε καλα...που ξερεις...ισως βαλεις ΚΑΙ καταψυξη ;)

Σου ειπε ομως γιατι τοσα ανωριμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκες Ειρηνούλα μου??

Πως είσαι???

Δεν θέλω πεσμένο πεσμένο ηθικό..το γιατρουδάκι μας θα τα καταφέρει...έχεις δώσει και εσύ τέλειο υλικό και όλα θα πάνε σούπερ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ειρηνη μακαρι και γω να εχω 5 ωριμα...ειλικρινα στο λεω....ετ κανεις 1000%..εγω πιστευω θα βαλεις και καταψυξη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ασε πολυ καθισιο.....:P:p:p

Αρα αυριο θα ξερουμε ε? Αντε καλη επιτυχια κοριτσι μου! Καταλαβαινουμε ολες την αγωνια σου! Κανε την προσευχουλα σου και ολα θα πανε καλα...που ξερεις...ισως βαλεις ΚΑΙ καταψυξη ;)

Σου ειπε ομως γιατι τοσα ανωριμα?

δεν πρέπει να ήταν ανώριμα γιατί η εμβρυολόγος μου είπε ότι αν είναι και τα 5 που πήραμε ώριμα (!) και μας δώσουν καλά έμβρυα ίσως συζητήσουμε και για βλαστο.... πρέπει να μην είχαν φτάσει σε σωστό μέγεθος.... το μόνο που μου είπε είναι ότι οι πολυκυστικές κανουν κάτι τέτοια.... τι να πω.... κοιτάμε μπροστά και προσευχόμαστε! το ξέρω ότι οι φούλες μου με καταλαβαίνουν.....

Κοιμήθηκες Ειρηνούλα μου??

Πως είσαι???

Δεν θέλω πεσμένο πεσμένο ηθικό..το γιατρουδάκι μας θα τα καταφέρει...έχεις δώσει και εσύ τέλειο υλικό και όλα θα πάνε σούπερ...

αν κοιμηθηκα λέει? σαν να μην υπήρχε αύριο!!!!

ανεβαίνει σιγά σιγά το ηθικό μου... όλα καλά! αύριο όταν ακούσω τα καλά νέα και κλείσω το ραντεβού για την παρασκευή θα είμαι καλύτερα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ε δεν πήγα και πολύ καλά από 12-13 που βλεπαμε να πάρουμε 5...

στενοχωρήθηκα προς στιγμην έχω μια αγωνία για τις γονιμοποιήσεις αλλά....

μάλλον αισιόδοξη με λες! κι ας μην πάμε για βλαστοκύστες .........

πενελοπάκι βουρ κλείνουμε και τις 32 ε????????

άντε σε λίγο να λέμε και για τις 36!:D:D:D

μορφάκι μου κρυωμένο είσαι?

υπάρχει πορτ μπεμπε για διδυμα?:tongue:

Μην στεναχωρίεσαι...Ολα καλά θα πάνε, άλλωστε ειπαμε, αρκεί ενα καλό να σε κάνει μανούλα... Και τι εγινε που δεν θα βάλεις βλαστοκύστες.Ενταξει εχουν καλυτερη δυναμική αλλά σκεψου κι εμενα, μια φορα 3 ημερών και μια δυο ημερών...! δουλεψαν και τα δυο οπότε μην αγχώνεσαι...Αντε να χασετε ενα στη γονιμοποιηση...

Για τα πορτ μπεμπε, υπάρχουν κάτι πολυσυστηματα για διδυμα αλλά εγω δεν θα παρω τίποτα σε διπλο καθως εδώ που μένω δεν χωραει σε κανενα δρόμο (με δυσκολία το μονο δηλαδη...) δεν χωραει στο αυτοκίνητο, στο ανσανσερ και στους διαδρόμους του σπιτιου μου. Δεν υπάρχει λόγος να το παρω...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μην στεναχωρίεσαι...Ολα καλά θα πάνε, άλλωστε ειπαμε, αρκεί ενα καλό να σε κάνει μανούλα... Και τι εγινε που δεν θα βάλεις βλαστοκύστες.Ενταξει εχουν καλυτερη δυναμική αλλά σκεψου κι εμενα, μια φορα 3 ημερών και μια δυο ημερών...! δουλεψαν και τα δυο οπότε μην αγχώνεσαι...Αντε να χασετε ενα στη γονιμοποιηση...

Για τα πορτ μπεμπε, υπάρχουν κάτι πολυσυστηματα για διδυμα αλλά εγω δεν θα παρω τίποτα σε διπλο καθως εδώ που μένω δεν χωραει σε κανενα δρόμο (με δυσκολία το μονο δηλαδη...) δεν χωραει στο αυτοκίνητο, στο ανσανσερ και στους διαδρόμους του σπιτιου μου. Δεν υπάρχει λόγος να το παρω...

Piges bebejou ?

Yv7Sp2.png

δεν πρέπει να ήταν ανώριμα γιατί η εμβρυολόγος μου είπε ότι αν είναι και τα 5 που πήραμε ώριμα (!) και μας δώσουν καλά έμβρυα ίσως συζητήσουμε και για βλαστο.... πρέπει να μην είχαν φτάσει σε σωστό μέγεθος.... το μόνο που μου είπε είναι ότι οι πολυκυστικές κανουν κάτι τέτοια.... τι να πω.... κοιτάμε μπροστά και προσευχόμαστε! το ξέρω ότι οι φούλες μου με καταλαβαίνουν.....

αν κοιμηθηκα λέει? σαν να μην υπήρχε αύριο!!!!

ανεβαίνει σιγά σιγά το ηθικό μου... όλα καλά! αύριο όταν ακούσω τα καλά νέα και κλείσω το ραντεβού για την παρασκευή θα είμαι καλύτερα!

Θα είναι και τα 5 ώριμα και όλα μια χαρά θα πάνε...προσευχομαι για σένα καλή μου να πάνε όλα καλά....

Την Παρασκεύη έχω και εγώ γιατρό...ραντεβού στο κέντρο...;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ειρηνη μου ειλικρινα πιστευω οτι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!! να εισαι αισιοδοξη, να προσευχεσαι και να εχεις θετικη ενεργεια!!!

Να μη χανεσαι! Αυριο θα μπαινω για να μαθω τα καλα νεα!!!! ;)

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΟΡΕΣ! Τα λεμε μετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θα είναι και τα 5 ώριμα και όλα μια χαρά θα πάνε...προσευχομαι για σένα καλή μου να πάνε όλα καλά....

Την Παρασκεύη έχω και εγώ γιατρό...ραντεβού στο κέντρο...;);)

Να ρθω και γω να σας γνωρισω????? ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Piges bebejou ?

τελικά πηγαμε στο mall στον Αγ. Δημητριο γιατί ηταν πιο κοντα κι εμενα με ειχαν πιάσει οι φοβίες μου και προτίμησα να πάμε εκει. Πηρα το πολυσυστημα για την κορη (καρότσι, πορτ μπεπε, καθισμα αυτοκινητου) σε σχετικά καλή τιμή (300 ευρω!) οπότε τώρα δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα. Απλως να μου τα παραδωσουν θέλω για να τα πλυνω και να κατεβασει και ο αντρας απο το πατάρι τα αντιστοιχα για το γιο...πολύ πληντυριο εχει να πεσει..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...